- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Sıkıntıdan dertsiz başına dert arıyorsun demek istedi.
demekki size normal gelmiş,2 kere daha okudum sizin yorumunuzdan sonra anlayamadim, neyi acik anlatmis, neden rahatsiz oldunuz?
konuyu okumadan nerden bilebilirim ?okuma o zaman tövbe tövbe yaa
estafullah,kusura bakmayın ben de çok utanarak yazdım zaten ama derdimi anlatabilecek şekilde yazmaya çalıştım ayıp ettimse affola..
Kızlar daha büyük dertlerim sorunlarım var bu çok küçük bi mesele biliyorum ama ben çok kafama takıyorum bu meseleyi sizce her kadın sevildiğini arzulandığını görmek istemezmi siz eşlerinizle bu tür problemler yaşadığınızda canınız sıkılmıyomu
Tabi ki ister. Kafasını her cevirdiğinde eminim gururun kırılıyordur fakat sorunun özüne inmek lazım.
Sıkıntıdan dertsiz başına dert arıyorsun demek istedi.
evet sıkıntıdan hep eşiyle uğraşıyor.üstelik şu anda kaynanayla beraber yaşıyorlar.çalışırsa hem evini ayırır.hem de daha huzurlu olur uğraşacak işler olunca
ağız kokusu probleminiz olabilir mi acaba?
alla alla ilginç geldi banada .ağız kokusu falan olsa söyler yani bunu sonuçta karısı karşsındaki ben anlam veremedim hiç.
İyi de karı kocanın öpüşmemesi normal bir durum değil ki...
Konuşun arkadaşım.
Neden istemediğini sorun.
He belki öpüşken değildir ama bunu flört döneminde farkederdiniz di mi?
Bazen sabahları aç karna oluyor ama öyle olduğu zaman yaklaşmıyorum zaten..Onun dışında olmuyor.Nİye çeviriyosun başını diyorum hiç bişey demiyor.
bence gayet önemli bi konu yine insanları geçmişte açtığı konularla yargılıyorsunuz bi garipsiniz arkadaşlar bu ara. ne alaka kaynanasıyla öpüşmemesinin. bence eşin sana kırılmış ve seni rahatsız etmemek için öpmüyor olabilir önceden yaptığın uyarılardan dolayı belkide hiç sevmiyor öpüşmeyi
bence gayet önemli bi konu yine insanları geçmişte açtığı konularla yargılıyorsunuz bi garipsiniz arkadaşlar bu ara. ne alaka kaynanasıyla öpüşmemesinin. bence eşin sana kırılmış ve seni rahatsız etmemek için öpmüyor olabilir önceden yaptığın uyarılardan dolayı belkide hiç sevmiyor öpüşmeyi
peki bu öpüşememe sorunu yeni mi ortaya çıktı? daha önce güzel güzel öpüşürken, bi anda mı öpmemeye başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?