Sizce ev almalımıyım?

Şöyle bir şey var aslında.
Altın dövizin artması demek her şeyin artması demek.
Mala çevrilmesi de kayıp değil yine.
Örneğin araba, 50 çeyrekle aldığınız araba yine bugün 50 çeyrek ediyor.
Ev, arsa uzun vadede daima daha kazançlı olur, altın tabii ki son 3 ve gelecek 3 yılın en çok kazandıran şeyi olacak, şüphe yok.
Hatta çinin para birimini altın sertifikasına çevirmesi falan, bunlar gizli gizli sinyalleri vermişti.

aynen bir nevi altına yatırınca paranız değer kaybetmemiş oluyor yoksa altın artınca herşey artıyor pek kar edilmiş olmuyor haklısınız

Suan degilde altin yukseldigi zaman satin alin faize girmeyin.yatirim amaciyla aldim diyorsunuz satip ev almak yatirim olmus oluyor ztnn

Altın biriktirmek de bir yatırımdır. Neden bir yatırim aracindan çıkıp diğerine geçesiniz ki. Ben mantığı anlamadım. Amaç yatırım ise bu da yatırım. Neden illa ki ha dediğinde nakite dönüşemeyecek bir betona paranizı yatırmak isteyesiniz.

Eğer oturmak için olsaydı, mutlaka alın derdim.

düştü diye 490 dan aldım 2 gün sonra hızla düştü önce şok oldum sonra düşündüm ülkenin hali ortada spekülatif bir düşüş bu nasılsa kışa fırlayacak dedim boşverdim yoksa insan üzülüyor tabiki.ha şimdi alabilirdim acele etmeyip o da benim hatam oldu
Yine de 538den almamışsın,sanırım o fiyata kadar cıktı,anneme gittim tvyi actim,520 ben şok,sonra da devam etti zaten düşmeye

Altın biriktirmek de bir yatırımdır. Neden bir yatırim aracindan çıkıp diğerine geçesiniz ki. Ben mantığı anlamadım. Amaç yatırım ise bu da yatırım. Neden illa ki ha dediğinde nakite dönüşemeyecek bir betona paranizı yatırmak isteyesiniz.

Eğer oturmak için olsaydı, mutlaka alın derdim.

altın düşecek param değer kaybedecek diye düşünüyor annem ama ne kadar doğru bilmiyorum. Hiç anlamadığım konular. İçimden de gelmiyor açıkçası.

Arkadaşlar ailemle oturuyorum. 4-5 yıldır altın biriktirdim. 250 bin filan çıkar heralde gerçi düşüyor bu ara. Annem bi ev al eve yatır diyor. Son 1 yılda altın çok arttı. Ama şu an düşüşe geçti. Sizce bozdurup ev almalı mıyım yoksa altında kalsın mı? Siz nasıl yatırım yapıyorsunuz?
bence bozduracağın altınların fiyatına ev al. ailenle otursan bile evi kiraya verirsin. Paran da değerlenmiş olur. Altın sonuçta düşebiliyor.

Ben olsam ev alırdım ki öyle yaptık şubat ayının son haftası 350 bin TL ye aldık şu an evimiz 600 bin TL eşim mimar sattıkları evlere her gün zam geliyor çünkü dolar arttıkça çimento demir hepsi zamlanıyor yani altın dolar artmaya devam ettikçe ev fiyatları da yükselecek

Ben olsam ev alırdım ki öyle yaptık şubat ayının son haftası 350 bin TL ye aldık şu an evimiz 600 bin TL eşim mimar sattıkları evlere her gün zam geliyor çünkü dolar arttıkça çimento demir hepsi zamlanıyor yani altın dolar artmaya devam ettikçe ev fiyatları da yükselecek

aslında bakınca aynı altın şubat ayından bu yana iki katına çıktı nerdeyseki. Her ev iki katına çıkmaz bence. Ama altın bundan sonra ne olur ondan korkuyorum.

aslında bakınca aynı altın şubat ayından bu yana iki katına çıktı nerdeyseki. Her ev iki katına çıkmaz bence. Ama altın bundan sonra ne olur ondan korkuyorum.
Canım valla aldığımız ev neredeyse 2 katına çıktı biz evi aldık kiraya verdik kredisini kira ödüyor ev aldığımızı bile unuttuk çok şükür

Canım valla aldığımız ev neredeyse 2 katına çıktı biz evi aldık kiraya verdik kredisini kira ödüyor ev aldığımızı bile unuttuk çok şükür

yok sizinki çıkmıştır benim yakınlarımda aldı mesela aynı fiyata bile satamadılar. Semtle alakalı olabilir belki. Yani her ev 2 katına çıkmadı. 2 katına çıkacak evin semti filan iyi olmalı yoksa zor. Kira getirisi güzel evet.

yok sizinki çıkmıştır benim yakınlarımda aldı mesela aynı fiyata bile satamadılar. Semtle alakalı olabilir belki. Yani her ev 2 katına çıkmadı. 2 katına çıkacak evin semti filan iyi olmalı yoksa zor. Kira getirisi güzel evet.
Gaziantep te yaşıyorum burda her semtte konut fiyatları uçtu 2+1 sıfır daireler 400 binden başlıyor eğer fiyatlar iyiyse ev almanız daha kolay olur

benim de son paramdı dımdızlak kaldım bozduramıyorum da .neysem kredi kartı sağolsun az da annemden tırtıklarım geçinir giderim bu ayda :KK53:
Ben kimi tırtıklayayım yahu😂
Gelen yok giden yok şuan 30 tl param var, iki gün sonra sigara alırım o da biter😂
Aman dolar 20 olsa bana ne, parası olan düşünsün aksjsjsjsj

Ben kimi tırtıklayayım yahu😂
Gelen yok giden yok şuan 30 tl param var, iki gün sonra sigara alırım o da biter😂
Aman dolar 20 olsa bana ne, parası olan düşünsün aksjsjsjsj
kolayı var eşinin marka kıyafetleri ayakkabılarını 2. el de satacaksın parasını da afiyetle yiyeceksin.az harçlık verirse cezalandırılmalı hemen :KK70:

kolayı var eşinin marka kıyafetleri ayakkabılarını 2. el de satacaksın parasını da afiyetle yiyeceksin.az harçlık verirse cezalandırılmalı hemen :KK70:
Dışarı çıkarken kp in bizdeki limitsiz kredi kartını alıyorum, ondan harçlık vermiyor haspam😂
Ne yapıyorum, gidip kahve içiyorum sanki çok da büyük olay...

Back
X