Sizce En Büyük Dert Ne?

En büyük dert kesinlikle evlat acısı bunu yakından gördüm allah sıralı ölüm versin derler ya ne demek olduğunu çok iyi anladım. Kuzenim 21 yaşında ani kalp krizi sonucunda vefat etti teyzem genç eniştem genç. Ömür boyunca bununla yaşamak zorundalar ne mal mülk bunu kapatamaz. Ölümü unutmamak lazım. Mal mülk edinilir bir şekilde

Bebeğimi kaybettim yaşadığım en büyük acımdı. Dünyaları kaybetsem bu kadar canım yanmazdı. Yaşarken öldüm, bedenim bebeğime mezar oldu günlerce. Giden para yerine gelir.
Biraz acar misiniz karninizda kaç aylık öldü
Doğuma yakın ölenle var bunlar çok üzücü

Işte benimki bunun gibi bişey.....
Sağlık en önemlisi ama sağlıkta doktora gidiyorsun Bi çare bulmak için yine Bi umut yeşeriyor ama öbirkinde gidene el sallıyorsun olan yıllarına harcadığın emeğe oluyor giden de geri gelmiyo

En büyük dert kesinlikle evlat acısı bunu yakından gördüm allah sıralı ölüm versin derler ya ne demek olduğunu çok iyi anladım. Kuzenim 21 yaşında ani kalp krizi sonucunda vefat etti teyzem genç eniştem genç. Ömür boyunca bununla yaşamak zorundalar ne mal mülk bunu kapatamaz. Ölümü unutmamak lazım. Mal mülk edinilir bir şekilde
Bence de yaşamayan bilemez
Kuzen 21 yaşında vefat edince teyze eniste evlat acısından mi oluyor

Sağlık en önemlisi ama sağlıkta doktora gidiyorsun Bi çare bulmak için yine Bi umut yeşeriyor ama öbirkinde gidene el sallıyorsun olan yıllarına harcadığın emeğe oluyor giden de geri gelmiyo
Çok doğru umudun ölmesi çok zor benim bi umudum vardı birden bire yok oldu.

Bence de yaşamayan bilemez
Kuzen 21 yaşında vefat edince teyze eniste evlat acısından mi oluyor
hayır onlar yaşıyorlar ama yaşamak denir mi bilinmez ikisinin de ruh hali hiç iyi değil evlilikleri de kötü halde zaten teyzem için en kötüsü çünkü hem anne hem kocasının hem diğer çocuğunun dertlerini çekmek zorunda. 5 yıl olacak değişen hiçbir şey yok geçmiyor asla

Sanırım insan ne ile yaşar kitabındaydı, kral ile bilge bir adamın hikayesi vardı, en önemli kişi nedir, en önemli iş nedir ve doğru zaman nedir sorularının cevabını arıyordu kral.
Sonunda içinde bulunduğun an, o anda en önemli iş, kişi nelerse o, en doğru zamanda o an’ a bağlıyordu.
En büyük dertte, şu an çektiğiniz derttir.
Sağlıksa sağlık, paraysa para, aileyse aile, işse iş…
Dertler, acılar yarıştırılmaz.
Kişinin neyi önemsediği, yaşı, karakteri her şey etkiler.
Ben evlat acısı derim, başkası aşkı bulamamak der, bir başkası parasızlık der, biri çıkar hastalık der.

Hikayeyi bulun okuyun, gerçi sonunu söyledim ama olsun 😅

Insanın başına bi olay veya acı bişey gelir ya zannedersin en büyük benim derdim.

Sizce En Büyük Dert nedir
Yaşayanlar nasıl atlattınız ne kadar zaman aldı.

Ben konu açmıştım eşim benden izinsiz ev paramızı kaptırdı demiştim yıllarca ev hayali kurup tam alma zamanında bunu yaşatmasi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşattı 1 ayı geçti içimdeki öfke geçmiyor eski neşem enerjim de yok bişey yapasım yok....

Bence ani kayıplar en acı sağlık ölüm para vb....
Bence '' En '' diye bir şey yok. Yaşadıkça hepsinin birbirinden beter olduğunu yani beterin beteri olduğunu anlıyorsun. Her seferinde başına gelebilecek en kötü şey buymuş dedikçe daha kötüsünü yaşıyorsun.

hayır onlar yaşıyorlar ama yaşamak denir mi bilinmez ikisinin de ruh hali hiç iyi değil evlilikleri de kötü halde zaten teyzem için en kötüsü çünkü hem anne hem kocasının hem diğer çocuğunun dertlerini çekmek zorunda. 5 yıl olacak değişen hiçbir şey yok geçmiyor asla
Gerçekten yaşamayan bilmez ama insan çok zor olduğunu tahmin ediyor.
Acaba evlat acısında küçük büyük fark var mıdır mesela 20 yaşında gencle 2 yaşındaki bebek aynı acı mıdır

Sanırım insan ne ile yaşar kitabındaydı, kral ile bilge bir adamın hikayesi vardı, en önemli kişi nedir, en önemli iş nedir ve doğru zaman nedir sorularının cevabını arıyordu kral.
Sonunda içinde bulunduğun an, o anda en önemli iş, kişi nelerse o, en doğru zamanda o an’ a bağlıyordu.
En büyük dertte, şu an çektiğiniz derttir.
Sağlıksa sağlık, paraysa para, aileyse aile, işse iş…
Dertler, acılar yarıştırılmaz.
Kişinin neyi önemsediği, yaşı, karakteri her şey etkiler.
Ben evlat acısı derim, başkası aşkı bulamamak der, bir başkası parasızlık der, biri çıkar hastalık der.

