SİZCE EVLİLİĞE GİDER Mİ?

birdogrubiryanlis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
25
5
16
30
Öncelikle hepinize merhaba yazım biraz uzun ama bu şekilde anlaşılır olabilirdim.Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ve sevgilimin şehrindeki üniversiteye (KOCAELİ) ye yerleştim 1 yıl önce. 2 yıllık sevgiliyiz. Başlarda uzaktık birbirimize ama gene de sorun yaşamazdık ama benim daha ilk aylardan beri bir sorunum var ve bunu ona da defalarca söyledim. Şöyle benim boyum 1.75 ve yaşımdan biraz büyük gösteririm o da tam tersi 24 yaşında olmasına rağmen daha küçük gösterir ve benden 4-5 cm kısadır ve zayıftır biraz.ben sınava hazırlandığım için çok görüşemezdik derken gel zaman git zaman ben bu fiziksel durumumuzu çok kafaya taktım ama çocukta bir tatlı bir sadık ya böyle hint kumaşı gibi tam benim kafam. Zamanla daha da büyüdü bu sorun benim için yolda el ele yürüyoruz herkes dönüp bi bakıyo çok rahatsız olmaya başladım. Bunu 3.ayımızda ona söyledim ve ayrılmak istiyorum dedim o da benim için böyle bir sorun yokken sen neden bu kadar önemsiyosun dedi ve ben ayrılmakta ısrar ettikçe telefonda hüngür hüngür ağladı. O an o kadar kesinleştirmişim ki ağlamasından etkilenmiyorum ve biz sabaha kadar bu konuyu konuştuk bir şekilde ikna oldum. Benim onunla tek bir sorunum yok ama cidden aramızdaki fiziksel uyumsuzluk yüzünden çok kararsızım ve biz bunu defalarca konuştuk. Şimdi diyebilirsiniz madem en başından neden başladın diye, aşık oldum ve çok sevdim daha ilk konuşmamızda ve sevgimin kat be kat karşılığını buluyorum onda. Asla ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde de olsun istemiyorum. Akıl verin lütfen.

Benim boyum 165 ve erkek arkadaşımla aynı boydayız Azıcık topuğu olan bişey giysem uzun oluyom yani Ben uzun değilim, erkek arkadaşım da oldukça kısa yani , ayrıca bebek gibi ama ben onu çoook beğeniyorum kendime de yakıştırıYorum. Sen uzun boylu bi kızsın kendinden uzun erkek bulma ihtimalin bana göre azdır mesela :) yine de problem ediyorsan onu gerçekten sevmiyor yanına yakıştırmıyorsun demektir Çünkü çok sevince insanın gözüne hiçbişey görünmüyor :)

Bir kere kafana yerleştimi bu durum aşkından ölsen bile hep tedirgin ve mutsuz olacaksın...buda ilişkinizi olumsuz etkileyecek...elalemi boşverin mesajları yağar simdi ama öyle olmuyor işte....

Canım yasın küçük olduğu ıcın fızıksel duruma bu kadar takılmışsın.

Ama yasına ilerledikçe bu kadar olumlu sey soyledıgın bu cocuğu kaybedip, fızıksel olarak sana daha uygun olan bırıyle belkı duygusal olarak aynı durumu yakalamadıgını görünce cok uzuleceksın.

Ama bu durum bır türlü ıcıne sınmıyor, senı rahatsız edıyor ve ılıskınızı olumsuz etkılıyorsa senın psıkolojın o da senın kararın tabı ki.

Çok seviyorum ama onun kardeşleriyle tanışmaya gittiğimde onlarda da gördüm o bakışı. Dedim ki senin kardeşlerin bile yapıyosa bunu biz ilerdde bu konu hakkında çok sorun yaşarız

ne kadar cirkin bisey senin yaptigin..boyun kisa diye senden ayriliyorum ne demek..acik acik travma yasatiyorsun sen gencecik cocuga..
ayrilacaksan ayril ki ben cocugu kendinden biran once kurtar demek istiyorum ama boyuna posuna bahane bularak degil..
Allah oyle yaratmis ne yapsin?hayret bisey ya..

