• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce gebe olabilİr miyim?

gmz aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba arkdaşlar ben 9 aydır evliyim bebek istiyorum ama reglimde gecikme yaşıyordum doktor 3 aylık bi ilac tedavisi uyguladı hormon bozukluğu varmış ilavo bıraktırdı reglim kendliğndem olcakmı diye sonra bi gebelik testi yaptım silik pozitif aldım sonra tekrar yaptom negatif cıktı doktora gitim rahim duvarın kalın dedi ama gebe kesesi görmedi kan testime baktım negatif cıktı ama hala regl olmadım 17 gündür bidaha test de yapmadım doktorada gitmedim sizce gebe olabilrmiyim yardımıcı olurmusunuz pskoljim cok bozuldu

Test yap, kan ver beta baktır, bilemeyiz ne olduğunu, psikoloji bozacak ne var ki bunda, gebelik testleri yanlis sonuç verebilir, stres yapınca gebelige hiç faydası olmuyor. Rahatla sen önce, akışına bırak

Test yap, kan ver beta baktır, bilemeyiz ne olduğunu, psikoloji bozacak ne var ki bunda, gebelik testleri yanlis sonuç verebilir, stres yapınca gebelige hiç faydası olmuyor. Rahatla sen önce, akışına bırak
Eşimin ailesi kürt cok baskı var üstümde aslında pek takmam ama üstüme cok geliyolar bu konuda bide doktorum reglim düzelmese 1 senelik ilac tedavisi başlatcak

Yokda bebek diye beni strese soktular maşallah kaynananm kızı ile sürekli dedikodumu yapıyo bu konuda bide berberiz 😂
Boşver. Evliliğin otursun. Forumu oku. Bak millet neler yaşıyor. İlk 2 yıl bebek yapılmamalı bence.

Ailem cok uzakda kendimi yalnız hissedim bilmediğim memlekte bebeğim olsa güclü olcam bide eşimde istiyo artık

Merhaba arkdaşlar ben 9 aydır evliyim bebek istiyorum ama reglimde gecikme yaşıyordum doktor 3 aylık bi ilac tedavisi uyguladı hormon bozukluğu varmış ilavo bıraktırdı reglim kendliğndem olcakmı diye sonra bi gebelik testi yaptım silik pozitif aldım sonra tekrar yaptom negatif cıktı doktora gitim rahim duvarın kalın dedi ama gebe kesesi görmedi kan testime baktım negatif cıktı ama hala regl olmadım 17 gündür bidaha test de yapmadım doktorada gitmedim sizce gebe olabilrmiyim yardımıcı olurmusunuz pskoljim cok bozuldu
Mutlaka bir test daha yapın. Hamile olabilirsiniz

Bir test de silik pozitif çıkmış. O da kafa karıştırıcı
İlk yaptığımda silik poztif cıktı sonra hep negatif verdi test bozuk olabilir diye düşündüm işte ama rahim duvarı olunca ya gebesinidr yada regl olcan dedi ikiside yok gibi daha

İlk yaptığımda silik poztif cıktı sonra hep negatif verdi test bozuk olabilir diye düşündüm işte ama rahim duvarı olunca ya gebesinidr yada regl olcan dedi ikiside yok gibi daha
Bir test daha yapmak soru isaretini giderir. Sonuç net çıkar artık. Muallaktan kurtulursunuz

Yani regl olmadığınız sürece var tabi. Umutlandirmak istemem elbette. Amacım soru isaretinden kurtulmanız
Cok teşşekür ederim ama zaten hormon bozukluğu yaşadığım icin reglimde gecikme yaşıyorum aceba hormon bozukluğu gebeliğe engel olurmu

Cok teşşekür ederim ama zaten hormon bozukluğu yaşadığım icin reglimde gecikme yaşıyorum aceba hormon bozukluğu gebeliğe engel olurmu
Size en net bilgileri doktorunuz verir. Ben ne söylesem kafa karıştırıcı olur

Biz burdan gebe olup olmadını nasıl anlıcaz kı. Test ver lutfen

Back
X