- 20 Kasım 2018
- 16.104
- 61.094
- 598
- 36
İçinizden dediniz herhalde, zira konunun başından beri hiçbir mesajınızda görümce ve bebeği düşündüğünüze dair bir şey yazmamışsınız, sadece bu sabah, o da alıntıladığım mesajınızda belirtmişsiniz :)Burda tepki aldığım için değil ilk mesajlarımda da var hanfendi,dikkatli okuyun ben ocakta degilde doğumdan bir kaç hafta sonra gitsen daha uygun olur dedim bebekte annede toparlar ozamana kadar.
üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,
bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.
Allah'ım ben gitme demedim ki bir kaç hafta sonra gidersin takıni, alınan hediyeleri verirsin ailenle vakit geçirirsin dedim
yani benim bağlar kuvvetli olmadığı için esnek düşünüyorum bir kaç hafta sonra gitse ne olacak diyorum
Diğer mesajlarınız da bu minvalde. Tedavi başlayacak-maddiyat-aile bağlarımız aynı değil-birkaç hafta sonra gitse nolur kapsamında.