Sizce En Etkili Zayiflama Yolu Hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EN ETKİLİ ZAYIFLAMA YOLU

• Ankete Katılan
    223
N

nurx

Ziyaretçi
BİR KAÇ SEÇENEK BİRDEN İŞARETLEYEBİLİRSİNİZ.

TECRÜBELERİNİZE DAYANARAK VEYA MANTIĞINIZA GÖRE SİZCE EN ETKİLİ ZAYIFLAMA ŞEKLİ NEDİR:1rolleyes:

Sevgili nurx cok güzel bir anket yapmissin ama bendce biraz eksik olmus.Seceneklerde saglikli beslenme+spor
secenegide olmaliydi ki benim oyum bu secenege olurdu.Sunada ben saglikli beslenme ve spor ile kilo vermeye calisiyorum.Cünkü en sagliklisi bu.Hem yeme aliskanligimi degistirerek bir cok hastaliktan koruyorum vucudumu hem diri ve SIKI bir vucuda sahip olacagim hemde bunu bir hayat tarzi haline geitrip saglikli yasayacagim.Eger bu secenegide eklersen oyum kesinlikle en saglikli olan spor+saglikli beslenmeye olacaktir.

Bu Anket Gerçekten Eksik Yaaa,

2 Arkadaşim Tombiş Tombişti, Hiçbir şey Yapmadan Sadece Akşam Yemeğini Keserek Incecik Olmuşlar

Ne spor ne bitkisel çaylar....(hepsini denedim)
Yemeği ne zaman azaltırsan o zaman kilo vermeye başlarsın. 1 ayda tolap 4 kilo verdim sevgiler.....

Ne spor ne bitkisel çaylar....(hepsini denedim)
Yemeği ne zaman azaltırsan o zaman kilo vermeye başlarsın. 1 ayda tolap 4 kilo verdim sevgiler.....

keşke yemeği kesmenin yanında spor da yapsaydın bayaaa etkisi oluo, 4 yerine 6 verebilirdin vermesen bile inan vücudu sıkılaştırıoyerimseniben
:1hug:

bence en doğrusu diyet ve sporla olanı.

ama biz hepisini karıştırıp yapsak hehehe:Roflol::Roflol:

sadece zayıflamak için değil aslında her koşulda spor yapılmalı zaten. sağlık için spor şart diiimi, tabi ben geç farkettim:Roflol:

boğazı tutmak yeterli.ordan gitmezse yerinide bulmaz.ama bu aç kalmak anlamına gelmesin sakın.ben tamamen pis boğazlıktan bahsediyorum.

boğazı tutmak yeterli.ordan gitmezse yerinide bulmaz.ama bu aç kalmak anlamına gelmesin sakın.ben tamamen pis boğazlıktan bahsediyorum.

ah canım metabolizması bozuk olanlar için geçerli diil bu:1no2:, boğazı tutsanda gram veremiosun:1no2: mutlaka yardımcı bi yöntem gerekio

Kesinliklleee spor yaparak .. diyet yapmak çözüm değil çünkü bi çoğumuz dayanamıoruz pastalara böreklere çöreklere:1no2:

ah canım metabolizması bozuk olanlar için geçerli diil bu:1no2:, boğazı tutsanda gram veremiosun:1no2: mutlaka yardımcı bi yöntem gerekio

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım,metobolizma işin sırrı...en etkili yol da s a b ı r.sabır sabır sabıııııııııııııır:teytey:

tamamen katiliyorum bogazida tutsan olmuyo:1no2:
bir kac arkadasim var acayip yiyorlar pis bogazda denile bilir kendilerine cocuk dogurmus kadinlar bunlar ve 36-38 bedenler iste her insanin metobolizmasi farkli...

bence en ii yol diyet yani aslında sağlıklı beslenme de diyebiliriz buna .Herşeyden yiyerek ama dozunda tabii abarmayarak, çok yağlı ve çok şekerli besinlerden kaçınarak. ben tam 25 kilo werdim bu yolla. Tabi yürüuüşlerde var.Hareket kızlaaar..:dance::nazar:

en iyi yol bol hareket, spor...birazda yemene dikkat ettinmi ok. doğumdan 1 sene sonra 85 kg ile evde spora başladım 3. ayın sonunda 65 i gördüm. ama deli gibi spor yaptım. her gün neredeyse 30 ar dakikadan 2 saat kondisyon bisikletine bindim. nivea body le (hani şu ali-neslihan olan) her sabah 20 dk. kalkar kalkmaz egzersiz yaptım. aynı egzersizleri gün içinde 2- 3 kez daha yaptım. evde salonla mutfak arasında mesela diyodumki 20 kere gidip gelcem ve yaptım. haşlama sebze yedim. saat 7 den sonrada yememeye dikkat ettim ve oldu.
ben spor diyenlerdenim arkadaşlar ama şu an yapıyormusun deyin. kocaman bi hayır....:1no2:

ne olur yardım edınnnn:dogumumda 25 kılo aldım 7 aylık kızım var:7 aydır tıkk yok gram dahı vermedım 15 gundur yemegı kestım suyla yasıyorumm salata yıyorum yıne tıkk yok kılo veremıyom cokk mutsuzumm

bence bogazini tutup,duzenli spor yaparak zayiflanabilir.en guzel yontem bu

mrh,ben 1,5 ay önce diyete başladım,diyet dediysem çok sıkı değil,sabah kompleks kahvaltı öğlen yemeğine kadar şekersiz bitki çayı ve bir meyve öğle yemeği canım ne isterse doyasıya kadar,ikindi diyet bisküviyada meyve akşam da yine canım ne isterse ama işin püf noktası akşam yemeği saat 7 ye kadar yenmiş olmalı ve o saatten sonra hiç bir şey yemiyorum sadece sınırsız meyve ya da sade soda bu arada 1,5 ayda 5kilo verdim.unutmadan ekmek olarak kepekli ekmek yiyiyorum.

eksik bir anket bencede...sağlıklı beslenme kişinin yaşam biçimi olmalı sadece zayıflamak için diil tüm hayatı boyunca düzenli ve sağlılı beslenme yürüyüş suişte hayat....gamyoncuiremsu

Goji berry çayı içerisinde kurt üzümü diye bilinen goji berry ve çemen otu, meyan kökü, dulavrat otu, alıç yaprağı, kedi otu kökü bulunmaktadır. Bu mükemmel karışım hızla kilo vermenize yardımcı olur. Yağ yakıcı özelliği ve metabolizmayı hızlandırıcı özelliği sayesinde kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir. Her paket içerisinde 40 süzen poşet çay olup size yaklaşık 15 günlük kullanım olacaktır. Yemeklerden yarım saat önce 1 bardak goji berry çayı içmeniz tavsiye edilmektedir.

Sizde kilolarınızdan muzdaripseniz eğer hemen goji berry çayı içmeye başlamalısınız. Hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil. Sağlıklı yaşamak için goji berry , goji berry çayı tüketmeliyiz. Kilo kaybına Yardımcı olan bu mucizevi meyve bol vitamin deposudur. Tüm dünya çapında kullanılan goji berry ürünleri oldukça etkili meyve kurusudur.

Goji berry , goji berry çayı uzun zamandır bir çok kanal aracılığı ile tanıtımları yapılan goji berry resmi satış sitemiz aracılığı ile sizlere en uygun fiyatla gönderilmektedir. Sitemizden almış olduğunuz ürünleri güvenle teslim alıp kullanabilirsiniz. Sipariş vermek için irtibat numaramızdan bize ulaşarak ya da site üzerinden sipariş formu doldurarak ürünlerimizi temin edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X