Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu zamanda ev almak bana hayal gibi geliyor.
Ben sizin yerinizde olsam altınımı tl ye çevirir, dip fiyatı gördüğümde yani yukarı yönlü ivmelendiğinde tekrar altına çevirir altında kalırım.
Yani bu seçenekte çok takip etmeniz gerekebilir.Bu da mantıklı. Ev almak neden hayal gibi geliyor? Her bütçeye göre var aslında araba almak asıl hayal![]()
evet benimde zoruma gidiyor açıkçası kredi çekmekte istemiyorum. Aynen düştü şu an annemde daha da düşerse üzülürsün diyor. Gerçi çoğunu çeyrek 300-400 ken almıştım
Evet bende epeydir sizin gibi takip ediyorum genelde de çok zarar etmedim. Bi geçen 530 dan 4 çeyrek almıştım o biraz içime oturdu. Bende alsammı yine diyordum bekleyeyim o zaman. 19 kasımda faiz artarsa daha da düşebilir bakalım kumar gibi birşey bu daYani bu seçenekte çok takip etmeniz gerekebilir.
Mesela altın şuan 463 lira, buradan satıp örnek veriyorum 430lardan tekrar alınabilir.
Buarada 19 kasıma kadar herhangi bir alım yapmayın, fed faiz arttıracak mı düşürecek mi ona göre pozisyon almak gerekir.
Yani takip etmek biraz yorabilir ama paran mı var derdin var her zaman :)
Ben fiyatlar bu kadar yükselmeden tesaadüf eseri arabamı almıştım neyse ki ama ev almaya hep hayal gibi baktım zaten, yıllarca kredi ödemeyi hazmedemiyor bünyem :) Hele ki şimdi fiyatlar bu kadar tavanken daha da imkansızlaştı.
Ben de sizin gibi altıncı, dolarcıyım.
Düşme eğilimine girerse satıyorum, düşünce tekrar alıyorum.
2gün önce dolarımı 8.14ten bozdum önümüzde ki haftalarda çıkmaya başlayınca tekrar usd ye çevireceğim.
Aslında harcarım çok, anneminde katkısı var birde çok düşük olduğu zamanlarda aldığım altınlar aslında. Son zamanlarda arttıramıyorum.valla helal demeye geldim neguzel biriktirmissiniz. Bir ara birisi konu acmisti burada yillarca maasini babasina vermis babasida abisine hep yatirim yapiyormus diye
Kredi borcuna şu an girmeyin. Biraz daha bekleyin piyasanın toparlanması gerek.peşinatım çokta az değil, 300 bine kadar çıkartırım gibi geliyor. Ama kredi çekmeden zor tabi. Kiracılı bir daire aslında çok iyi olabilir. Annemde illa kredi borcuna gireyim istiyor para az harcayayım diye:)))
özelinize yazdım ayrıntılıçok haklısınız, altın konusunda tereddütteyim covid aşısı bulunursa düşer diye düşünüyorum. Neye dayanarak patlama yapacak diyorsunuz?
arabalar değerlerinin çok üstünde ihtiyaç yoksa küçük çocuk vs. bekleyin almayın sakınBu da mantıklı. Ev almak neden hayal gibi geliyor? Her bütçeye göre var aslında araba almak asıl hayal![]()
covid en erken yaza dedi uzmanlar bugün tv de.kışa artar altın beklemede kalınçok haklısınız, altın konusunda tereddütteyim covid aşısı bulunursa düşer diye düşünüyorum. Neye dayanarak patlama yapacak diyorsunuz?
arabalar değerlerinin çok üstünde ihtiyaç yoksa küçük çocuk vs. bekleyin almayın sakın
ben de satıp kendime sıfır alacaktım mantıklı gelmedi vazgeçtim arabam çok değer kazandı ama alacağım aracın fiyatı da uçtu gittiYok yok araba almayı düşünmüyorum çok pahalılar.
Bence hiç ilişmesin, bin pişman olur. Altın bu,düşer düşer sonra pat diye çıkar. Zarar ettiginle kalırsınŞu zamanda ev almak bana hayal gibi geliyor.
Ben sizin yerinizde olsam altınımı tl ye çevirir, dip fiyatı gördüğümde yani yukarı yönlü ivmelendiğinde tekrar altına çevirir altında kalırım.
Öncelikle tebrik ederim,iyi biriktirmişsin beş senede,darısı başıma.
Altın düşüyor diye üzülme, forumlarda hep şey yazar adamlar 'sarikiz çıktığı yeri unutmaz'![]()
Yani bugün satsan zarar edersin ama az beklesen yine çıkar. Grafikleri takip et,yıllardır hep küçük küçük düşüyor ama hep de tekrar depar atıp çıkıyor.
Ev için de bir hafta şu adamın videolarını izle bence (ama hızı x1,5'a ayarla. İnanılmaz yavaş konuşuyor)
Adam hep diyor ki, tamamını alacak paran bile varsa evin 4te birini peşin al,kalanını mortgage yap ki ev kendi kendini ödesin. Zaman içinde senin bankaya odedigin TL değer kaybedecek, evin de daha fazla kira edecek (enflasyon falan filan) bir süre sonra ve kendi kendini odmeeye baslayacak.
Aynı zamanda yatırım vs ile ilgili de güzel önerilerde bulunuyor. Çok da tatlı bir adam. Amerika'da falan çalışmiş , simdi de uzun süredir İzmir'de,emlak zengini![]()
Bence hiç ilişmesin, bin pişman olur. Altın bu,düşer düşer sonra pat diye çıkar. Zarar ettiginle kalırsın![]()