yazdıklarından çıkardım
hatta çıkarmışız.
zira bir tek ben değilim demek böyle düşünen diğer yorumlara da bakarsak.
Herkesin bütün yorumları benim için önemli değil. Benim sorumu anlayıp cevap verebilenlerin cevabı benim için önemli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdıklarından çıkardım
hatta çıkarmışız.
zira bir tek ben değilim demek böyle düşünen diğer yorumlara da bakarsak.
evet elin oğlu patlıcan kabuğu.
bir aile kurmakla ev arkadaşı bulmak arasındaki farkı anlayamamışsınız bence.
ben kendi paramı harcayayım o kendi parasını mantığıyla olmaz bu işler, bakış açınızı değiştirin.
oyy sen ne komik bi ablasın yaa.. evlenme sen cidden.. çalış kazan kendin ye.. ayrıca kk'da inanamayacağın kadar şefkatli kadınlar mevcut emin ol.. ama o kadar çok şey görüyoruz ki artık evlilik konusunun kompedanı oluyoruz..
şimdi biz erkek tarafını kötüleseydik eveeett sen haklısın erkek kazanmalı kadın yemeli deseydik bizden iyisi olmayacaktı..
ama insaf.. fikir soruyorsan bencilliklerinden arınarak soracaksın.. emin ol biz gaaayet güzel cevaplar veriyoruz..
20li yaşlarda aşık olunca pek para mevzusuna takılmıyoruz genelde, ama yaş 25i geçince evliliklerde maddiyat işin içine giriyor ve karşı tarafın daha iyi bir düzeyde olmasını bekliyoruz demişti kuzenim. Sanırım yaş ilerleyince mantık evliliği edasıyla bayanlar için middiyat önemli hale gelebiliyor ama yine de en güzeli aşktır benceHerkesin bütün yorumları benim için önemli değil. Benim sorumu anlayıp cevap verebilenlerin cevabı benim için önemli.
sorunuzdan herkes aynı şeyi anlamışsa,Herkesin bütün yorumları benim için önemli değil. Benim sorumu anlayıp cevap verebilenlerin cevabı benim için önemli.
Merhaba arkadaşlar, sorum, eşinizi seviyorsanız birlikte mutluysanız işi, belki kazandığınız çok değilse bile mutlu olabilirsiniz. Ama yeni biriyle tanışıyorsanız ilerideki eşinizin işi sizin için ne kadar önemli? Ben kendi adıma Allah'a şükür çok maddi sorunu olmayan bir aileden geliyorum. Sizce ikisi de memur bir eşin geçimi nasıldır?
Not: şu anda öyle biri yok. Sadece fikir olarak soruyorum.
sorunuzdan herkes aynı şeyi anlamışsa,
sizin ifade eksikliğiniz var demektir.
iyi günler
kız konunun bir kısmını ne diye kestın bende bu yorumlar nerden geliyor diyorum.
ayağını yorganına göre uzatmayla ilgili aslında olay.Anlayamadım çünkü öyle biriyle tanışmadım..
pardon biz hayat müşterek dediğimiz için mi bencilliğimizi göstermiş oluyoruz?????? yoksa sen verecek cevap bulamadığın için mi bize saldırıyorsun???Burada bencillikten bahsedenler kendi bencilliklerini ortaya koyuyorlar farkında değiller.
kız konunun bir kısmını ne diye kestın bende bu yorumlar nerden geliyor diyorum.