Sizce eşime dinletmelimiyim

Ben onlarda yazayım anlayan olur belki dejika hurç demişler yani kedinin yavrusu ayı gibi bir kelime galiba dellıka nav mala geriyaye yani dellık dişi köpek demek kapı kapı gezen kopek demiş kaynanam daha sayayım mı arkadaşlar

Bir daha söylüyorum. Onlarla boşuna UĞRAŞMAYIN.
Hiçbir şey ispat edemezsiniz, elinize de bir şey geçmez. Kocanız bilmiyor mu kendi ana babasını. Siz kendi evinize çocuklarınıza bakın.
Amannn nasıl eneeji buluyorsunuz bunlarla uğraşmaya. İki şiş bir yumak, bir dantel ipi bir tığ. Oturun keyfinize bakın ya.
Kadini hapis gibi eve kapattığı için adam kadın adamın annesi dışında insan görmüyor ki neredeyse. Haliyle derdi eve kapandığı kaynanası falan oluyor. Azıcık gezse, arkadaşı olsa böyle mi olur?

Yazım kötü olabilir ama suan siz böyle seyler yazarak iyi oldugunuzumu dusundunuz bu insanlar beni sevmediler sizde kaynananızın evine gitseniz peşinizden gelse siz ne yapardınız acaba bunların yaptıkları beni yedi bitirdi ben 4 5 gun hasta oldum resmen ve bugünde eşimle beraber Köye gidiyorlar görımcemın yanına bu o kadar zoruma gidiyor ki hiç birsey yapmamışlar gibi ve bu insanlar ben bayramda görumceme gidelim dediğimde iş güç var dediler gittim kaynanam hala karın temizliyor ve temizleyemiyırmus temiz elbiseleri mi cıkardım ben temizledim gayette temizlendi istese siz gidin derdi oğluna yada karın temizlendikten sonra gidelim kızım derdi yediğime içtiğim e kadar laf söylerlerdi boşboğaz derlerdi arkamdan ve ben bunları duyardım şimdi tek duam ne olur sizde dua edin eşim duysun görsün hırsız dediklerini kendi duysun görsün İNŞALLAH
İyi de tamam sizi sevmezlerse siz de gitmeyin, eşiniz zorluyor mu gitmeniz için? Eğer zorluyorsa açıkça söyleyin gitmek istemediğinizi. Bende kayınvalidemi sevmem onun için evine bayramdan bayrama gidip yarım saat kalıp çıkarım.
Birbirinizi sevmiyorsanız görüşmeleri olabildiğince azaltın.
Ayrıca ses kaydı almak suç.
Ama size tavsiyem gitmeyin.

İyi de tamam sizi sevmezlerse siz de gitmeyin, eşiniz zorluyor mu gitmeniz için? Eğer zorluyorsa açıkça söyleyin gitmek istemediğinizi. Bende kayınvalidemi sevmem onun için evine bayramdan bayrama gidip yarım saat kalıp çıkarım.
Ses kaydı suç tamam peki bi insanı hırsızlıkla suçlamakta suç degilmi tabi böyle birsey yapmayan bir İnsanı değilmi sizcede

E
Çocuklarım gitmek istiyor evleri musakil ev oymamakta istiyorlar nene dedeyi görmek istiyorlar onuda geçtim eşim ben gitmesem cocukları nereye götürecek zannetmiyorum kım çocuklara bakacak

Bu mesele farklı bence sonuçta resmen hırsızlıkla suçlama
İyi de odada baska bir kız var siz dinletseniz kaydı eşinizde gitse dese eşime hırsız mı demek istediniz diye,onlar demezmi biz ondan bahsetmedik,diğer kız için söyledik diye.
Ayrıca ne konuşurlarsa konuşsunlar,ses kaydı almak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. İnsanlar konuşur,dedikodu yapar,hatta utanmadan yüzünüze de gülerler hiç arkanızdan konuşmamış gibi ama her seferinde ispat mı etmek lazım ben anlamadım. Konuşup dursunlar. Yüzüme gülüyorlar ise bende gülerim. Zaten öncesinde ispatlamışsınız ne değişmiş,kocaman bir hiç. Madem bu kadar rahatsız oldunuz görüşmemek te bir seçenek. Ses kaydı falan uğraşacağınıza daha evvel yaşandığında ipleri koparsaydınız. İnsanlara sizin ses kaydınızı aldım demek sonra da yüzyüze bakmak tuhaf birde ikinciye yapacaksınız bunu. Sizce normal mi?

