Onlar zaten simdi diyorlar ki serbest kalmış gidip geliyor oule dusunuyorlatBunun kayınaileyle ne alakası var peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar zaten simdi diyorlar ki serbest kalmış gidip geliyor oule dusunuyorlatBunun kayınaileyle ne alakası var peki ?
Maalesef ne komsu var ne gelen ne giden annem kardeşim arada gelir o kadar
siz niye tercüme ediyorsunuz insanların söylediğini kendinizce, belki adam bir şey alacaktı getir dediği parayla, kayınvalideniz de kız odada ders çalışıyor rahatsız edemem demek istedi belki? ki böylesi daha mantıklı. Dediğiniz gibi olsaydı siz gelmeden önce alır koyarlardı kendi odalarına merak etmeyin, saçma sapan iftira atmayın insanlara ayıp yahu.Hanım efendi evde ben kaynanam kayınpederim cocuklar birde torunu evde başka kimse yok size acayıp geliyor ama bunlar böyleler parayı yanıma getir diyor kadında ismini söyleyerek kız orda ders calısıyor yani kimse odaya giremez birsey alamaz anlayın artık kurban olayım yq
Ben direk onlara Bi söylediklerini neden böyle oldukları nı sormak isterim valla da işteSen hiçbir şey deme bence. Senin kocan seni tutmaz. Tutacak adama kayıt dinletmene gerek yok.
Sen bence ilk yazdığın mesajı düzenle. Hiçbir şey anlaşılmıyor yazdıklarından. Herkes aradaki mesajları okumaz.Hanım efendi evde ben kaynanam kayınpederim cocuklar birde torunu evde başka kimse yok size acayıp geliyor ama bunlar böyleler parayı yanıma getir diyor kadında ismini söyleyerek kız orda ders calısıyor yani kimse odaya giremez birsey alamaz anlayın artık kurban olayım yq
Ya bunlar zaten güvensiz size anlatayım da dinleyin birgun birlikte oturuyorduk o zaman kaynanam gılle dolaba sarı el bezi koymuş onu bulamıyor geldim baktım aglıyor anne ne oldu aradığım seyi bulamıyorum bende uzuldum anne bulunur nereye gidecek dedim odama gittim geldim cıktım ben Baktım anne bak burda kabın altına koymuşsun dedim aradan Bi kaç gun gectı tartışmıştık ozaman dediki sen elbezi kayboldu once aldın sakladın odana götürdün sonra ben arayınca geri getirip yerine koydun falan dedim anne ben niye böyle birsey yapayım ne gececek elime sen oyle yaptın ben arıyıp bulamıyım iyice deliriyim diye yaptın oyle insanlar iştesiz niye tercüme ediyorsunuz insanların söylediğini kendinizce, belki adam bir şey alacaktı getir dediği parayla, kayınvalideniz de kız odada ders çalışıyor rahatsız edemem demek istedi belki? ki böylesi daha mantıklı. Dediğiniz gibi olsaydı siz gelmeden önce alır koyarlardı kendi odalarına merak etmeyin, saçma sapan iftira atmayın insanlara ayıp yahu.
Orda değilim ya neden duydun diyip üzenlerine alınmazlarBak bacım idrak etmekte zorlanıyorsun anlaşılan .
senin kocan bir halta yaramaz sen boş ver kayınvalideni kayınbabanı.. sen dört tane çocuk doğurmuşsun adam çocukları parka çıkarmana bile müsade etmiyor aynı adam kendi rol modelinde çocuklar yetiştir diye seni eve kapatıyor.
yani sen önce kendinin ve çocuklarının farkında ol boş ver başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü sana hırsız damgası mı vuruyorlar gitme yada onlar böyle düşününce sen öyle birisi mi oluyorsun ? Kendını bilmen sana yetmez mi eşin dinlese nolacak onu o ana yetiştirdi kendi de çok zihniyeti açık biri değil anlaşılan 4 çocuğunun anasına ne diyecek haklısın diyip geçecek gitme anamın evine diyip kapıyı kapatacak mı ? Ayrıca cesur ol böyle bir şey duyuyorsan dört tane torun vermişsin sen o aileye geç karşılarına ne demek istiyorsunuz siz de ! niye bunu eşime dinletsem mi dinletmesem mi düşüncesine giriyorsun . senin kendi şahsına atılan bir iftira üzerine eşin hayırdır ya kim yani eşin kim o konumdayken ??
sen kendini koruyabilecek yaştasın eşine ihtiyacın yok .
