Gururla alakası yok ki canım,sevgilimden istemem ama evli olsaydım tabi ki isterdim.Evlilikte senin paran benim param diye bir şey yok ki.Çalışmıyor olsan bile o eve gelince önünde sıcak bir yemek buluyor,temiz kıyafetler giyiyor,temiz bir evde oturuyor,senin eve maddi bir katkın olmasa bile manevi yönden pek çok katkın var.O parada doğal olarak ikinizin ortak parası.
Sigarayı azaltsın o da,hem cebinize hem sağlığınıza zarar sonuçta.
Ayrıca onu okumam lazım demiyecektin,erkeklerden bir şey isterken çocuklaşmak lazım,sürekli neşeli neşeli o kitabı okuyacağım o kitap benim olmalı,okumazsam rahat edemem gibi şeyler söylemeliydin.
gerçekten aynılarmış:))
al diyo..amaa almıyo.hafta sonu gittik üsütne bişeyler almaya gerçekten hep eskimişti üstü.okadar çok şey aldıki.bende orada kendime bakıyım dedim.aaa bi baktım kasaya geçmiş ödeme yapıyo.bişeylere bakıyodum dedim.hadi al ne istiyosan dedi ama kasada bekliyo.gelip ne alıyosun sormuyo.bende bi çanta kapıverdim attım önüne ödedi.napım başka türlü olıcak.eziği oynamayı bırakmanın zamanı gelmiş galiba:))
sigarası pahalı değil ama bi sabah işe giderken alıyo bide akşam gelirken.haliyle günde 10 lirayı bile geçiyo.ogun dedimki.okuduğum serinin son kitabı çıkmış onu istiyorum.hemen okumam lazım dedim.alalım demedi.yani gelde ikinci kez iste.siz olsaydınız istermiydiniz.ben birazda fazlamı gururluyum yaaa(
birazda cebini düşünüyorum.borçla almasın parası olunca alsın diyorum.ama çok düşünüyorum galiba.diğer şekilde yapınca kendimi düşüncesiz hissediyorum..
erkeklerin çoğu boyle galiba.bendede hata var.ama sizin dediğiniz gibi istesem busefer ban istedim diye aldı.istemesem almıcaktı düşüncesi oluşuyo bende ve istediğme pişman oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?