SİZCE EVLİLİĞE GİDER Mİ?

ya ben demiyorum ki beni kucakta gezdirsin hep bu anlaşılması icin örnekti.

ya ben demiyorum ki beni kucakta gezdirsin hep bu anlaşılması icin örnekti.
Kucaklayabilecegi ortamlara karışmamissiniz belki diyeyim o zaman çok fazla boy farkıniz yok emin olun. Yakışıklı erkek boylu erkek sorunu en fazla bi kaç yıla geçer sizde. Şöyle düşünün yaşlansa bile Hangimizin annesi babası çirkin kendisi için ? Hiçbirimizin. Iste eş de bir süre sonra aynı onlar gibi oluyor merak etmeyin.

ben anaç biriyim herşeye hakim olmak gibi kötü bir huyum var ve en yakın arkadaşlarım bile nispet yapar gibi birkaç birşey söyleyince onlara rest çekip yollarımı ayırdım şimdi bir erkek icin değer mi diyen çok oldu ,böyle şeyler yaşadığım herkesi hayatımdan çıkarmak gibi bi durumda olmicak ama herkes bi yere kadar konuşabilir.

[QUOTEeşimin de doğuştan birubiryanlis, post: 42758219, member: 707101"]Öncelikle hepinize merhaba yazım biraz uzun ama bu şekilde anlaşılır olabilirdim.Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ve sevgilimin şehrindeki üniversiteye (KOCAELİ) ye yerleştim 1 yıl önce. 2 yıllık sevgiliyiz. Başlarda uzaktık birbirimize ama gene de sorun yaşamazdık ama benim daha ilk aylardan beri bir sorunum var ve bunu ona da defalarca söyledim. Şöyle benim boyum 1.75 ve yaşımdan biraz büyük gösteririm o da tam tersi 24 yaşında olmasına rağmen daha küçük gösterir ve benden 4-5 cm kısadır ve zayıftır biraz.ben sınava hazırlandığım için çok görüşemezdik derken gel zaman git zaman ben bu fiziksel durumumuzu çok kafaya taktım ama çocukta bir tatlı bir sadık ya böyle hint kumaşı gibi tam benim kafam. Zamanla daha da büyüdü bu sorun benim için yolda el ele yürüyoruz herkes dönüp bi bakıyo çok rahatsız olmaya başladım. Bunu 3.ayımızda ona söyledim ve ayrılmak istiyorum dedim o da benim için böyle bir sorun yokken sen neden bu kadar önemsiyosun dedi ve ben ayrılmakta ısrar ettikçe telefonda hüngür hüngür ağladı. O an o kadar kesinleştirmişim ki ağlamasından etkilenmiyorum ve biz sabaha kadar bu konuyu konuştuk bir şekilde ikna oldum. Benim onunla tek bir sorunum yok ama cidden aramızdaki fiziksel uyumsuzluk yüzünden çok kararsızım ve biz bunu defalarca konuştuk. Şimdi diyebilirsiniz madem en başından neden başladın diye, aşık oldum ve çok sevdim daha ilk konuşmamızda ve sevgimin kat be kat karşılığını buluyorum onda. Asla ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde de olsun istemiyorum. Akıl verin lütfen.[/QUOTE]
Benim esiminde bi ayağı yok ben başına mi ka kayım ağlatayim mi çok ayıp ben olsam seni terkederdim onu değil başkalarını umursuyorsun ben onun kalbini seviyorum dış görünüşü değil

Benim esiminde bi ayağı yok ben başına mi ka kayım ağlatayim mi çok ayıp ben olsam seni terkederdim onu değil başkalarını umursuyorsun ben onun kalbini seviyorum dış görünüşü değil[/QUOTE]
şimdi sizin söylediğiniz bambaşka bir şey beni tamamen tipe bakan biri yerine koymuşsunuz ben bu adamla çok mutluyum ama en yakınlarımın bile böyle yapması zoruma gidiyo ben acınası gözlerle bakılmaktan sıkıldım sanki birşey varmış giibi. Ama sizlerden aldığım yorumlarla anladım ki yersizmiş korkularım

öyle bir yüklenmişler ki sanki burada herkes kocasına sevgilisine körkütük deli manyak aşık sanıcaz yaani bence biraz zaman tanı kendine hızlı davranıp pişman olma, onsuz yapamam diyorsan alıştıracaksın kendini bu duruma, ama olmuyor boy çok sıkıntı diyorsan da çocuğun kalbini kırmadan ayrılmaya özen göster. bide sen zaten uzun bir kızsın Türkiyede senden uzun erkek biraz zor be gülüm :))

Evlilik mi ? ESRA EROLA SOR :)

Benim de erkek arkadasim benden 2 cm falan uzun. Kiziyorum hep, senin yuzunden topuklu ayakkabi giyemiyorum diye.
Anliyorum sizi
Sinir bozucu bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…