Ses kaydı var bende kayınpederim kaynanam ben markete gittiğimde konuşuyorlar kayınpedrrim o paraları yanıma getir diyor kendi paraları para olan odada da universite okuyan torunları var onlarda kalıyor o odada kız odada diyor kayınpederim de hw tmm diyor yanı para yanımda olsun alırım dıye düşünüyorlar torunu odada alamaz kız orda diyor yanı sonrada he tamam diyor kayınpederimO kadar anlatamamışsınız ki… hiçbişey anlamadım.
Bu mesele farklı bence sonuçta resmen hırsızlıkla suçlamaDaha önce de ses kaydı alıp eşinize dinletmişsiniz , değişen bir şey olmamış ki devam ediyorlar, şimdi dinletseniz ne olacak mesela?
Bu mesele farklı bence sonuçta resmen hırsızlıkla suçlama
Karslılık la ne alakası varGitmeyin, görüşmeyin. Eşinize de bir şey anlatmayın, eşiniz Karslıysa size he karım sen haklısın anam babam suçlu diyecek birisi değildir eminim
Benimle ilgili konuşuyorlar ardından o parayı yanıma getir diyor karısına karısıda kız odada diyor kızda torunu yanı kız odada kimse girmez demek istiyor bunlar normal insanlar degil beni anlayamazsınızYani parayı getir dedi diye mi üzerine alındın kocana bunu dinleteceksin...
Hey Allahım herkes kendine bı dert araniyor, başka konuşma yoksa para getir dedi diye suyu bulandiracaksan problem sende... Art niyetlisin bir kere, ses kaydı açıp gitmek ne demek, Allah'ım Allah'ım kimseye güvenilmez bu devirde, pesss...
Torunu dediğin eşinin yeğeni dimi, yakın davranması sinirlerini bozan kişi yeğen yani?? Yeğeni mi kiskaniyorsun?Nedense güvensizlıkleri var neden bilmiyorum kendi torunu üniversite okuyor kaynanam gilde kalıyor kız yiyip içip keyf ediyor bide esime de cok yakın davranıyor hareketleri sinirimi bozuyor kaynanam o kız için herseyi yapıyor benim Bi yediğim gözlerine battı zamanında yediğim içtiğim herseye karışır arkamdan bos boğaz cıl boğaz derlerdi konuda acılınca benim ailem yapmış komsunun kızlarıyla konuştum onlar aklımı çelmişler
Ya buna sebep polisemi gidiyim yaniDaha önce ne için ses kaydı aldığınızı yazmamışsınız ki,polise gidin şikayet edin o zaman, eşinizin çözeceğini düşünmüyorum ben.
Yani 363 alır parayı diye bı itham yok?Benimle ilgili konuşuyorlar ardından o parayı yanıma getir diyor karısına karısıda kız odada diyor kızda torunu yanı kız odada kimse girmez demek istiyor bunlar normal insanlar degil beni anlayamazsınız
Yeğeni evet ama cok cıvık ve cok samimiTorunu dediğin eşinin yeğeni dimi, yakın davranması sinirlerini bozan kişi yeğen yani?? Yeğeni mi kiskaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?