Ses kaydı almışsınız ya ! daha önce dinletmişsiniz yüzlerine çarpmışsınız yine dinletip yüzlerine çarpabilirdinizOrda değilim ya neden duydun diyip üzenlerine alınmazlar
Bırakmazdı odasını temizliyim bir gun odasını temizliyorum dolabın camından gördüm arka taraftan bana bakıyordu gizlice baktığı yerde evin dışında dışarıdan kendi odasının camının ordansiz niye tercüme ediyorsunuz insanların söylediğini kendinizce, belki adam bir şey alacaktı getir dediği parayla, kayınvalideniz de kız odada ders çalışıyor rahatsız edemem demek istedi belki? ki böylesi daha mantıklı. Dediğiniz gibi olsaydı siz gelmeden önce alır koyarlardı kendi odalarına merak etmeyin, saçma sapan iftira atmayın insanlara ayıp yahu.
Evet haklısınız işte tepkileri ne olurdu bilmem sen bizimi ses kaydı yapıyon derlerdiSes kaydı almışsınız ya ! daha önce dinletmişsiniz yüzlerine çarpmışsınız yine dinletip yüzlerine çarpabilirdiniz
tövbe yarabbim ya biri sarı bez kayboldu diye histeri krizi geçirir biri ses kaydı alıp bana hırsız dediler derYa bunlar zaten güvensiz size anlatayım da dinleyin birgun birlikte oturuyorduk o zaman kaynanam gılle dolaba sarı el bezi koymuş onu bulamıyor geldim baktım aglıyor anne ne oldu aradığım seyi bulamıyorum bende uzuldum anne bulunur nereye gidecek dedim odama gittim geldim cıktım ben Baktım anne bak burda kabın altına koymuşsun dedim aradan Bi kaç gun gectı tartışmıştık ozaman dediki sen elbezi kayboldu once aldın sakladın odana götürdün sonra ben arayınca geri getirip yerine koydun falan dedim anne ben niye böyle birsey yapayım ne gececek elime sen oyle yaptın ben arıyıp bulamıyım iyice deliriyim diye yaptın oyle insanlar işte
tövbe yarabbim ya biri sarı bez kayboldu diye histeri krizi geçirir biri ses kaydı alıp bana hırsız dediler der
Aman siz böyle gelmiş böyle gidersiniz . O ne dedi bu ne dedi . İcraaat sıfırEvet haklısınız işte tepkileri ne olurdu bilmem sen bizimi ses kaydı yapıyon derlerdi
Şu yazdığınız cümleden neresinde sizi hırsızlıkla suçluyorlar, kayınpeder para istemiş kayınvalide torun orada demiş getirermem demiş yani belki kızı rahatsız etmek istemedi gidip oradan para alarak böyle olamaz mı büyük ihtimalle böyle oda da biri varken para alınmaz zaten ne öyle gözüne sokar gibi .Yani beni hırsızlıkla suçluyorlar ben bunu kayıttan dinledim daha neler söylüyorlarda en ağırı bu suçlamalar bende bu kayıdı esime dinletmek istiyorum bu guvensizLıkleri beni yedi bitirdi bostanları var kendi basıma gidip Bi soğan koparıp yemem cocuklarım izin alıp toplanmış evde olan yer bostana girmezler ben gidinc3 kaynanam oğlumun bostana girmek istediğini soyuluyor kayınpedrrimde aha hepsini kendi yiyecek diyor yani bana sözleri annem gile söylüyorum esinle aran bozulur dedim bozulursa bozulsun benim bu seye Bı el atıp dur demem lazım cok ayıp evde neyi gitmiş neyi çalınmış sa artık bana Bi akıl verin ben ne yapayım cok yoruldum ben onlara esya aldım onları düşündüm onlarda bana bu suçlamayı yapmışlar ya daha önce kaynanamlarla birlikkende ses kaydı yapmıştım dediklerini inkar ettiler bende acıp eşime dinlemiştim simdi ne tepki verir diye düşünmüyor değilim
eee boşanın mademÖyle insanlar bak sizide anlıyorum ama inanınkı yasayan bilir kendi akrabaları na bile demişlerki biraz boş boğaz yemeyi seviyor demiş ti kayınpederim
Yarabbi canım bak ben markete gidiyorum paraları var yatak odasında yatak odasındaki kız yanında markete gidecem birsey alacam diyen yok adam karısınıda o paraları yanıma getir diyor kadında kız odada odada diyorŞu yazdığınız cümleden neresinde sizi hırsızlıkla suçluyorlar, kayınpeder para istemiş kayınvalide torun orada demiş getirermem demiş yani belki kızı rahatsız etmek istemedi gidip oradan para alarak böyle olamaz mı büyük ihtimalle böyle oda da biri varken para alınmaz zaten ne öyle gözüne sokar gibi .
4 çocukla kim bana bakacak esim evin tek oğlu bu aradaeee boşanın madem