sizce eşim beni artık sevmiyormu??

Sıkıntıdan dertsiz başına dert arıyorsun demek istedi.

evet sıkıntıdan hep eşiyle uğraşıyor.üstelik şu anda kaynanayla beraber yaşıyorlar.çalışırsa hem evini ayırır.hem de daha huzurlu olur uğraşacak işler olunca

2 kere daha okudum sizin yorumunuzdan sonra anlayamadim, neyi acik anlatmis, neden rahatsiz oldunuz?
demekki size normal gelmiş,
bende sıkıntı var:)

okuma o zaman tövbe tövbe yaa
konuyu okumadan nerden bilebilirim ?

kusura bakmayın ben de çok utanarak yazdım zaten ama derdimi anlatabilecek şekilde yazmaya çalıştım ayıp ettimse affola..
estafullah,
ayrıca bu nazik mesajınızdan dolayıda teşekkür ederim.
inşallah sorununuzu çözersiniz.

Tabi ki ister. Kafasını her cevirdiğinde eminim gururun kırılıyordur fakat sorunun özüne inmek lazım.

zorlandığında ciddi anlamda kızmıyorsa sana öpene kadar zorla istemiyor diye sessiz kalma. açıkça söyle öpmek ve öpülmek istiyorum diye erkek milleti cilveyi sever biraz üstüne git bakalım belki naz yapıyodur. yazılanları tam okumadım ama daha önce öpüyormuydu

evet sıkıntıdan hep eşiyle uğraşıyor.üstelik şu anda kaynanayla beraber yaşıyorlar.çalışırsa hem evini ayırır.hem de daha huzurlu olur uğraşacak işler olunca

Uğraşacak işlerim var benim siz canınızı sıkmayın..Ne kadar meşgul olursam olayım eşimle aramdaki meseleleri kafama takarım bunun boşlukla alakası yok arkadaşım..Sana göre basit olabilir bana göre değil

alla alla ilginç geldi banada .ağız kokusu falan olsa söyler yani bunu sonuçta karısı karşsındaki ben anlam veremedim hiç.

İyi de karı kocanın öpüşmemesi normal bir durum değil ki...
Konuşun arkadaşım.
Neden istemediğini sorun.
He belki öpüşken değildir ama bunu flört döneminde farkederdiniz di mi?

bence gayet önemli bi konu yine insanları geçmişte açtığı konularla yargılıyorsunuz bi garipsiniz arkadaşlar bu ara. ne alaka kaynanasıyla öpüşmemesinin. bence eşin sana kırılmış ve seni rahatsız etmemek için öpmüyor olabilir önceden yaptığın uyarılardan dolayı belkide hiç sevmiyor öpüşmeyi

İyi de karı kocanın öpüşmemesi normal bir durum değil ki...
Konuşun arkadaşım.
Neden istemediğini sorun.
He belki öpüşken değildir ama bunu flört döneminde farkederdiniz di mi?

evlenmeden önce kendisi öpmek için uğraşıyodu sorun da burda zaten ne değişti? eskisinden daha bakımlıyım kilo vermemi istedi kilo verdim saç baş on numara giyim kuşam on numara ama gel görki hiçbişey yok aramızda

Bazen sabahları aç karna oluyor ama öyle olduğu zaman yaklaşmıyorum zaten..Onun dışında olmuyor.Nİye çeviriyosun başını diyorum hiç bişey demiyor.

peki bu öpüşememe sorunu yeni mi ortaya çıktı? daha önce güzel güzel öpüşürken, bi anda mı öpmemeye başladı?

Canım eşim öyle kırılgan değildir hatta güler geçer takmaz bile kafasına..Ben de öyle kırıcı şekilde uyarmam zaten ben onu evlenmeden önce de hep uyarıyodum yıllardır olan bişey yani buna kırılacağını sanmam kırılsa baştan belli ederdi..

ben de eşimi çok uyarırım bu konuda ama benimki hiç rahatsız etmiyim diye düşünmüyo valla

hem rahatsız etmemek için öpüşmekten kaçınacağına, bu işin çaresine baksa daha iyi olur.

peki bu öpüşememe sorunu yeni mi ortaya çıktı? daha önce güzel güzel öpüşürken, bi anda mı öpmemeye başladı?

Evlendiğimizden beri öpmüyor canım..İkimiz de birçok sorunla başettik ikimizde psikolojik olarak çok yıprandık acaba ondan dolayı mı bana karşı böyle soğuk bilemiyorum.Çnkü öncesinde 4 yıllık bi mazimiz var hiç böyle değildi

canım benim ya bende konuaçtım bugun benim eşimde evklenmeden bana tapardı,şimdi hiç ne öpüşüyo ne cinsellik istiyo ne sıcak davranıyo,üstelik bende 1 yıllık evliyim

Kafa yorup kendinizi yıpratacagınıza eşinize sorup direkt cevap almanız sizin için daha iyi olur bence.
Basit bi mesele olarak görenlerin aksine gayet önemli bi sorun olduğunu düşünüyorum.
Kısa zamanda halledersiniz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…