ALLAH razı olsunLan gece gece dert oldu bana konu sahibi çok samimi geldi
Mesaj geliyor onaEve kamera taktırıp sizi mi izliyor eşiniz
yok artikYeğeni evet ama cok cıvık ve cok samimi
Öyleyok artik
Cidden konu sahibi çok samimi yaLan gece gece dert oldu bana konu sahibi çok samimi geldi
İnşallahCidden konu sahibi çok samimi yaAllah gönlüne göre versin konu sahibi tez zamanda kurtul inşallah
size yok artik hanimefendi
Görseniz böyle demezsiniz bencesize yok artik hanimefendi
Böyle takıntılı adamdan boşanmak da kolay olmaz gibi ruh hastası resmenMesaj geliyor ona
Cocuklar için sabır mecburBöyle takıntılı adamdan boşanmak da kolay olmaz gibi ruh hastası resmen
Eşim korunuyor spralede yok diyor ALLAH yardımcım olsun kardeş ALLAH kötü insanı ıslah etsinKonu sahibi korunun öncelikle bir arkadaş daha yazmıştı düşük yapıyorum diye gidip doktorla konuşup spral taktırın olmadı ilaç aldırın gizlice kullanın
Yaptığınız o kadar çirkin ki en az yazınız kadar kötü.İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor
Sizde orda kalmaya devam mı ettiniz bunları duyunca? Paranızı yemem ama sizde mezara götüremeyeceksiniz diyemedn mi?Ses kaydı var bende kayınpederim kaynanam ben markete gittiğimde konuşuyorlar kayınpedrrim o paraları yanıma getir diyor kendi paraları para olan odada da universite okuyan torunları var onlarda kalıyor o odada kız odada diyor kayınpederim de hw tmm diyor yanı para yanımda olsun alırım dıye düşünüyorlar torunu odada alamaz kız orda diyor yanı sonrada he tamam diyor kayınpederim
ALLAH sorsunSizde orda kalmaya devam mı ettiniz bunları duyunca? Paranızı yemem ama sizde mezara götüremeyeceksiniz diyemedn mi?
Ben bi odaya gidiyorum peşimdelerYaptığınız o kadar çirkin ki en az yazınız kadar kötü.
Milletin evine gidip ses kaydetmek hiç normal insanın yapacağı şeyler değil, eğer çocuklarınızı bıraktığınız için ses kaydetme gereği duyacak kadar güvenmiyorsanız zaten çocuklarınızı da bırakmayın, gitmeyin de.
Başka ne sebeple kaydetmiş olabilirsiniz diye soracaktım ama muhtemelen sadece meraktan yaptığınızı düşünüyorum.
Yazım kötü olabilir ama suan siz böyle seyler yazarak iyi oldugunuzumu dusundunuz bu insanlar beni sevmediler sizde kaynananızın evine gitseniz peşinizden gelse siz ne yapardınız acaba bunların yaptıkları beni yedi bitirdi ben 4 5 gun hasta oldum resmen ve bugünde eşimle beraber Köye gidiyorlar görımcemın yanına bu o kadar zoruma gidiyor ki hiç birsey yapmamışlar gibi ve bu insanlar ben bayramda görumceme gidelim dediğimde iş güç var dediler gittim kaynanam hala karın temizliyor ve temizleyemiyırmus temiz elbiseleri mi cıkardım ben temizledim gayette temizlendi istese siz gidin derdi oğluna yada karın temizlendikten sonra gidelim kızım derdi yediğime içtiğim e kadar laf söylerlerdi boşboğaz derlerdi arkamdan ve ben bunları duyardım şimdi tek duam ne olur sizde dua edin eşim duysun görsün hırsız dediklerini kendi duysun görsün İNŞALLAHYaptığınız o kadar çirkin ki en az yazınız kadar kötü.
Milletin evine gidip ses kaydetmek hiç normal insanın yapacağı şeyler değil, eğer çocuklarınızı bıraktığınız için ses kaydetme gereği duyacak kadar güvenmiyorsanız zaten çocuklarınızı da bırakmayın, gitmeyin de.
Başka ne sebeple kaydetmiş olabilirsiniz diye soracaktım ama muhtemelen sadece meraktan yaptığınızı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?