Sizce erkekler mi, yoksa kadınlar mı daha çok aldatıyor?

betican

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
484
43
643
İstanbul
İlk ben cevap veriyorum;

BENCE ARTIK KADINLAR DAHA ÇOK ALDATIYOR.

Eskiden erkekler daha çok yapardı, ama artık görüyorum, duyuyorum ki kadınlar daha çok aldatıyor. Ya dünyanın çivisi çıktı yada dünyanın sonu geliyor bence.
Ve inanılmaz bazı erkekler, öğrendikleri ve bildikleri halde bu durumu kabul edebiliyorlar.
YA BEN ÇOK GERİ KAFALIYIM BU KONULARDA, YA DA İNSANLAR ÇOK GENİŞ OLDU ARTIK.

Peki sizce hangisi, erkekler mi yoksa kadınlar mı?

erkeklerrrr allah böylelerinin belasini versiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

bencede erkekler her türlü boka canları çekiyor midesiz yaratıklar

valla arkadaşlar..kadınlarda yapıyo artık...dünyanın sonu geliyo zaten..öyle olmaktansa ölmeyi tercih ederim ben ...insanın adı çıkıcana canı çıksın beee..

bence de erkekler....Allah korusun,ahlaki degerlerimiz az daha cökerse aleni yapan kadinlarda cikicaktir,simdilerde gizliden yapanlari cok duyup okuyoruz...Allahim esirgesin cümlemizi

Her karısını aldatan erkek sonuçda başka bir kadınla eşini aldatıyor. Yani her aldatmada mutlaka birde kadın var. Evli olduğunu bilmeyen istisnalara bişey diyemem ama evli olduğunu bile bile ilişkiye devam eden kadında aldatan erkek kadar karaktersiz bence.
Sorunun cevabına gelince; bence günümüzde en azından benim gözlemlediğim kadarıyla kadınlarda aldatma konusunda erkeklerden geri kalmıyorlar. Allah herkese akıl fikir ve vijdan versin. :Saruboceq:

erkekler eskidendi
ama şu günümüzde iyice sözüm ona modernliği öne sürüp aldatan kadında çok neymiş eşitlikmiş sözüm ona erkek yapıyor birşey olmuyor kadınında yapmaya hakkı vardır diyen kadın topluluğu iyice artmakta aldatmada eşitlik olmaz bu bence ahlaksızlık erkek aldatıyorsa bu onun gunahı sucu ama sende aynnı suca gunaha ortak olursan seninde bi farkın kalmazki o aşağılık dediğin erkekten
herşeyden önce kadının kendine saygısı olması lazım
biz insanları hayvanlardan ayıran iki temel unsur vardır biri akıl diğeride ahlaki kurallar.vijdan

Yoldan çıkan taraf yapıyor. Ama sanırım artık durum eşitleniyor.
Her ne kadar inanmak istemesemde kadınlarda aldatan oluyor.

aldatan taraf kendi cinsi ile aldatmıyor herhalde
bu eylemin içinde bir kadın bir erkek var
şimdi evli bir adamla birlikte olan bir kadın düşünün
kim aldatıyor burda erkek mi yoksa evli olan erkekle fing atan kadın müsvettesi mi
her ikiside yapıyor bu eylemi
masum bir eşi beraberce aldatıyorlar :mymeka::mymeka:
yani bu işin erkeğin kadını yok artık
ayrıca aldatan aldanırmış bunuda unutmamak gerekir
kim kimi aldatıyor
bu hayatta insan ancak kendini aldatır :delphin::delphin:

hem erkek hemde kadın aldatıyor. dünyanın çivisi çıkmış. kıyamet kopacak Allah yardımcımız olsun başımıza taş yağmasın.
bide artık yapanlarada normalmiş gibi geliyo saklama gereğide duymuyolar herşey açık ve net.

kadınlarda aldatıyorlar tabiki ama ,erkekler herzaman daha rahatlar bu konuda bence ve tabiki erkeklerrr dicem..

valla her iki tarafta aldatıyor artık.durum eşit gibi.allahım böyle insanlardan hepimizi korusun.allah böyle insanların içine sevgi,sadakat duygusu versin.

vicdan duygusu olmayan kişiliksizler aldatıyor..

insanlıktan çıktık artık.. evliside nişanlısıda flörtü olanda hiç farketmiyoo eğer insan değilse vicdanı yoksa olay bitmiştir.

Back
X