- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Ya çok komik geldi bana.bu kadınların günahı nedir ne bu baskı böyle.cevren örümcek kafalı insanlarla dolu öncelikle bunu soyliyim.ama sen üniversiteli bir okumuş olarak neden o cahil insanları kaale alıyorsun bu çok ilginç.kadın olduğundan utanan kadınlardan uzak durmani tavsiye ederim.25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Ne demek o öyle kadın çok şey yaşamış olur da kimse istememiş bunu diyenlerin kuyruk acisi var belli sana ysmamis.sorumlu ozguvensiz kafayı koca bulmakla bozmuş hayatta ki tek amacı evde kalmamak olan insanlardan fellik fellik kaç ve umursama.ne güzel okumuş meslek sahibi olmuşsun çekemeyen çok olur gözünü aç ablacim cahilleri ayırt et....