- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Loveangel1
Hiç gerek yok bence.. Estetiğe karşı değilim, kendim de estetik ameliyat oldum. Ama senin ihtiyacın cidden yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi bak bunu bilmiyordum canım.bi arkadaş daha yazmış estetiksiz olmuş ve birkaç sene sonra burnu daha kötü kaymış ve tekrar olmak zorunda kalmış.Egrilik olunca mecburen estetik de yapıyorlar yoksa yine kayar, Bence doğru olanı da bu, bir taşla iki kuş vurmuş olursun.
Bilsem öyle bişey bende izlemezdim.çok fena.barışık olun kendinizle.iyisinizHiç izlemedim canım izleyemem öyle şeyler bende çok korkuyorum.
Teşekkür ederim canım.bende mesela başkasına yakıştırıyorum örneğin bergüzar korel kadına çok yakışıyor bence .ama insan kendinde olunca sorun yapıyor heralde.Benim burnum seninkinden beter hatta seninki beter falan degil bence. Ama ben dusunmuyorum. Ozguvenli ol.. burnuna bakip da not verecek olanlar kac paralik adamlar..
Ay canım nasıl incelemişsin.nasıl fark etmişsin.dişlerim çarpışıp değil kafanda canlansın diye söyleyim Ebru gündeş in diş ve dudak yapısına benziyor.zaten yüz olaraktan ona çok benzetirler.aslında küçükken tel takılsa düzelirmiş.bi ara taktırsam mı acaba diye de düşündüm.
Ben de senin gibi düşünüp zar zor ameliyat olmaya karar vermiştim,inanılmaz güzelleştim,burnumdaki eğrilik yüz hatlarımın güzelliğini bile kapatıyormuş,tereddütle yaptırmış olsam da ( horlamadan dolayı bi ameliyat olacaktım da estetik kısmında kararsızdım),özgüvenim arttı resmen :)Herkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim canım.fark etmenden belli zaten bu konuda eğitim gördüğün.3 sene diş hekimligi okudum Bakude hayatimin az cilgin bi doneminde. Benziosun evet guzelsin de ayrıca. Kurcalama bence. Şeffaf telle duzelir bi nebze belki. Burnunu cok begendim bu arada. Hic sıkıntı yok.
Burnunuz nasıldı peki gerçekten bazı estetikler insanı olumlu yönde çok değiştiriyor.Ben de senin gibi düşünüp zar zor ameliyat olmaya karar vermiştim,inanılmaz güzelleştim,burnumdaki eğrilik yüz hatlarımın güzelliğini bile kapatıyormuş,tereddütle yaptırmış olsam da ( horlamadan dolayı bi ameliyat olacaktım da estetik kısmında kararsızdım),özgüvenim arttı resmen :)
Çok teşekkür ederim.Sakin yaptirma guzel bir kiza benziyorsun burnunda hic goze batmiyor.Benim kuzenimin baya kemerliydi burnu cok da guzel bir kiz burnunu yaptirinca sanki o eski guzelligi gitti.
Ucu gülünce düşük görünen sag ve sol profilden farklı olan kemerli ve eğri bi burundu,eskiden de kompleksli değildim,o yüzden ne gerek var diye düşünüp zor karar verdim,küçük kalkık bi burun değil boyutu aynı eğriliğini törpüledi,özgüvenime beklemediğim bi katkıda bulundu olumlu olarak,artık nerdeyse her fotoğrafta beğeniyorum kendimi,”.Burnunuz nasıldı peki gerçekten bazı estetikler insanı olumlu yönde çok değiştiriyor.