Anket Sizce gebelikte en zor dönem hangisiydi?

Sizce gebelikte en zor dönem hangisiydi?

• Ankete Katılan
    373
2 yıl çocuk istedim o yüzden erkek kız fark etmez di benim içim ikiside yoktu zaten.
Dr kontrolünde doktorumuz " o artık bir bebek " demişti.esimizle aramızda halen daha deriz om artik bir bebek diye.
İkinci çocuğum olsun isterim.hic fark etmez yeterki sağlıklı olsun.

Bir kız bir erkek denince çok mutlu oldum ama iki kız iki erkek deseler de olurdum benim için sağlıklı olmaları önemli diğeri nasip kısmet.
En zoru derken ağzımın tadı berbat olduğu zamanlar biraz keyifsizdi her yediğim çok kötü geliyordu 4 ay bulantı yaşadım ama yine de güzeldi

Bonus soru ;

- Bebeğin cinsiyetini öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?

• Hayalim buydu, çok mutlu oldum 🥰
  • Cinsiyet önemli değil, sağlık olsun dedim
  • Şaşırdım 😲
  • Öğrenmedim, sürpriz olsun istedim 🎁
Hayalim buydu çok mutlu oldum. Hep de kız çocuğum olsun isterdim nasip oldu çok şükür.
Rabb'im hak eden her anneye nasip etsin 🥰❤️

Ilk 4 ay ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi resmen.

Cinsiyet konusunda asla bir isteğim olmadı sadece hayırla sağlıkla diledim. Bu bizim dileyeceğimiz bir şey değil. Bence evlat seçer ve gelir. On erkek evlat da annesi olarak bizi seçebilir aynı sekilde on kız evlat da. Bir kız olsun bir erkek olsun hepsinin de tadını alayım dediklerinde uyuz oluyorum.

Bonus soru ;

- Bebeğin cinsiyetini öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?

• Hayalim buydu, çok mutlu oldum 🥰
  • Cinsiyet önemli değil, sağlık olsun dedim
  • Şaşırdım 😲
  • Öğrenmedim, sürpriz olsun istedim 🎁
Aslında hep sağlıklı olsun dedık ama ben erkek cocuklarına cok düşkündüm oldum olası cok masum gelirler bana. Hayalımde rüyamda hep erkek görürdüm. Cok sukur ıkı kez hamile kaldım ikiside erkek.
Ama eşimin tepkısı "gene mı erkek" Shdjxjjd

Ilk trimesterda bulanti koku hassasiyeti vardi mahvolmustum.Ikinci trimestarda bebegimin saglik sorunlari ve gebelik sekeriyle mücadele ettim tam duzeldi rahatladim derken ücüncü trimesterda yine saglik sorunlariyla mücadele ettik dogurana kadar kan kustum kizilcik serbo ictim dedim

Back
X