- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Kıskanclık ve sankı bukkınlık var. Gelinlerım ailesi nerde? Ablanın kv nerde? Ilıskılerı nasılKızlar ablam var anneme cok sık gelırdı ama annem evınde dur kızım geldıgınde erken çık eşine çocuklara yemek vs yap dıyordu ablam da kırılıyordu. Ablama da hak verıyorum anneme de . Birde gelin süreklı bizde oda çocuklarını bırakır annem bısey demez gelındır dıye bakar çocuklarına ama ablam a der siz benım kızımsınız size herseyı dıyebılırım geline dıyemem kırılsa eskisi gibi olmaz der onyuzdn annem gelinlere laf demek pek idare eder . Ablam da biz de buranın kızıyız der Nıye bıze oyle davranmıyosun anne der . Kırgınlıklar olur . Herkese hak verıyorum . Sizce durum Nasıl olmalı ?
3 cocok yaramaz bi de . YaZık degıl mı annene. İnşallah gorumcelik yapıp gelini uzmuyorsunuzdur. Annenızı de fıtleyıp kıskırtıp gelinin uzerıne salmayın. Yumusak yumusak anlatıyorsunuz ama potansıyel gordum sızde bu konudaHerhun olmuyor ablamda bıkac tane cocuk var küçükler hareketlıller ev küçük dıgerlerı de gelınce cok sıkışık oluyor ev ondan dolayı biraz da oyle dıyor annem bıde bızde fena Bır Nene var kabul etmıyor enişteme gıcık oldu cok giremıcem konulara ama nene cok fena fitneci annem bıraz uzak dur dedı ablama gercı eskısı gibi gelmıyor ablam da gene de bazen sorunlar oluyor işte üzülüyorum
Ya anladık canım o kısmını. Annen dpgruyu yapıyor. Huzursuz olurlar dıye şaf doylemıyorum dıyor. Siz de anlayıslı olun , beklentıye gırmeyın ablsna aynısını yapması konusunda. Geline sen gelme kızım mı gelsın desın? Doyemıyor dıye bi de siz 3 cocukla yormayın kadınıAnnem geline laf demıyor cocukları bırakma demıyor kırılır falan dıye ablam da neden bize karşı oyle degıl dıye üzülüyor hem gelıp gitme hem cocuk bırakma konusunda
Gelin nın ailesi bize cok yakın abalmınkı uzakKıskanclık ve sankı bukkınlık var. Gelinlerım ailesi nerde? Ablanın kv nerde? Ilıskılerı nasıl
Yok Can'ım laf söylenmiyoruz oyle hatta onlar daha cok söylüyor yerı gelınce burası bizim dıyorlar halbukı onların oldugu kadar bızımde bız orda doğduk büyüdük onlar sonuçta sonradan geldı ama onlar kadar konuşmuyoruz Allah var yukarda3 cocok yaramaz bi de . YaZık degıl mı annene. İnşallah gorumcelik yapıp gelini uzmuyorsunuzdur. Annenızı de fıtleyıp kıskırtıp gelinin uzerıne salmayın. Yumusak yumusak anlatıyorsunuz ama potansıyel gordum sızde bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?