Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Benim burnum seninkinden beter hatta seninki beter falan degil bence. Ama ben dusunmuyorum. Ozguvenli ol.. burnuna bakip da not verecek olanlar kac paralik adamlar..
Teşekkür ederim canım.bende mesela başkasına yakıştırıyorum örneğin bergüzar korel kadına çok yakışıyor bence .ama insan kendinde olunca sorun yapıyor heralde.

Yüzünü bir bütün olarak görmek gerek tabii ama şu haliyle ameliyata değecek bir eğrilik ve kemer vs yok burnunda.
Ucu da kalkık zaten.
Bence boşver güzel burnun ameliyattan sonra bundan daha güzel bir burnun olmayabilir bile.

Ay canım nasıl incelemişsin.nasıl fark etmişsin.dişlerim çarpışıp değil kafanda canlansın diye söyleyim Ebru gündeş in diş ve dudak yapısına benziyor.zaten yüz olaraktan ona çok benzetirler.aslında küçükken tel takılsa düzelirmiş.bi ara taktırsam mı acaba diye de düşündüm.

3 sene diş hekimligi okudum Bakude hayatimin az cilgin bi doneminde. Benziosun evet guzelsin de ayrıca. Kurcalama bence. Şeffaf telle duzelir bi nebze belki. Burnunu cok begendim bu arada. Hic sıkıntı yok.

Bende de egrilik var ama estetik asla düşünmem .. çok zor bi süreç

Hafif kemerli burunlar karakteristik bir hava veriyor benim çok hoşuma gidiyor. Bence burnunuz çok güzel. Eğer nefes almanıza bir engel olusturmuyorsa dokunmayın bence. Şunun surasinda doğal kaç burun kaldı ki koruyalım onları. :KK28:

Güzellik kavramı zamana göre degişen bişey,şu zaman da herkes artık estetik yaptırır hale geldi ve cidden estetik oldugu belli sırıtan burunlarla dolu etraf,ama degişmeyen şey asırlar geçsede karakteristik özelliklerin verdigi güzellik olacak,bence burnunuz da hiç sıkıntı yok gayet size özgü farklı ve güzel

İmkanın varsa yaptir kemer torpulense yeter gayet iyi kemer dışında.. ama kemerli burun da moda olur ilerde

Herkese iyi günler.uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konu var burun estetiği.olup olmamak konusunda kararsızım.korkuyorum açıkçası.daha önce sık hastalandığından dolayı kbb doktoruna gittim burun kemiğimde eğrilik olduğunu söyledi istersen ameliyat edebilirim dedi.daha sonra başka kbb ve estetik doktorlarına da gittim hepsi eğrilik olduğunu söyledi.eşim gerekiyorsa yaptıralım dedi.o sadece sağlık açısından dedi ama ben acaba estetikte olsam mı diye de düşündüm.ama kararsızım.yani ameliyat korkum var.birde burada olup pişman olanları da okuyunca daha kararsız kalıyorum.sizce olmalı mıyım.yandan foto hayatta çektirmem nefret ederim.ama sırf bunun için estetik ameliyat olunur mu ya daha çok pişman olursam.fikirlerinizi bekliyorum.
Ben de senin gibi düşünüp zar zor ameliyat olmaya karar vermiştim,inanılmaz güzelleştim,burnumdaki eğrilik yüz hatlarımın güzelliğini bile kapatıyormuş,tereddütle yaptırmış olsam da ( horlamadan dolayı bi ameliyat olacaktım da estetik kısmında kararsızdım),özgüvenim arttı resmen :)

3 sene diş hekimligi okudum Bakude hayatimin az cilgin bi doneminde. Benziosun evet guzelsin de ayrıca. Kurcalama bence. Şeffaf telle duzelir bi nebze belki. Burnunu cok begendim bu arada. Hic sıkıntı yok.
Çok teşekkür ederim canım.fark etmenden belli zaten bu konuda eğitim gördüğün.

Sakin yaptirma guzel bir kiza benziyorsun burnunda hic goze batmiyor.Benim kuzenimin baya kemerliydi burnu cok da guzel bir kiz burnunu yaptirinca sanki o eski guzelligi gitti.

Ben de senin gibi düşünüp zar zor ameliyat olmaya karar vermiştim,inanılmaz güzelleştim,burnumdaki eğrilik yüz hatlarımın güzelliğini bile kapatıyormuş,tereddütle yaptırmış olsam da ( horlamadan dolayı bi ameliyat olacaktım da estetik kısmında kararsızdım),özgüvenim arttı resmen :)
Burnunuz nasıldı peki gerçekten bazı estetikler insanı olumlu yönde çok değiştiriyor.

Burnunuz nasıldı peki gerçekten bazı estetikler insanı olumlu yönde çok değiştiriyor.
Ucu gülünce düşük görünen sag ve sol profilden farklı olan kemerli ve eğri bi burundu,eskiden de kompleksli değildim,o yüzden ne gerek var diye düşünüp zor karar verdim,küçük kalkık bi burun değil boyutu aynı eğriliğini törpüledi,özgüvenime beklemediğim bi katkıda bulundu olumlu olarak,artık nerdeyse her fotoğrafta beğeniyorum kendimi,”.

Back
X