Ben asla tipiyle falan yargılamıyorum insanların o acınası bakışından bıktım

Çok seviyorum ama onun kardeşleriyle tanışmaya gittiğimde onlarda da gördüm o bakışı. Dedim ki senin kardeşlerin bile yapıyosa bunu biz ilerdde bu konu hakkında çok sorun yaşarız
Benimkii beni ablasıyla tanıştırmadan önce fotoğrafımı göstermiş, abla daha boy meselesini falan bilmeden "bu kız sana niye baksın" demiş Bizimki de hemen "ben çirkinim" triplerine girmeye hazır Bi üzüldüm bi kızdım ki ablasına Yanında "ne demekmiş benim sevgilim çirkin mi o benim yakışıklımm kimse çirkin diyemez ona " dedim Ve gerçekten de öyle düşünüyorum Kimsenin dediği umrumdaa olmaz

Gerçekten ona aşık olduğunu düşünmüyorum ben.Eğer aşık olsaydın elalem ne der,bize baktı etti diye düşünmezdin.Aşk böyle şeyleri kafaya takacak bir şey değil.Sen onu seviyorsan,o seni seviyorsa milletin düşüncesinin ne önemi var?

ben tiple yargılamam kimseyi ehuehuehe güdük falan demem ama benim tercihim de kendimden kısa erkek değil ne yazık ki. 170 im topuklu giydiğimde deve dikeni gibi oluyorum zaten, aynı boydaki adamla geçinemem. en azından 5 6 cm topuklu giydiğimde aynı falan olsa neyse ama normalde bile benden kısaysa ne yazık ki en başta hiç şansı olmuyor.

haa ilişkiye başlamışım diyelim kazara, o zaman sorun etmezdim çünkü adam sonradan çekmedi ya, aldığından beri öyle :)

ayrilacaksan cocugun duygulariyla fazla oynamadan ayril yoksa ayrilma. tabi baska etkenleri bilemeyiz. boydan baska sorunun var sanki.

Bende daha sonra telefonda kızkardeşiyle konuşurken herkes herşeyi bilirken insanların bakışları neden dedim ona üstü kapalı gerçi gayet açıktı ama bana sence
Şimdi burda iki satır yazıyla benim ona olan aşkımı yargılatmam kimseye. Diğer bi duruma gelince bu konu bizim aramızda çok fazlaca konuşuldu ve ben hemcinslerimden fikir almak istedim yargılanmak değil.

Sen bu cocugu sevmiyosun sadece aliskanlik. Sevsen felcli olsa bile yaninda olmak istiyorum derdin. Milletin ne dusundugunu niye bu kadar umursuyosunuz ki ya niye millet icin yasiyosunuz anlamiyorum. İnsan kendi icin yasamali. Lisede benim sinifimdaki bi kiz yan siniftan bi cocukla cikiyodu kiz cocuktan 10 cm kadar uzundu kimsenin dedigini de takmayip bir yil devam ettiler cunku seviyolardi, sonra kiz baskasina asik olunca ayrildilar. Yani sevince boymus kas goz mus onemi kalmiyo

çok yanlış anlaşılmışım cidden. Ben zaten onun tipine baksam onla olmazdım boyuna baksam olmazdım ama hiç bişey umrumda değilken birden büyük bi sorun oldu sorun olarak görmedim ben

Şimdi burda iki satır yazıyla benim ona olan aşkımı yargılatmam kimseye. Diğer bi duruma gelince bu konu bizim aramızda çok fazlaca konuşuldu ve ben hemcinslerimden fikir almak istedim yargılanmak değil.
Yargılamakla ne alakası var? Fikrimi söylüyorum ve buraya konu açmışsın,bende fikrimi özgürce söyleme hakkına sahibim,kimseye saygısızlık yapmadan tabi ki.Ve yapmıyorum da.Bu benim fikrim..Bana göre aşık değilsin,eğer aşık olsaydın millet ne der diye düşünmezdin.İnsan aşık olduğu zaman öyle bir perde iner ki gözüne kendi annesinin babasının bile fikrini yeri gelir önemsemez.Kaçarak evlenen insanlarda genelde bu yüzden vardır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…