- 25 Eylül 2015
- 25
- 5
- 16
- 30
- Konu Sahibi birdogrubiryanlis
Öncelikle hepinize merhaba yazım biraz uzun ama bu şekilde anlaşılır olabilirdim.Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim ve sevgilimin şehrindeki üniversiteye (KOCAELİ) ye yerleştim 1 yıl önce. 2 yıllık sevgiliyiz. Başlarda uzaktık birbirimize ama gene de sorun yaşamazdık ama benim daha ilk aylardan beri bir sorunum var ve bunu ona da defalarca söyledim. Şöyle benim boyum 1.75 ve yaşımdan biraz büyük gösteririm o da tam tersi 24 yaşında olmasına rağmen daha küçük gösterir ve benden 4-5 cm kısadır ve zayıftır biraz.ben sınava hazırlandığım için çok görüşemezdik derken gel zaman git zaman ben bu fiziksel durumumuzu çok kafaya taktım ama çocukta bir tatlı bir sadık ya böyle hint kumaşı gibi tam benim kafam. Zamanla daha da büyüdü bu sorun benim için yolda el ele yürüyoruz herkes dönüp bi bakıyo çok rahatsız olmaya başladım. Bunu 3.ayımızda ona söyledim ve ayrılmak istiyorum dedim o da benim için böyle bir sorun yokken sen neden bu kadar önemsiyosun dedi ve ben ayrılmakta ısrar ettikçe telefonda hüngür hüngür ağladı. O an o kadar kesinleştirmişim ki ağlamasından etkilenmiyorum ve biz sabaha kadar bu konuyu konuştuk bir şekilde ikna oldum. Benim onunla tek bir sorunum yok ama cidden aramızdaki fiziksel uyumsuzluk yüzünden çok kararsızım ve biz bunu defalarca konuştuk. Şimdi diyebilirsiniz madem en başından neden başladın diye, aşık oldum ve çok sevdim daha ilk konuşmamızda ve sevgimin kat be kat karşılığını buluyorum onda. Asla ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde de olsun istemiyorum. Akıl verin lütfen.