Sizce erkekler böyle bir durumda nasıl davranır?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Öncelikle şunu belirteyim böyle bir konuyla uzaktan yakında ilgim yok. Sadece aklıma geldi ve sormak istedim. Erkekler, sevgilileri hamile kalırsa ve bebeğin kürtaj tarihi geçmiş olsa umursamazlar mı yoksa yine de sevgilerini tam olarak sevmeseler bile evlat diye sahip çıkarlar mı? Genel olarak soruyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Kişiden kişiye göre değişir , her insan bir değil. Bazısı kız kazayla hamile kalıyor çok sevmese de evleniyor. Bazısı da tam tersi umursamaz.

Kişiden kişiye göre değişir , her insan bir değil. Bazısı kız kazayla hamile kalıyor çok sevmese de evleniyor. Bazısı da tam tersi umursamaz.
Ama mesela bir kadın benzer bir durumda asla çocuğunu bırakmıyor, istisnalar hariç. Erkekler kadınlara göre daha çok bırakmaya meyilli oluyor. İkisinin de evladı oysa.

bu erkekten erkeğe ve ilişki durumuna göre değişir.
Kadını eğlence olarak görüyorsa umursamaz bu durumdan kurtulmak ister
Seviyorsa nikah işlemlerini başlatır
Vs vs
Sakıncalı bir durum pek tavsiye etmem Türkiye şartlarında olan kadına oluyor.

Vs vs
Ben de tavsiye etmem. Haklısınız.

Vs vs
Ama şöyle de bir durum var kadını sevmese de evlat onun da evladı sonuçta. Kadınlar eşlerini sevmeseler de evlatlarını asla bırakmıyorlar. Erkekler neden böyle çözemiyorum.

Ama şöyle de bir durum var kadını sevmese de evlat onun da evladı sonuçta. Kadınlar eşlerini sevmeseler de evlatlarını asla bırakmıyorlar. Erkekler neden böyle çözemiyorum.
çünkü kadınlar hamilelik başladığında bazen de baslamadığında bile anne gibi hissediyor kendini
Burada senelerde hiç olmayan bebeğine mektup yazan kadınlar var.
Kadınlarda annelik içgüdüsü Doğuştan var çoğu kadında istisnalar da olabilir tabi
Ama erkeklerde genelde doğduktan sonra başlıyor baba oldum duygusu
Bence o yüzden
Mesela ünlülerde çok
Evlenmeden çocukları olmuş kadın istemiş doğurmuş ama baba kabul etmemiş çocuk koskoca insan olmuş ama hala baba kabul etmiyor.

Kişiden kişiye değişir..

Back
X