Anket Sizce gebelikte en zor dönem hangisiydi?

Sizce gebelikte en zor dönem hangisiydi?

• Ankete Katılan
    374
Ilk 3 ay mide bulantisiyla kocamdan ve evin odalarindan bile tiksinmistim
Kendi ellerim bile bana kokuyordu
Guzel kokan hicbirsey yoktu resmen
Bunalimdaydim mide bulantisi, yaz sicagi, 15 aylik bebe derken cok şükür mide bulantilari azaliyor ama bu sefer de karnim buyuyor istah aciliyor vs vs 🥴
Cinsiyet onemli degil hayirli evlat olsun temennisindeyim🌼 oglumun sirtima tirmanmaya calisip sacimi yolarken eglendigi bir evredeyim
Hayrini da gorucem nasipse😅

Serum yüzünden ara ara uyuyup uyanıyorum, bibi niye analık anketi açıyor diyorum kafam zaten yerinde değil 😂
Bibibella Bibibella

Bonus soru ;

- Bebeğin cinsiyetini öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?

• Hayalim buydu, çok mutlu oldum 🥰
  • Cinsiyet önemli değil, sağlık olsun dedim
  • Şaşırdım 😲
  • Öğrenmedim, sürpriz olsun istedim 🎁
Kızım tüp bebekle olunca o zaman daha çok stres evresi yaşadım ama sonucumuz pozitif olunca havalara uçtuk tabiki şimdi ki de kızım gibi hiç bir belirtim tiksintim vs olmadı henüz umarım onu da sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım cinsiyet fark etmez diyoruz ama her konuşan erkek demeye başladı bakalım henüz belli değil 😇😇😇

Hamileliğin hiçbir şeyini sevmedim. Hamileliği atlıyoruz deseler ikinci çocuğu yapmayı düşünürdüm. Çok uzun, çok sıkıcı, bunaltıcı. Bebeğin orda göremiyosun falan hiç bana göre değil ben sabırsız insanım. Ama sonrası çok güzel.
Erkek olduğunu düşünüyordum rüyamda kız gördüm, kızmış bal kaymağım.

Hamileliğin hiçbir şeyini sevmedim. Hamileliği atlıyoruz deseler ikinci çocuğu yapmayı düşünürdüm. Çok uzun, çok sıkıcı, bunaltıcı. Bebeğin orda göremiyosun falan hiç bana göre değil ben sabırsız insanım. Ama sonrası çok güzel.
Erkek olduğunu düşünüyordum rüyamda kız gördüm, kızmış bal kaymağım.
Bu kadar güzel bebek nasıl doğurdun bizde şaşkınız biliyorsun deyzesinin ballisii 🤤🤤

Benim gebeliğim çok güzel geçti ya, prenses gibiydim :D bence en zoru doğumdan sonra başlıyoooo 🥲

Back
X