- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Evet bende çok dikkat ediyorum burun kemeri yandan İnsanı sinirli ve yaşlı gösteriyor.Ben olsam yaptirirdim.
Kardesim burun estetigi olacagi zaman siddetle karsi cikmistim, ama sonucu gorunce neden bugune kadar yaptirmamis dedim. Kızın sadece dış gorunusu degil durusu degisti, 5 yas genclesti. özgüven patlamasi yasadi. Bence burun bir kadin için cok onemli.
Evet bende çok dikkat ediyorum burun kemeri yandan İnsanı sinirli ve yaşlı gösteriyor.
Sanırım Bu kızın yüzünde başka operasyonlarda var.ama ben bunu ilk gördüğümde de beğenmemiştim.İyi düşünmek lazım Eki Görüntüle 2137949
Ben de mi yaptırsam ki ya son zamanlarda bi düşünür oldum.
Herkes çat çut kırdırıp yaptırıyor mis gibi, her yer fındık burun oldu.
Seviyorum burnumu yav idare diyorum da bazen bi takasım geliyor, bakıyorum aynada, yok. Kötü günümdeysem hele bi canımı sıkıyor ki :)
Sizi ruhen rahatsız hissettiriyor, modunuzu düşürüyorsa yaptırın. Bakınca bana kötü bir burun gibi gelmedi sizinki ama algılarımız hepten değiştiğinden midir bilmiyorum, insan fındık burun arıyor illa.
Al senin olsun canımBegenmiyorsan bana ver burnunu
Ben olsam bu burun bende olsa düşünmezdim sanırım estetik ama eger zaten ameliyat olacaksan egrilik için bi iki dokunuşta daha da güzel olur gibi
Haşa canım olur mu öyle şey.çok şükür halimize ama işte insanız işte daha iyisini istiyoruz.Şu kıza gaz vermeyin estetik yaptiranlari da görüyoruz hepsi birbirine benziyor ve hemen belli oluyor estetik olduğu. Yaradan en güzel şekilde yaratmış. Sanatı mi begenmiyorsunuz Sanatçiyı mi?
Bazen yapanlarda pişman oluyor,Al senin olsun canımazıcık şöyle yandanda güzel olsaymış
Haşa canım olur mu öyle şey.çok şükür halimize ama işte insanız işte daha iyisini istiyoruz.
Bende bazen bi kötü günümde oluyorum kendim kırıp yapasım geliyor resmen.hakkaten herkes kalkık minik burunlu şimdi.boyutundan şikayetim yok aslında da yandan kötü işte
Doktor seçimi çok ama çok önemli iyi düşünmek lazım eğer ameliyat olursanız da umarım içinize sinen bir sonuçla karşılaşırsınızSanırım Bu kızın yüzünde başka operasyonlarda var.ama ben bunu ilk gördüğümde de beğenmemiştim.
Haklısın canım.daha kötü de olabilir.o zaman gerçekten çok pişman olurum.Daha iyisini isteme Allah senin için uygun gördüğü burnu yaratmış ve gayet güzel . Bununla yetin. Bir de midyata pirince giderken elindeki bulgurdan olanlar var. Onların hali çok gülünç geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?