Bilmiyorum ama ayrılmak istediğinde çok direndim vazgeçirmek için bir yanım yaz diyor bir yanım istese o yazardı diyorBelki senden bir atak bekliyordur
bence çıkarma.3 hafta olucak ayrılan erkek arkadaşımdı ama hiç bi sosyal medyadan çıkarmamış. Onu çok özlüyorum çok seviyorum ama beni saçma sapan bişey için bıraktı kendime yediremiyorum bu durumu o kadar dik burunludurki yazmayacağını düşünüyorum. Bir yanım her yerden çıkar diyor bir yanımda her yerden çıkarırsam pişman olurum diyorum aşırı kararsızım özlediğinden her duyguya yenik düşünüyorum ama galiba çıkaracağım neden neyi bekleyeceğim ki dimi galiba bu acım dinene kadar sürekli yazacağım buraya
Aynen katılıyorum. Bir şey olmuş ve bitmiş tekrar zaman kaybetmeyin bileexten next olmaz.
çıkar listenden.
Bekle bakalım acele etme.3 hafta olucak ayrılan erkek arkadaşımdı ama hiç bi sosyal medyadan çıkarmamış. Onu çok özlüyorum çok seviyorum ama beni saçma sapan bişey için bıraktı kendime yediremiyorum bu durumu o kadar dik burunludurki yazmayacağını düşünüyorum. Bir yanım her yerden çıkar diyor bir yanımda her yerden çıkarırsam pişman olurum diyorum aşırı kararsızım özlediğinden her duyguya yenik düşünüyorum ama galiba çıkaracağım neden neyi bekleyeceğim ki dimi galiba bu acım dinene kadar sürekli yazacağım buraya
Bekle bakalım acele et
Salak gibi dayanamayıp yine yazdım böyle yapma barışalım deneyelim dedim ve bana bana şimdi nasılsam 2 sene sonra gelsende aynıyım dedi keşke yazmasaydımerkekler zoru sever cebindekini değil
Yazdım dayanamadım ama istemedi bu şekilde olması gerekiyor dedi böylesi 2 miz için daha iyi dedi ben mutluyum böyle yalnız dedi bende bu sefer her yerden çıkardım sildim numarasını şimdide ağlamaktan çalışamıyorumBekle bakalım acele etme.
Yazdım yazmaz olaydım dedim işte kafamı dağıtamıyorum olmuyor seni çok özlüyorum bu kadar ayrılık yetmiş mi dedim oda bitti gitti artık tekrar yaşamaya gerek yok ikimiz için en iyi bu dedi ben yalnızım ve mutuyum dedi banada sen sevmekten değil kabullenememekten yazıyorsun şuna falan dedi çok zoruma gitti 2 sene sonrada gelsen yazsan olmucak dedi.. bende heryerden sildimBelki senden bir atak bekliyordur
Salak gibi dayanamayıp yine yazdım böyle yapma barışalım deneyelim dedim ve bana bana şimdi nasılsam 2 sene sonra gelsende aynıyım dedi keşke yazmasaydım
Yazdım ve kapıları tamamen kapatmış banaAyrılık sebebi saçmaysa açık kapı bırakmış demektir. Burnu dik biriyse kendisi yazmayacak sizin yazmanız için açık bırakmıştır kapıyı. Yazdığınız an tekrar bırakılmayı garantilersiniz zaten. Çıkarın gitsin, apışıp kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?