- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Kaç kardeşsiniz biz kalabalığız evde küçükBende her gün giderim :)
Evet Can'ım gelinleri hep idare eder . Sorunlarımız olur onlarla daha cok bıtanesiyle ama annem onu bile idare eder . Ablam a göre annem erkek cocuk düşkünü öylede olabılır ama aslında kızlarını düşünür yardımcı olur maddi olarak ta . Gelin çocuğunu bıraksa hıc hayır demez bakar ablam da neden benımkılere böyle bakmıyor der üzülür.annen cok iyi bir kaynanaymis :) cok sevdim onu , hergun git ne olacak ki...
Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
aplanda kendi kv bıraksa çocuklarını yazık değilmi annenede sizi büyütmüş bide torun torbaylamı uğraşmak zorunda? herkes kendi çocuguna kendi baksın bi zahmet bu gelin içinde geçerlidir !Evet Can'ım gelinleri hep idare eder . Sorunlarımız olur onlarla daha cok bıtanesiyle ama annem onu bile idare eder . Ablam a göre annem erkek cocuk düşkünü öylede olabılır ama aslında kızlarını düşünür yardımcı olur maddi olarak ta . Gelin çocuğunu bıraksa hıc hayır demez bakar ablam da neden benımkılere böyle bakmıyor der üzülür.
Annem geline laf demıyor cocukları bırakma demıyor kırılır falan dıye ablam da neden bize karşı oyle degıl dıye üzülüyor hem gelıp gitme hem cocuk bırakma konusundaaslında yanılmıyorsam, Anneniz Gelinden de Aplanızdanda usanmış bıkmış kimbilir haklı sebebleride mutlaka vardır ,napsın kadın kızına bari başka dille söylemiş amma kızıda yani aplanda sebebiyet nedir annem böyle niye konuşuyor demeli kendisine demekki yük oluyorlar hergünse bu ziyaretleri Gelin ve Aplanızın
Tek çocuğumKaç kardeşsiniz biz kalabalığız evde küçük
birde huysuz nenenizmi var ?off herkes annenizin üzüyor farkındamısınız ne laf biter nede iş ne aş pişirmek off herkes rahat bi tek annenize acıyann yok sanırım....Herhun olmuyor ablamda bıkac tane cocuk var küçükler hareketlıller ev küçük dıgerlerı de gelınce cok sıkışık oluyor ev ondan dolayı biraz da oyle dıyor annem bıde bızde fena Bır Nene var kabul etmıyor enişteme gıcık oldu cok giremıcem konulara ama nene cok fena fitneci annem bıraz uzak dur dedı ablama gercı eskısı gibi gelmıyor ablam da gene de bazen sorunlar oluyor işte üzülüyorum
Yok gurur var onda yemez . Annem hızmet etmıyor ona etmezbirde huysuz nenenizmi var ?off herkes annenizin üzüyor farkındamısınız ne laf birer be iş ne aş pişirmek off
Başka sebep lerde vardı annemın oyle demesının. Ayrımcılık tam degıl aslında işte burda yazmak istemıyorum herseyı . Nenem fıtnecı Bır kadın aileyi karışıtıyor ablamın eşine taktı kafayı . Gelıp gitmedını istemıyor çocuklarına laf dıyor vs vs . Abim falan onun ağzına baktığı oluyor ondan dolayı annem ablama uzak dur biraz dıyordu . Evet gelinlere rahatça konuşabılmeli ama fıtratında yok o işte . Demek ıstemıyor ever bazen tabıkı söylüyor da ama bizde durum oyle gelın el kızı dıyor annem bıze geldı bısey denmez pek onlara dıyorilk başta yazdığınızda dedim kadın kızını düşünüyor evde huzursuzluk çıkmasın bundan dolayı diyor ama yorumlara bakınca annenizin aslında başka niyetle söylediğini anladım.annenizin yaptığı ayrımcılık madem gelinle bu kadar içli dışlı konuşabilir nasıl kardeşinize gelme diyebiliyorsa onada diyebilir ama anneniz ayrımcılık yapıyor bariz ablanızın yerinde olsam gitmezdim bu laflardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?