Sizce erkekler mi, yoksa kadınlar mı daha çok aldatıyor?

ikisi de aldatıyor ,eşitler yani...
rabbim böyle insanlardan korusun bizleri...:Saruboceq:

bencede erkekler onlarin yapisinda var dayaniksizlik
kadinlarinda kanlarinda var erkekleri evlide olsa ayartmak

Bence kadınlar daha fazla aldatıyor..ama toplumumuzdaki bazı nedenlerden dolayı fazla ortaya çıkmıyo bu vakalar..erkeğinki gibi davulla zurnayla dile düşürmüyolar aileler..

çevremde kocasını aldatanlar çok allah akıl versin ne diyeyim yani

erkekler dıyorum.. erkegın yaptıgı gozukmuyorda nedense kadının yaptıgı goze carpıyor oyuzden kadnlar çok gibi gozukuyor.

Erkeklerde kadınlarda aldatıyor bence.
Erkekler sex için aldatıyor, kadınlar romantizm için.
Doğal olarak erkek yaptığında daha az sorun çıkarken, kadınlar yapınca felaketler oluyor.
Kadının aldatması bence çok tehlikeli.

erkekler dıyorum.. erkegın yaptıgı gozukmuyorda nedense kadının yaptıgı goze carpıyor oyuzden kadnlar çok gibi gozukuyor.

Kadınlar aldattığında çok sorun oluyor çünkü kadın erkekle yatmak için aldatmıyor.
Duygusal aldatma oluyor, kadın aşık oluyor, işler karışıyor.
Maalesef biz kadınların aptal yanı bu.
Bence bir kadın eşini asla aldatmamalı, zira başka bir erkeğin ilgisine, sevgisine ihtiyaç duyuyorsa boşanmalı, ondan sonra yaşayacağını yaşamalıdır.
Kadın annedir ayrıca, gelecek kuşakları biz yetiştireceğiz, her halimizle örnek olmamaız lazım.

Bu arada erkeklerde aldatmasın tabii ki.

bence erkekler daha çok aldatıyor, çünkü onların yapısında hayır diyememe gibi bir huy var :mymeka:

iradesi kuvvetli bir kadın asla aldatmaz
ama iradesi kuvvetli bir erkekle iradesiz bir erkek aynıdır

hala erkeklerin daha çok aldattığını düşünüyorum...

tabiki bu ülkemiz için geçerli...

almanya, ingiltere, hollanda gibi batı ülkelerin de kadınların daha çok aldattığını hem de epey sanıyorum.

Back
X