- 25 Eylül 2015
- 25
- 5
- 16
- 30
- Konu Sahibi birdogrubiryanlis
-
Çok seviyorum ama onun kardeşleriyle tanışmaya gittiğimde onlarda da gördüm o bakışı. Dedim ki senin kardeşlerin bile yapıyosa bunu biz ilerdde bu konu hakkında çok sorun yaşarızBenim boyum 165 ve erkek arkadaşımla aynı boydayız Azıcık topuğu olan bişey giysem uzun oluyom yani Ben uzun değilim, erkek arkadaşım da oldukça kısa yani , ayrıca bebek gibi ama ben onu çoook beğeniyorum kendime de yakıştırıYorum. Sen uzun boylu bi kızsın kendinden uzun erkek bulma ihtimalin bana göre azdır mesela :) yine de problem ediyorsan onu gerçekten sevmiyor yanına yakıştırmıyorsun demektir Çünkü çok sevince insanın gözüne hiçbişey görünmüyor :)
Kafasından topuğundan çek sündür uzat.
Ben asla tipiyle falan yargılamıyorum insanların o acınası bakışından bıktımne kadar cirkin bisey senin yaptigin..boyun kisa diye senden ayriliyorum ne demek..acik acik travma yasatiyorsun sen gencecik cocuga..
ayrilacaksan ayril ki ben cocugu kendinden biran once kurtar demek istiyorum ama boyuna posuna bahane bularak degil..
Allah oyle yaratmis ne yapsin?hayret bisey ya..
Benimkii beni ablasıyla tanıştırmadan önce fotoğrafımı göstermiş, abla daha boy meselesini falan bilmeden "bu kız sana niye baksın" demiş Bizimki de hemen "ben çirkinim" triplerine girmeye hazır Bi üzüldüm bi kızdım ki ablasına Yanında "ne demekmiş benim sevgilim çirkin mi o benim yakışıklımm kimse çirkin diyemez ona " dedim Ve gerçekten de öyle düşünüyorum Kimsenin dediği umrumdaa olmazÇok seviyorum ama onun kardeşleriyle tanışmaya gittiğimde onlarda da gördüm o bakışı. Dedim ki senin kardeşlerin bile yapıyosa bunu biz ilerdde bu konu hakkında çok sorun yaşarız
Bende daha sonra telefonda kızkardeşiyle konuşurken herkes herşeyi bilirken insanların bakışları neden dedim ona üstü kapalı gerçi gayet açıktı ama bana senceBenimkii beni ablasıyla tanıştırmadan önce fotoğrafımı göstermiş, abla daha boy meselesini falan bilmeden "bu kız sana niye baksın" demiş Bizimki de hemen "ben çirkinim" triplerine girmeye hazır Bi üzüldüm bi kızdım ki ablasına Yanında "ne demekmiş benim sevgilim çirkin mi o benim yakışıklımm kimse çirkin diyemez ona " dedim Ve gerçekten de öyle düşünüyorum Kimsenin dediği umrumdaa olmaz
Şimdi burda iki satır yazıyla benim ona olan aşkımı yargılatmam kimseye. Diğer bi duruma gelince bu konu bizim aramızda çok fazlaca konuşuldu ve ben hemcinslerimden fikir almak istedim yargılanmak değil.Gerçekten ona aşık olduğunu düşünmüyorum ben.Eğer aşık olsaydın elalem ne der,bize baktı etti diye düşünmezdin.Aşk böyle şeyleri kafaya takacak bir şey değil.Sen onu seviyorsan,o seni seviyorsa milletin düşüncesinin ne önemi var?
çok yanlış anlaşılmışım cidden. Ben zaten onun tipine baksam onla olmazdım boyuna baksam olmazdım ama hiç bişey umrumda değilken birden büyük bi sorun oldu sorun olarak görmedim benSen bu cocugu sevmiyosun sadece aliskanlik. Sevsen felcli olsa bile yaninda olmak istiyorum derdin. Milletin ne dusundugunu niye bu kadar umursuyosunuz ki ya niye millet icin yasiyosunuz anlamiyorum. İnsan kendi icin yasamali. Lisede benim sinifimdaki bi kiz yan siniftan bi cocukla cikiyodu kiz cocuktan 10 cm kadar uzundu kimsenin dedigini de takmayip bir yil devam ettiler cunku seviyolardi, sonra kiz baskasina asik olunca ayrildilar. Yani sevince boymus kas goz mus onemi kalmiyo
Yargılamakla ne alakası var? Fikrimi söylüyorum ve buraya konu açmışsın,bende fikrimi özgürce söyleme hakkına sahibim,kimseye saygısızlık yapmadan tabi ki.Ve yapmıyorum da.Bu benim fikrim..Bana göre aşık değilsin,eğer aşık olsaydın millet ne der diye düşünmezdin.İnsan aşık olduğu zaman öyle bir perde iner ki gözüne kendi annesinin babasının bile fikrini yeri gelir önemsemez.Kaçarak evlenen insanlarda genelde bu yüzden vardır zaten.Şimdi burda iki satır yazıyla benim ona olan aşkımı yargılatmam kimseye. Diğer bi duruma gelince bu konu bizim aramızda çok fazlaca konuşuldu ve ben hemcinslerimden fikir almak istedim yargılanmak değil.
hayır yok ama ayrılırım biter falan durumu değil iş ciddiye bindiğinde herkesi görmezden gelmenin sorumluluğu ağır geliyoayrilacaksan cocugun duygulariyla fazla oynamadan ayril yoksa ayrilma. tabi baska etkenleri bilemeyiz. boydan baska sorunun var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?