Sizce Gaye Turgut simdi mi yoksa önce mi daha güzel ?

Cimbomfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
117
13
38
Önce $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405799912.789497.webp.

Sonra $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405799940.433918.webp.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405799959.565210.webp. Bence estetikten sonra daha minion olduu ;) kendisine bayiliyorum :p

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

estetikten sonra çok güzel oldu bence. eskiden sert bi suratı vardı şimdi yumuşadı ve çok güzel bi burun yapmış kim yaptıysa:)

Estetikten sonrası daha iyi özellikle yan profilden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yüzü büyük, gözleri, çenesi büyük burun ise çok küçük kalmış orantısız. Burun ucu kısa burun delikleri büyük bi garip geldi bana... Dizide sinirlendiğinde falan ifadesi çok sert gözüküyo gözleri iyice büyüyo yeni hali korkutucu bence... tabi yüzden bağımsız sadece buruna baksak güzel burun

yüzü büyük, gözleri, çenesi büyük burun ise çok küçük kalmış orantısız. Burun ucu kısa burun delikleri büyük bi garip geldi bana... Dizide sinirlendiğinde falan ifadesi çok sert gözüküyo gözleri iyice büyüyo yeni hali korkutucu bence... tabi yüzden bağımsız sadece buruna baksak güzel burun

Ben çok katilmiyorum sana ... Bence doktor Gaye Turgut'un istedigi gibi yapti o yuzden biraz kuçuk yapmis olabilir eskisine bakilirsa gerçekten super olmus doktorun ellerine saglik ;)

Back
X