- 12 Ocak 2021
- 4.812
- 19.927
- 258
- 30
Kimseyi sınamasın sizde boşanmayacaksınız önünüze bakın artık giden gittiHaklisiniz ondan dedim ya insanın başına bişey gelince en büyük benim dert dermiş diye Allah daha büyüğü ile sinamasin bizleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseyi sınamasın sizde boşanmayacaksınız önünüze bakın artık giden gittiHaklisiniz ondan dedim ya insanın başına bişey gelince en büyük benim dert dermiş diye Allah daha büyüğü ile sinamasin bizleri
Ben de ilaç tedavisi ve terapi gördüm. İlacı bırakalı da yeni iki ay olmak üzere hatta. Hiç geçmeyecek gibi hissettiğim oldu çok kez. Bazen de bir süre çok iyi gidiyordu her şey mesela birkaç ay gayet stabil ve iyiydi. Sonra birden her şey eskisi gibi oluyordu yine çok kötü hissetmeye ve başa çıkamamaya başlıyordum. Özellikle öyle zamanlarda hep böyle olacakmış ne zaman geçti sansam en başa dönecekmişim gibi hissediyordum. Ama geçiyormuş yani. Terapi süreci, iyileşme yolculuğu öyle dümdüz bir yol değilmiş. Aksine bol virajlı iniş çıkışlı bir yolculukmuş. Herkes bu iniş çıkışları yaşıyormuş.Ben şuan ilaç tedavisi görüyorum ama hiç iyi hissetmiyorum ilk başta daha iyiydi ama takıntılarımı çoğaltmış gibi geliyor. İlaç tedavisini de bırakmayı yemiyor bir yerim doktoruma doz azaltsak dedim şuan azaltmış durumdayım ama çok zor bir sonraki seansta yine eski düzene geçmek istediğimi söyleyeceğim. Sanki hiç düzelmeyecek gibi geliyor
“Pardon sevgili kocacım beni bırakır mısın rica etsem?” demeyeceksiniz ki. O da hatalarının bedelini ödesin bir zahmet. Ben boşanmak istiyorum diyeceksiniz.Ben de gidip geliyorum niye bunla evliyim boşanmak istesem bırakmaz biliyorum Allah hayırlı kapilar açsın bana inş
Kaç kere dedim anlaşmali olsun diye“Pardon sevgili kocacım beni bırakır mısın rica etsem?” demeyeceksiniz ki. O da hatalarının bedelini ödesin bir zahmet. Ben boşanmak istiyorum diyeceksiniz.
Yanaşmıyorsa çekişmeli açacaksınız davayı. Napacaksınız başka türlü? İnsan şu veya bu sebeple artık istemediği eşini boşamalı,otur otur sevmediğin istemediğin adamla nereye kadar? Dünyaya bir kere daha gelmeyeceksiniz. Bir daha bu yaşta olmayacaksınız. Hayat bir gündür,o da bugündür.Kaç kere dedim anlaşmali olsun diye
En büyük dert yıllarca bişeye emek verip karşılığını alamamak ya da bütün emeklerini bir anda kaptırmak bu sevgi olur zaman olur para olur herşey olabilir hem zamanın hem gençliğin hem de umutların yıkılıyor çünki
hüzünlendim
ne kadar doğru
her şeyin boş olduğunu anlamak o kadar acı ki
İnsan olarak bunları yaşıyoruz hayatta
Amin inşallah…her şeyden önce ilk sırada sağlık gelir. sağlıkla alakalı dertler hiçbir şeye benzemez. ben yanında günlerce refakatçi kaldığım arkadaşımın su içmeye, yemek yemeye hasret kalmasına şahit oldum. çok daha ağır hastalıklar var tabii, bu bir örnek sadece.
ikinci sırada evlatla ilgili şeyler olabilir, varsa evladınız. evcil hayvanınız da olabilir, onlar da evlat.
üçüncü sırada para ile alakalı sorunlar olabilir. borç, harç, işsizlik veya işinden memnun olmamak olabilir.
diğerleri fasa fiso bence. ölüm bile dahil diğer konular duruma alışmakla alakalı bişey aslında, allah sevdiğimiz herkese uzun ömürler versin.
onun yarattığı çaresizliğe alışılıyor ve durumu kabullenmek zorunda kalıyor insanoğlu diyelim o zaman.Amin inşallah…
Vefata alışılmıyor…
Bence…
Bilmem ki…onun yarattığı çaresizliğe alışılıyor ve durumu kabullenmek zorunda kalıyor insanoğlu diyelim o zaman.
Annenizi mi kaybettiniz?Bilmem ki…
Ben kavuşacağımız günü hayal ediyorum.
Yeniden gezeceğiz, kuaföre gideceğiz,bebeğimize sarılacak inşallah…
Sadece bekliyoruz…![]()
Eşim 8 yıl önce annesini kaybetmiş. Diyor ki annemle ilgili anı anlatırken en fazla 15 yaşına kadar anım var. Annemle ne çok şey kaçırdım diyor. Anne baba kardeşin eşin kaybı evlat kaybı. Bunlar dünyanın hiçbir varlığı ile bir tutulamaz. Bu konuda konu sahibine kızdım.Amin inşallah…
Vefata alışılmıyor…
Bence…
Maalesef…Annenizi mi kaybettiniz?
Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah…Eşim 8 yıl önce annesini kaybetmiş. Diyor ki annemle ilgili anı anlatırken en fazla 15 yaşına kadar anım var. Annemle ne çok şey kaçırdım diyor. Anne baba kardeşin eşin kaybı evlat kaybı. Bunlar dünyanın hiçbir varlığı ile bir tutulamaz. Bu konuda konu sahibine kızdım.
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Sizlerin ömrü uzun olsun. Annenizle yaşayamadığınız ne varsa yavrunuzla doyasıya yaşarsınız umarım.Maalesef…
Allah hepimizin ölmüşlerini yattığı yerde dinlendirsin inşallahAllahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah…
Amin inşallah.Başınız sağolsun çok üzüldüm. Sizlerin ömrü uzun olsun. Annenizle yaşayamadığınız ne varsa yavrunuzla doyasıya yaşarsınız umarım.
Amin inşallah arkadaşım.Allah hepimizin ölmüşlerini yattığı yerde dinlendirsin inşallah