Sizce En Büyük Dert Ne?

En büyük dert o an yaşadığın derttir..
Bir diğerini tatmadan bilemezsin. En büyük dert sende var sanırsın çünkü bildiğin ondan ibaret.

Ben sizinkine cok benzer bir süreçten de geçtim. Çektim cektim kabullendim.
Sonra evladım oldu erken doğumla 32 gün yoğun bakımda kuvozde kaldi. O zaman bambaşka dert sahibi oldum.
Sonra 1 buçuk yasina kadar sağlık sorunları oldu.
Müdahalesiz kakasini yapmıyordu.
Kaka evet dümdüz kaka. En büyük derdim kaka oldu o zaman işte.
:)

Kaynanasiydi, kocasıydı, parasıydı, evladıydı, kakasiydi derken dogru düzgün yaşayamadan gideceğiz bu dünyadan. Hayat..

suç kocanızda bence. bu kadar sorumsuz olmaması lazım gözünü kırpmadan o kadar parayı neden yatırıyor ben de Kendi çapımda yatırım yapıyorum iyi kazanıyorum da. Önce tedbir almak lazım ama olan olmuş. Yapacak bir şey yok
Aç gözlülük hırs kibir böyle kötü bir şey hayır üzüldüğüm tam ev almamız gerekken kredi verilecekken olması

Aç gözlülük hırs kibir böyle kötü bir şey hayır üzüldüğüm tam ev almamız gerekken kredi verilecekken olması
arabanız varsa onu satın 3+1 olmasa da 1+1 alın kötü semtten alın vs bir sürü seçenek var.

Benim birikim var bende araba almayi düşünüyorum ailem ev alma diyor kocan rahatlar ev derdi ondan çıkmasın
araba çok masraflı ya evde en azından kira geliri var ev alıp kiraya verip kredi cekip araba alabilirsiniz kira geliri ile 🤣 yani araba ihtiyaç tabii ki. hatta ben de arabamı satıp arsa almayı düşünüyorum

Babamı kaybettiğim dönem hayatımın en zor dönemiydi. Para, mal, mülk bir şekilde yerine konuluyor. Bir çözüm bulunuyor. Ama sevdiğinin gözünün önünde eriyip gitmesi ve elinden bir şey gelmemesi çok zor.
Genç dinç babanın annenin ölmesi çok acıdır.

Amin umarım siz de bir an önce iyileşirsiniz. Yaşamanın ne kadar güzel olduğunu yeniden fark ediyor insan.
Ben şuan ilaç tedavisi görüyorum ama hiç iyi hissetmiyorum ilk başta daha iyiydi ama takıntılarımı çoğaltmış gibi geliyor. İlaç tedavisini de bırakmayı yemiyor bir yerim doktoruma doz azaltsak dedim şuan azaltmış durumdayım ama çok zor bir sonraki seansta yine eski düzene geçmek istediğimi söyleyeceğim. Sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor

En büyük dert evlattan gelen her türlü acıdır. Heleki ölüm varsa sonradan gelenlere dert bile denmez sizinde bunu eşelemeniz çok saçma karnında ölende evlattır doğduktan sonra ölende evlattır 2 yaş 20 farkı olur mu sizce hiç anne hepsinde anne olmuştur artık babada aynı şekilde. Sizin yaşadığınız gibi durumuda yaşadım ama oğlumun 10 gün süren alt tarafı bir bronşit hastalığı kadar beni üzmedi.

araba çok masraflı ya evde en azından kira geliri var ev alıp kiraya verip kredi cekip araba alabilirsiniz kira geliri ile 🤣 yani araba ihtiyaç tabii ki. hatta ben de arabamı satıp arsa almayı düşünüyorum
Son zamanlarda duyurorum araba satıp ev almak isteyenleri ama benimki bi tepki aslinda hem de 2 çocuk var ihtiyaç olacak diye bakalim kısmet yine de

En büyük dert evlattan gelen her türlü acıdır. Heleki ölüm varsa sonradan gelenlere dert bile denmez sizinde bunu eşelemeniz çok saçma karnında ölende evlattır doğduktan sonra ölende evlattır 2 yaş 20 farkı olur mu sizce hiç anne hepsinde anne olmuştur artık babada aynı şekilde. Sizin yaşadığınız gibi durumuda yaşadım ama oğlumun 10 gün süren alt tarafı bir bronşit hastalığı kadar beni üzmedi.
Haklisiniz ondan dedim ya insanın başına bişey gelince en büyük benim dert dermiş diye Allah daha büyüğü ile sinamasin bizleri

Son zamanlarda duyurorum araba satıp ev almak isteyenleri ama benimki bi tepki aslinda hem de 2 çocuk var ihtiyaç olacak diye bakalim kısmet yine de
Arabanın sigortası kaskosu yakıtı yağı suyu sanayisi bazen benden daha fazla para harcıyor bunu iyi hesaplamak lazım hele kötü nir arabaysa 5-6 yaşından büyükse bile. Bu yüzden iyi düşünmek lazım bunu ev en azından kira getiriyor insana

Back
X