Sizce evli bir kız anne evine ne sıklıkla gitmeli

Kıskanclık ve sankı bukkınlık var. Gelinlerım ailesi nerde? Ablanın kv nerde? Ilıskılerı nasıl

3 cocok yaramaz bi de . YaZık degıl mı annene. İnşallah gorumcelik yapıp gelini uzmuyorsunuzdur. Annenızı de fıtleyıp kıskırtıp gelinin uzerıne salmayın. Yumusak yumusak anlatıyorsunuz ama potansıyel gordum sızde bu konuda

Çalıştığım için sık gidemem, ama gittim mi de kalırım:)) Anne evi candır. Eş var çocuk var okul var iş var derken gidemiyorum. Ama bu bayram anamla geçireceğim tatilimi. Oh Ohhh

Annem geline laf demıyor cocukları bırakma demıyor kırılır falan dıye ablam da neden bize karşı oyle degıl dıye üzülüyor hem gelıp gitme hem cocuk bırakma konusunda
Ya anladık canım o kısmını. Annen dpgruyu yapıyor. Huzursuz olurlar dıye şaf doylemıyorum dıyor. Siz de anlayıslı olun , beklentıye gırmeyın ablsna aynısını yapması konusunda. Geline sen gelme kızım mı gelsın desın? Doyemıyor dıye bi de siz 3 cocukla yormayın kadını

Hergün iş çıkışı önce giderim anneme.
Bazen 5 dakikalık uğrarım bazen de kocamı da çağırırız,yemeğe kalırız.
Hiç belli olmuyor bizde.
Üç kız kardeşiz,hepimiz aynı sistemi uyguluyoruz.

Yok Can'ım laf söylenmiyoruz oyle hatta onlar daha cok söylüyor yerı gelınce burası bizim dıyorlar halbukı onların oldugu kadar bızımde bız orda doğduk büyüdük onlar sonuçta sonradan geldı ama onlar kadar konuşmuyoruz Allah var yukarda

Evli olmak başka bir aile baska bir hayat demek.
Ailemle ayni şehirde yaşamıyorum fakat ayni şehirde olsaydık haftada 1 veya 2 kez giderdim.

Her gun gitmenin bir mantığı yok.
Ne diye evleniyoruz o zaman iç güveysi alalım eşlerimizi.

İnsanlar birbirlerini özlemeye vakit bile yaratmıyorlar.

Bunun çok sevmekle çok bağlı olmakla bir alakasını da kuramıyorum şahsen.

Annen hakli.
Ablan kırılmaması gerek.
Mesafesini iyi ayarlamış.
Kızlarına nazı geçer ama gelinine geçmez

Ha gelinine de mesafe koyabilir. Ancak karşıda ki kişinin karakteri buna müsait değilse ipler kopar.

ben annenizi haksız buldum. ne yani öz kızı kırılmaz diye de herşey söylenmez ki.
ya gelip kafa dağıtıyorsa, ya gidecek başka yeri yoksa. yemeğini ev işlerini yapıyordur belki. eşi karışmıyordur belki. sanırım annem bana böyle dese çok içerlenirim ayda bir falan giderim belki de gitmem.
kimbilir belki ablanızın eline bakamak zorunda kalır?? hayat bu hiç belli olmuyor.

Evlenip anasının dizinin dibinden ayrılmayan erkek ne kadar iticiyse kadın da bir o kadar itici bence..
Haftada 1 iyidir. Hadi calismiyor evde, canı sıkkın 2 olsun.
Kendi hayatlarını kurmuş olmaları gerekmiyor mu artık? Evlenmisler, çocuk var.. çocukları evden alıp anneanneye getirmektense parka götürsün, onlarla aktivite vs yapsın birazda.. artık enerjisini ve emeğini çekirdek ailesine harcasın bir zahmet..
Annene de üzüldüm açıkçası, gelini de kızı da anlayışsız, getir buyukanneye, sen kendin dinlen
Yahu bu insanlar çocuklarını büyütmüş zaten, yaşları var artık, kafa kaldırmaz. Hele de 1 den çok çocuğu. Yazık değil mi?
Bebekten sonra işi bıraktım, kreş çağı gelene kadar da ise geri dönmüyorum, annem de kayinvalidem de kendilerince kurdukları düzen, çocuksuz ve orta yaşlı sosyal hayatları bozulsun istemiyor.
Çokta hak veriyorum. Hayatları boyunca çocuk mu baksınlar?

Annenizin kötü bir niyeti yokmuş ki, bence ablanızın eşinin ters bir şey söylemesinden korkuyordur. Bir kaç kez tanık oldum bu gibi olaylara malesef ("her gün her gün annene gidiyorsun, evinin kadını olmuyorsun") vs vs gibi saçmalıklar

Basliga göre yorum yapıyorum:
Kisi kayinvalide ile ne sıklıkta görüşüyorsa kendi ailesiyle de o sıklıkta görüşmeli. Anneyle daha samimiyiz annemiz neticede ama hafta içinde birkac kez de telefonla görüşülebilir
Herkes evini bilmeli, anne de olsa cok sık gidilmemeli
Eşler kv gitmeye zorlasa bir zaman sonra insan sıkılır bence bu her iki taraf icin de gecerli
Ben ailemden uzak oldugum halde her gun konusmayiz en sık gün aşırı olur, ileride evlendigimde kv ile de ayni mesafeyi korurum sanirim
Fazla içli dışlı olmak bana göre değil

Kötü niyet yok bence, evinin önemli olduğunu hatırlatmış
Daha çok benimsemesi gerektiğini anlatmaya çalışmış
Ablanızın da canı sıkıldığı için birde size yakınsa gelmek istemesi o sebeptendir.
Bende ancak hafta sonları uğrayabiliyorum.
Yakın olsam da sık sık uğramazdım herhalde

Ben hafta da 2 kere gidiyorum babamlara (annem vefat etti) babama kalsa her gün görmek ister. Çok düşkündür bize. Bende öyleyim. Annemler 9 kardeş, 8 tanesi kız. O kadar kalabalık olmasına rağmen (17 torun' uz) Daha bir kere ağızlarından gelmeyin bu kadar fazla, ya da hepiniz gelmeyin dediklerini duymadım.
Herkes birden gelinmesin dendiğinde anneannem geleceksiniz diye ağlardı. Anneniz bunalmış, gelinlere bir şey diyemiyor olabilir ama sanırım bende alınırdım..

Haftada 1 ideal bence.
Hatta cuma günleri giderim, cumasını mübareklerim mesela.

Geri kalan zamanda kendi arkadaşlarımla, evimle ve kendimle meşgul olmak isterim.

Abartmaya gerek yok.

Anneniz haklı, kızına laf gelsin istemiyordur.

hergün anneme gideceksem ne diye evlendim ki
ne anneme ne kv me hergün gtmem
zaten calısıyorum vaktım olursa kendı evımde dururum
ben anneme 2 haftada bir anca giderim
o da gel demez zaten
arada kalmam gereken durumlar olur
kalma evıne gıt der:)

Anneme gitmeyeli 5 ay filan olmuştur farkli sehirlerdeyiz. Yakinda ayni sehirde yaşama ihtimalimiz yuksek ama yinede hergun hergun gitmem ayda 1-2 giderim. Ailemle sorunum oldugundan degil ama evlenip anasinin evinden cikmayan tiplerden olmak istemem esimde surekli annem annem diye dolansa sinir olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…