Sizce eşime dinletmelimiyim

Konu sahibi korunun öncelikle bir arkadaş daha yazmıştı düşük yapıyorum diye gidip doktorla konuşup spral taktırın olmadı ilaç aldırın gizlice kullanın

Yaptığınız o kadar çirkin ki en az yazınız kadar kötü.
Milletin evine gidip ses kaydetmek hiç normal insanın yapacağı şeyler değil, eğer çocuklarınızı bıraktığınız için ses kaydetme gereği duyacak kadar güvenmiyorsanız zaten çocuklarınızı da bırakmayın, gitmeyin de.
Başka ne sebeple kaydetmiş olabilirsiniz diye soracaktım ama muhtemelen sadece meraktan yaptığınızı düşünüyorum.

Sizde orda kalmaya devam mı ettiniz bunları duyunca? Paranızı yemem ama sizde mezara götüremeyeceksiniz diyemedn mi?

Gitmedim
Ben bi odaya gidiyorum peşimdeler

Yazım kötü olabilir ama suan siz böyle seyler yazarak iyi oldugunuzumu dusundunuz bu insanlar beni sevmediler sizde kaynananızın evine gitseniz peşinizden gelse siz ne yapardınız acaba bunların yaptıkları beni yedi bitirdi ben 4 5 gun hasta oldum resmen ve bugünde eşimle beraber Köye gidiyorlar görımcemın yanına bu o kadar zoruma gidiyor ki hiç birsey yapmamışlar gibi ve bu insanlar ben bayramda görumceme gidelim dediğimde iş güç var dediler gittim kaynanam hala karın temizliyor ve temizleyemiyırmus temiz elbiseleri mi cıkardım ben temizledim gayette temizlendi istese siz gidin derdi oğluna yada karın temizlendikten sonra gidelim kızım derdi yediğime içtiğim e kadar laf söylerlerdi boşboğaz derlerdi arkamdan ve ben bunları duyardım şimdi tek duam ne olur sizde dua edin eşim duysun görsün hırsız dediklerini kendi duysun görsün İNŞALLAH

Dun annem gildeydim annem ne yapalım değişmiyorlar ALLAH bildiği gibi yapsın diyor annem beni. Kadar ceken varmı diyor bana bende bunu anlamıyorum ya sen çektin diye kızında mı çekmek zorunda mesela ben diyorum kı ALLAHIM ben bunları bunları yasadım çocuklarım yaşamasın kız kardeşimde dünya laf saydı bana ne diye ses kaydediyorsun ne yapıcan dinlese ne olacak değişeceklermi kadın arada aklanacak sen gelecen buraya diyor Du bana bende gelmem neye geliyim dedim ama artık bu insanlardan bıktım ya vallahi ya bu kadarda olmaz ya ben paraya değer veren insan olsam onlar gibi köse bucak toplarım parayı ben parayı elimde tutan insan değildim ki bekarken babam para verirdi 10 TL mesela gidip abur cubur alıp o parayı bitirirdim ben kocama kaç kere dedim pasta tabakları yok al evde benim var 2 takım ben birini goturwyim ben böyle insanım onlarda beni hırsız etsinler

Tek hırsızlıkta degil arkadaşlar biz kürdüz dünya kadar laf söylemişler kürtçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…