İyi de odada baska bir kız var siz dinletseniz kaydı eşinizde gitse dese eşime hırsız mı demek istediniz diye,onlar demezmi biz ondan bahsetmedik,diğer kız için söyledik diye.
Ayrıca ne konuşurlarsa konuşsunlar,ses kaydı almak kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. İnsanlar konuşur,dedikodu yapar,hatta utanmadan yüzünüze de gülerler hiç arkanızdan konuşmamış gibi ama her seferinde ispat mı etmek lazım ben anlamadım. Konuşup dursunlar. Yüzüme gülüyorlar ise bende gülerim. Zaten öncesinde ispatlamışsınız ne değişmiş,kocaman bir hiç. Madem bu kadar rahatsız oldunuz görüşmemek te bir seçenek. Ses kaydı falan uğraşacağınıza daha evvel yaşandığında ipleri koparsaydınız. İnsanlara sizin ses kaydınızı aldım demek sonra da yüzyüze bakmak tuhaf birde ikinciye yapacaksınız bunu. Sizce normal mi?
Parayı getir yanıma diyor kız odada diyor kaynanamda sonrada tamam o zaman diyor kayınpederim neden anlamıyorsunuz kız odada parayı kimse almaz demek istiyor ve bu konuşmayı benim paramdan bahsettikten sonra söylüyor ispat konusunda evet ispat cunku ben böyle bir insan değilim neden bana öyle birsey desinler ki

Parayı getir yanıma diyor kız odada diyor kaynanamda sonrada tamam o zaman diyor kayınpederim neden anlamıyorsunuz kız odada parayı kimse almaz demek istiyor ve bu konuşmayı benim paramdan bahsettikten sonra söylüyor ispat konusunda evet ispat cunku ben böyle bir insan değilim neden bana öyle birsey desinler ki
E iyi de ses kaydı alacak kadar güvenmediğiniz insanlarla neden bu görüşme çabası? Daha evvel de denemişsiniz şimdi de ,ne değişecek siz eşinize söyleyince?

Siz o ses kaydını eşinize dinletsenizde birsey değişmeyecek ki ki size hırsız demiyorlar acık acık diyelim ki dinlettiniz kayın ailenin vereceği cevap ortada torunum odasında ders calışıyordu kızı rahatsız etmek istemedik para almak için bu anlam çıkıyor .

E

Çocuklarım gitmek istiyor evleri musakil ev oymamakta istiyorlar nene dedeyi görmek istiyorlar onuda geçtim eşim ben gitmesem cocukları nereye götürecek zannetmiyorum kım çocuklara bakacak
Eğer her şeye rağmen çocukların hatırına gidiyorsanız söylenenleri de duymayın. Yada çocuklara başka aktivite bulun.

Sizi evden çıkarmayan insan yerine koymayan bir adamı niye 4 kez baba yapıyorsunuz?Sizden büyüğüm sizinkilerden daha büyük çocuklarım var (2 tane) iyi bir kocam var iyi bir baba ama asla kendisi bile geleceğini veremediğimiz çocuk istemiyoruz ikisini hakkıyla okutup meslek sahibi etmeye çalışıyoruz niye dört .Doğumdan sonra kontrole gittiğinizde bir spiral taktırmak çok basit kendisi istediği kadar hayır desin taşıyan benim doğuran benim.Bence siz bir korunma yöntemi uygulayın da 5 olmasın çocuklar daha markete parka gidemiyorsun.Sizleri örnek alarak büyümesinler daha medeni hayat yaşamak onlarında hakkı az sesiniz çıksın kocanız sizi ezdikçe sesiniz içinize kaçmış.Sizi aşağılamak için söylemiyorum ama kendinize gelmeniz gerekiyor zirâ çocuklar için iyi bir örnek anne baba değilsiniz.HAYATA GEÇ KALMAYIN

Yediğin acı soğanın lafını eden, lokmanı sayan bir aileden ne bekliyorsun ki. Üstelik yiyenler torunları. Diğer konulara hiç girmiyorum bile.

Ne kadar ana babacı olduklarını siz benden çok daha iyi biliyorsunuz. Yaşayıp görmüşsünüz teşekkürler.
Az önce cocukları oraya götürmek istedi ve çocuklara annen izin vermiyor dedi en sonundada odaya geldi ne oldu ne dediler dedi bende anlattım hiç birsey demedi sormadı bıle neden duydun diye gitti buyuk ihtimal akşam oraya gidince söyler konuyu açar yada açmaz hiç bilmiyorum ama evden çıkarken dedimkı deki anne babaa eger guvenmıyorsanız hırsız edecekseniz hiç gidip gelmesinler yeter artık ne istiyorlar benden 9 senedir verem ettiler beni dedim dinledi sadece ama yuzunde uzuntu ifadesi vardı aksamda anlatırsa esim onlara 100 de 100 inkar edecekler biz demedik diyip duracaklar bende açıp dınleticem zaten inkar ettikleri için seslerini kaydettim ben yeter kimse bu suçlamayı yapamaz bana

Back
X