sizce eşim beni artık sevmiyormu??

mutluaskyoktur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
203
3
26
Balıkesir
Arkadaşlar ben 1 buçuk senelik evliyim..Belki burdaki çoğu kişiye göre dert değil ama utanarak söylüyorum eşimle evlendiğimizden beri hiç öpüşmüyoruz.Hatta ben onu öpmek istesem o kafasını geri çeviriyor..Haliyle ben de artık onu öpmek istemiyorum her defasında kafasını çevirmesi gururumu çok incitiyo..İlişkiye gireceğimiz zaman hiç öpmüyor beni direk yapıyoruz ve bitiyor.. Sizce eşim beni sevmiyormu?? Ona sorduğumda seviyorum diyor ama bi insan neden eşini dudağından öpmezki??
Acaba benden soğudu mu??

Eşinle severek evlendiğiniz değil mi? Eğer öyleyse seni seviyordur zaten, bu kadar kısa zamanda birşey olmaz:) Seni öpmemesi ilginç ama...İnsanların farklı özellikleri olabilir, mesela ben diş fırçalamaya takığım:) Rahatsız oluyorum fırçalamazsam veya eşim fırçalamazsa...Onun için hiç önemli değil bu...Eşinde ağız kokusu vs. bir şeye takık olabilir mi? Öpüşmek hepsinden güzel çünkü...

Daha önce öpüşüyor muydunuz? Yani nişanlıyken falan. Acaba diş probleminiz falan mı var.

Neden kendisine sormuyorsunuz? Kizlar evliliklerinize neden bu kadar az güveniyorsunuz anlamiyorum. Sorarsin kocana, mutlaka mantikli bir cevabi vardir. Sevgisi bitmisse de verdigi cevaplardan anlarsin.

Kızlar hayır diş problemim falan yok aksine eşimin diş problemi olmasına rağmen ben onu öpmek istiyorum ama o istemiyor..Onu ben sürekli uyarırım dişlerini fırçala diye ama benim dişlerim gayet sağlıklıdır fırçalarım sürekli ağız kokusu bazen sabahları oluyo ama her zaman olmuyoki

tatlım o zaman o rahatsız oluyodur bu durumdan, sürekli uyarmandan dolayı seni cezalandırıyo olabilir ya da kendine güveni gitti adamın, bu durumu uygun bi dille anlat çözülmicek bişey değil

tatlım o zaman o rahatsız oluyodur bu durumdan, sürekli uyarmandan dolayı seni cezalandırıyo olabilir ya da kendine güveni gitti adamın, bu durumu uygun bi dille anlat çözülmicek bişey değil

canım o da beni hoşlanmadığı konularda uyarır yani ben öyle çok fazla üzerine gitmiyorum zaten dişlerine de alıştım taksam ona yaklaşırmıydım..Her türlü kendime özen de gösteriyorum ssleniyorum hatta evlenmeden önce bile bukadar bakımlı değildim..ne oluyo bu adama anlamıyorum

O zaman adam öpüşmekten hoşlanmıyor. Yani biz kadınlara abes gelebilir fakat işin özü bu da olabilir.

Kızlar daha büyük dertlerim sorunlarım var bu çok küçük bi mesele biliyorum ama ben çok kafama takıyorum bu meseleyi sizce her kadın sevildiğini arzulandığını görmek istemezmi siz eşlerinizle bu tür problemler yaşadığınızda canınız sıkılmıyomu

bence eşine sureklı dısını fırcala dedıysen o nedenle öpmüyor senı bılınaltına işlemişşsin. agzı kokuyor sanıp senı rahatsız etmek ıstemıyor bence eşinin bılınc altını temızlemen lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…