• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce estetik gerekli mi?

Riskleri elbette var, bazen rinoplasti gerekiyor ilk ameliyat başarısız olursa düzeltme rinoplasti ikinci ameliyat gerekiyor. Burun darbe aldığı için aşırı siyah nokta yapıyor(netten bakabilirsin) onun dışında anesteziden uyanamayanlar falan aman Allah korusun memnunsan hiç gerek yok zaten özel fiyatları uçmuştur devlettede memnun olandan çok olmayan var

Her ameliyatın riski var en basitinin bile.
Eğer kendinizi burnunuz yüzünden özgüvensiz hissediyorsanız , ameliyat olun tabi iyice araştırın ondan sonra.çevremde var üç dört tane olan ,hiçte 2.ameliyata gerek duymadılar.

Bazı sebeplerle yüzde deformite oluşmuşsa, bu kişinin sosyal hayatını etkiliyorsa estetik "gerekli"dir diyebiliriz. Güzellik kaygısıyla yapılanlar gerekli değildir, gereksiz de değildir, kişinin seçimidir ve keyfidir. Bunda da hiçbir sıkıntı yok bence

Çok teşekkür ederim 🙂bu aralar ciddi ciddi dusunuyorum,siz nerde yaptırdınız ,hangi ilde
Üçüzlerim 2 yaşa gelmemişlerdi henüz. Hiçbir sıkıntı olmadı. Sadece işinin arkasında duracak dürüst bir dr bulun

Ankara da yaptırdım. Çok iriydi top gibi.

Eğer sağlık sorununuz yoksa yaptırmayın derim burun ameliyatı olmuş biri olarak..
Ya sağlık sıkıntım vardı burnum tıkalıydı artık mecburen yaptırdım kesinlikle hiç müdahele edilmesin sadece kemer düzeltilsin dedim ve doktor öyle yaptığını söylüyor. Siz niye olmuştunuz?

Kızlar hafif bir kemerim ve biraz da düşüklük var burnumda önden gayet güzel ince bir burnum var ama kemer beni rahatsız ediyor. Ama kimisi diyor ki bana ameliyat olursan daha kötü olur veya riskli. Bir yaptıran mutlaka ikinciyi oluyor. Onun sonu yok estetiğin başka yerlerini yaptırırsın vs. Siz ne düşünüyorsunuz estetik konusunda elbette benim kararım ama böyle riskler var mı ?
En küçük operasyonun bile her zaman riskleri vardır.

Açıkçası ben de olmak istiyorum ama doktorum dışa müdahale etmeyeceğini söyledi. Alerjik bir bünyem var dolayısıyla burun içim incecik zar gibi kalmış sadece iç eğrilik için ameliyat şart diyor. Ben de yaparsanız ikisini bir yapın dedim öyle senelerdir duruyorum :) senelerdir ben onu o beni ikna etmeye çalışıyor.

Ya sağlık sıkıntım vardı burnum tıkalıydı artık mecburen yaptırdım kesinlikle hiç müdahele edilmesin sadece kemer düzeltilsin dedim ve doktor öyle yaptığını söylüyor. Siz niye olmuştunuz?

Bende nefes alıp verirken çok skntı yaşıyordum artık o yüzden oldum ameliyt travmatik burunlar tam düzelme olmuyor demişti Dr m yandan çok güzel ama önden hafif eğrilik hala var artı olarak kuru cildim baya yaglandi😭

İki arkadaşım burun estetiği oldu, ve ikisi de aynı doktora operasyon oldu.

Biri ; aşırı iyi geçti ve çok güzel oldu. Çok memnun.
Diğeri ; hiç güzel olmadı burun hafiften yamuk duruyor. Memnun değil.

Bende nefes alıp verirken çok skntı yaşıyordum artık o yüzden oldum ameliyt travmatik burunlar tam düzelme olmuyor demişti Dr m yandan çok güzel ama önden hafif eğrilik hala var artı olarak kuru cildim baya yaglandi😭
Yaa ben de bu yaplanma meselesinden korkuyorum. Artık çok geç yapacak bir şey yok maalesef. Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

İhtiyac duyuyorsaniz gereklidir. Umarim gonlunuze gore olur , hayat sizin ve mutlu olmaniz cok onemli bence

Back
X