Ben açıkçası ev alma taraftarı olmazdım.. Şuan eviniz var ve kira ödemiyorsanız ev almayın bence.. 250 300 bine ev alacaksınız tabi nerede yaşadığınız ve nasıl bir yerden alacağınıza bağlı olarak size kira getirisi 1.500-2000 arasında değişecek.. Üstelik eve kiracı girecek eskitecek, yok tadilat işi yok kiracı sorunu falan bilemedim ne kadar mantıklı.. Tabi değeri de artacak elbette ama eskidikçe de değerden düşecek orası da var..Arkadaşlar ailemle oturuyorum. 4-5 yıldır altın biriktirdim. 250 bin filan çıkar heralde gerçi düşüyor bu ara. Annem bi ev al eve yatır diyor. Son 1 yılda altın çok arttı. Ama şu an düşüşe geçti. Sizce bozdurup ev almalı mıyım yoksa altında kalsın mı? Siz nasıl yatırım yapıyorsunuz?
Ben sizin yerinizde olsam ya paramı altın olarak bırakırdım ya da illa başka yatırıma dönüştüreceksem gider dükkan alırdım.. Avuç içi kadar dükkan kiraları tabi yerine göre değişiyor ama 5.000 den 15.000 e kadar.. Hatta üzerine kredi çekip borca girerdim sanırım iyi fiyatlı iyi bir yerden dükkan alıp çok daha fazlası kiralar alırdım.. Çektiğim kredi borcunu da zaten kirası öder de üste bana para bile kalırdı.. Size de girdisi çıktısı olmaz giren kiracı ne dükkanı yapacaksa masraflarını karşılar ne istiyorsa yapar girer.. Çıkarken de bırakır gider bu kadar basit..