- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
ablaniz hergün mü gidiyor annesine..Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
Merhaba kumrukusum adlı arkadaşa katiiliyorum
Anneniz ablanizin sizin gelinin sık sık gitmenizden bikmis geline bisi diyomiyorum bari kızlar anlasa diyor ama nerdeeee
Yanlış anlama ama sizin eviniz yokmu allah aşkına? Ben annemle aynı mahalledeyim hiç gitmiyorum!! O geliyor arada
iki göz olsun bir ablanız mı sığmadı gelsin. evlatta kırılır gelin gibi. evladınki daha kötü olur hem. ben anneme ağa gönlüm ne zaman isterse o zaman giderim. haftada 7 gün en az 3 gün giderim. annem bana gelme deseydi çok kırılırdımKaç kardeşsiniz biz kalabalığız evde küçük
Apla değil abla,ay çatlayacaktım yazmasaydım.aplanda kendi kv bıraksa çocuklarını yazık değilmi annenede sizi büyütmüş bide torun torbaylamı uğraşmak zorunda? herkes kendi çocuguna kendi baksın bi zahmet bu gelin içinde geçerlidir !
Apla?aslında yanılmıyorsam, Anneniz Gelinden de Aplanızdanda usanmış bıkmış kimbilir haklı sebebleride mutlaka vardır ,napsın kadın kızına bari başka dille söylemiş amma kızıda yani aplanda sebebiyet nedir annem böyle niye konuşuyor demeli kendisine demekki yük oluyorlar hergünse bu ziyaretleri Gelin ve Aplanızın
Aynen yaaaaaaaaApla değil abla,ay çatlayacaktım yazmasaydım.
anneniz her gün yükten sıkılmış imkanı olsa gelinide kovalayacak ama işte yaşlanınca onun bakacağına inanıyor ya sorun orda.Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
Ben de yazacaktım da Kıprıslıysa belki dedimApla değil abla,ay çatlayacaktım yazmasaydım.
Soru bana göre saçma.Bu işin sıklığı olmaz.Canım ne zaman isterse o zaman giderim.Ama annen burda ablanı istemediğinden değil,sorumluluklarını bilsin diye söylemiş olabilir.Bi de gerçekten bi insanın işi gücü çoluğu çocuğu düzeni arkadaşları yok mu her gün anne evinde ne işi var.Kızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
Evet Can'ım gelinleri hep idare eder . Sorunlarımız olur onlarla daha cok bıtanesiyle ama annem onu bile idare eder . Ablam a göre annem erkek cocuk düşkünü öylede olabılır ama aslında kızlarını düşünür yardımcı olur maddi olarak ta . Gelin çocuğunu bıraksa hıc hayır demez bakar ablam da neden benımkılere böyle bakmıyor der üzülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?