Sizce evde mi kaldım?

Etrafi biliyorum derler. Sizde evlenmek istersiniz de.. bu isler öyle olmuyor. Kardesiniz gitsin sizden önce ne olacak.. yasiniz kac ki.. hedefiniz neyse o yolda ilerleyin. Karsinizda uygun bir kisi oldugunda evlenirsiniz.

Evet haklisin amaa isim olursa kocam rest cekemez surekli
Sen daha tanimadigin kocan hakkinda önyargilisin esini iyi secersen calismasanda seni el ustunde tutar bi dedigini iki etmez. Sanirim etrafindaki kocalardan etkileniyorsun kendini garanti altina almak istiyorsun ama herkes ayni degil

Etrafi biliyorum derler. Sizde evlenmek istersiniz de.. bu isler öyle olmuyor. Kardesiniz gitsin sizden önce ne olacak.. yasiniz kac ki.. hedefiniz neyse o yolda ilerleyin. Karsinizda uygun bir kisi oldugunda evlenirsiniz.
Kardesim liseyi bitirdi yeni.Ben 25e girdim.30a merdiven dayamisimda.ben kardesimin evlenmesini sorun yapmiyorum.insanlar surekli sirani verme diyolar.resmen takmislar

Çevrendeki insanları dinleme canım sen işini gücünü al bak sıraya girerler evlen diye:) yaşın daha küçük bence, yani 30 bile erken sayılır, önünde bir hedefin var bu yüzden evlilik 2. Plan olsun;) ben en büyük kardeşim ve benim iki kız kardeşim benden önce evlendiler çocuk bile yaptılar yaaaa :)

güldürdün ya, arkadaş ne elalemmiş kim bu elalem bi ben tanışmadım daha şunlarla heralde. ben canım ne zaman isterse o zaman evlenirim nokta diyeceksin olay kapanacak bak bu kadar basit. sen işini bul çalış önce kendi paranın kendi gücünün zevkine var, sonra herşey peşi sıra gelir zaten

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis
Kardeşim benden önce gitti bende hala tık yok.
Dünyanın sonu değil; canlı bildiriyorum.
Ufukta evlilik de yok.
İşim de yok.
Öğretmenlik gibi bir mesleğim de yok zar zor atanırsam şansıma o da ne zaman belli değil.
Yaşlarımız aynı.
Ama ne benim hayatımı 'istemeyecek olan kimseler' yaşıyor, ne başkası.
Allah'ın bana ne yazdığını, benim hangi yolu seçeceğimi, hangi yolda ne zaman mutlu olacağını hiç kimse bilemez.
Umarım sen de en kısa zamanda anlarsın.

Kardeşim benden önce gitti bende hala tık yok.
Dünyanın sonu değil; canlı bildiriyorum.
Ufukta evlilik de yok.
İşim de yok.
Öğretmenlik gibi bir mesleğim de yok zar zor atanırsam şansıma o da ne zaman belli değil.
Yaşlarımız aynı.
Ama ne benim hayatımı 'istemeyecek olan kimseler' yaşıyor, ne başkası.
Allah'ın bana ne yazdığını, benim hangi yolu seçeceğimi, hangi yolda ne zaman mutlu olacağını hiç kimse bilemez.
Umarım sen de en kısa zamanda anlarsın.
İnsallah canim yaa insallah

25yaşıma girdim ben. Üniversite yeni bitti ama.Kpssye girdim atanmak istiyorum.Çevremdekiler evlen kardeşin senden daha önce gitcek diye baskı yapıyo.yani evlenince nolcak daha mı mutlu olucam.Hem ben önce işimi garantilemek istiyorum.Ve öyle biriyle evlenmek istiyorum ki beni evliyken bile kaybetmekten korksun.sizce olmaz mi bu yaştan sonra geçti mi yaşim yaa.Ya da evde mi kaliyom :-( diyolar ki iste yaş gectikce kadin cok sey yasamis olur hos olmaz kimse istemezmis

Cahil insanların cahil inançları cahil söylemleri. Kadını cinsellikten soğutan en büyük etken lanet olası cahil çevre baskıları.

Üniversite mezunusun bunlara kulak asıyorsun?? Yetmezmiş gibi inanıp acabalara düşüp burada paylaşıyorsun.

25 yasındasın çocuk değilsin beden senin vücudun kolların cinsel bölgen her uzvun senin ve onlardan sen sorumlusun, kime ne?? Yaşadıklarından yaşayacaklarından kime ne??

Seni bu şekilde bu sebepten sorgulayacak erkek zaten hayatına girmesin!!

Back
X