Hikayeyi bulun okuyun, gerçi sonunu söyledim ama olsun 😅
Çok güzel keşke an ların değerini bilsek

Biraz acar misiniz karninizda kaç aylık öldü
Doğuma yakın ölenle var bunlar çok üzücü
Pardon neyini açacağım? 3 aylıktı. Kalbini duydum gayet ultrasonda büyümüş elinin ayağının hareket hallerini gördüm. Ölüm ölümdür.

Insanın başına bi olay veya acı bişey gelir ya zannedersin en büyük benim derdim.

Sizce En Büyük Dert nedir
Yaşayanlar nasıl atlattınız ne kadar zaman aldı.

Ben konu açmıştım eşim benden izinsiz ev paramızı kaptırdı demiştim yıllarca ev hayali kurup tam alma zamanında bunu yaşatmasi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşattı 1 ayı geçti içimdeki öfke geçmiyor eski neşem enerjim de yok bişey yapasım yok....

Bence ani kayıplar en acı sağlık ölüm para vb....
Bence en büyük dert ruh sağlığı sorunlarıdır. Tamamen kurtulmak yaklaşık dört senemi aldı. Dünya varmış.

Gerçekten yaşamayan bilmez ama insan çok zor olduğunu tahmin ediyor.
Acaba evlat acısında küçük büyük fark var mıdır mesela 20 yaşında gencle 2 yaşındaki bebek aynı acı mıdır
öncelikle acılar karşılaştırma yapılmaz bence. İkisi de zor çok ama çok büyük acılar. Ama yaşanan anılar acı veriyor sürekli ben bile hala tam olarak aşamadım sürekli yüzü gözüme geliyor sesi kulaklarıma geliyor. Ölümden büyük bir acı tanımıyorum. Benim annemin kuzeninin çiftliği vardı her şeyi yandı gitti kül oldu çok ağladı üzüldü ama sonra her şey geri geldi. Daha yaşınız genç borsa konusunda detay bilmiyorum ama şikayet edin şirketi. Düşmüşse de geri gelir. Tamamen bitmişse de yapacak bir şey yok tekrar kazanırsınız

Bence '' En '' diye bir şey yok. Yaşadıkça hepsinin birbirinden beter olduğunu yani beterin beteri olduğunu anlıyorsun. Her seferinde başına gelebilecek en kötü şey buymuş dedikçe daha kötüsünü yaşıyorsun.
Ben bu dert içinde iken çok kızıyorum ne kadar basit şeylere üzülüyormusum şimdi kim ne demiş kim sevmemiş umrumda değil.
Allah bu günlerimi aratmasin diye de dua ediyorum.

öncelikle acılar karşılaştırma yapılmaz bence. İkisi de zor çok ama çok büyük acılar. Ama yaşanan anılar acı veriyor sürekli ben bile hala tam olarak aşamadım sürekli yüzü gözüme geliyor sesi kulaklarıma geliyor. Ölümden büyük bir acı tanımıyorum. Benim annemin kuzeninin çiftliği vardı her şeyi yandı gitti kül oldu çok ağladı üzüldü ama sonra her şey geri geldi. Daha yaşınız genç borsa konusunda detay bilmiyorum ama şikayet edin şirketi. Düşmüşse de geri gelir. Tamamen bitmişse de yapacak bir şey yok tekrar kazanırsınız
Yok geri gelmez çünkü sahte sayfa dolandıricilar

Yok geri gelmez çünkü sahte sayfa dolandıricilar
tamam sayfayı şikayet edin yatırım danışmanlığı herkes veremiyor. Banka hesabı incelerler. Neden şikayetçi olmuyorsunuz sahte hesap bile olsa aramaya çalışın hakkınızı

tamam sayfayı şikayet edin yatırım danışmanlığı herkes veremiyor. Banka hesabı incelerler. Neden şikayetçi olmuyorsunuz sahte hesap bile olsa aramaya çalışın hakkınızı
Muhatap yok yabancı sayfa avukatalar da ilgilenmemiş
Allah böyle haksiz para yiyenlere yedirmesin onlardan beter çıkarsın...

Muhatap yok yabancı sayfa avukatalar da ilgilenmemiş
Allah böyle haksiz para yiyenlere yedirmesin onlardan beter çıkarsın...
suç kocanızda bence. bu kadar sorumsuz olmaması lazım gözünü kırpmadan o kadar parayı neden yatırıyor ben de Kendi çapımda yatırım yapıyorum iyi kazanıyorum da. Önce tedbir almak lazım ama olan olmuş. Yapacak bir şey yok

Back
X