- 17 Ağustos 2023
- 8.482
- 29.021
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mutlu oldukBonus soru ;
- Bebeğin cinsiyetini öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?
- Hayalim buydu, çok mutlu oldum
- Cinsiyet önemli değil, sağlık olsun dedim
- Şaşırdım
- Öğrenmedim, sürpriz olsun istedim
Serumdan hepSerum yüzünden ara ara uyuyup uyanıyorum, bibi niye analık anketi açıyor diyorum kafam zaten yerinde değil
Bibibella
Bu bir işaret bibi patlat birtane bebeÇok zorluyorlar ikna olucak gibiyim![]()
Analık anketi falan açma, sakın gelme tünelin sonu iyi değilSerumdan hepinanma sen onlara
![]()
Bence de baya bi rahatlayacak kişi var benim sizden mutlu olmaya hakkim yok çünkü dimiBu bir işaret bibi patlat birtane bebesite olarak rahatlayalım
Tüh anladı yaBence de baya bi rahatlayacak kişi var benim sizden mutlu olmaya hakkim yok çünkü dimidün ağlıyordun bibi gibi olmak istiyorum diye
![]()
O sırada her gün 6 da kalkan benTüh anladı yabana ne sende doğur herkescikler doğursun doğurmayan kalmasın ben erken kalkiyorum sende kalk
![]()
Kızım tüp bebekle olunca o zaman daha çok stres evresi yaşadım ama sonucumuz pozitif olunca havalara uçtuk tabiki şimdi ki de kızım gibi hiç bir belirtim tiksintim vs olmadı henüz umarım onu da sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım cinsiyet fark etmez diyoruz ama her konuşan erkek demeye başladı bakalım henüz belli değilBonus soru ;
- Bebeğin cinsiyetini öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?
- Hayalim buydu, çok mutlu oldum
- Cinsiyet önemli değil, sağlık olsun dedim
- Şaşırdım
- Öğrenmedim, sürpriz olsun istedim
Sporcu gadın erken kalkar kimle yarışıyoruz bizO sırada her gün 6 da kalkan ben![]()
Teyzelik anketi açın aşgıma.Ama hep annelik hamilelik anketleribeni istemiyorsanız söyleyin
![]()
Bu kadar güzel bebek nasıl doğurdun bizde şaşkınız biliyorsun deyzesinin ballisiiHamileliğin hiçbir şeyini sevmedim. Hamileliği atlıyoruz deseler ikinci çocuğu yapmayı düşünürdüm. Çok uzun, çok sıkıcı, bunaltıcı. Bebeğin orda göremiyosun falan hiç bana göre değil ben sabırsız insanım. Ama sonrası çok güzel.
Erkek olduğunu düşünüyordum rüyamda kız gördüm, kızmış bal kaymağım.
Ama senin başının üzerinden 1 buçuk yaşında koç bebesi yokO sırada her gün 6 da kalkan ben![]()
35 sene içerde bekleyince full paket geldiBu kadar güzel bebek nasıl doğurdun bizde şaşkını biliyorsun deyzesinin ballisii![]()
Koç bir kedo var sence ben hiç gece uyuyor muyum tamAma senin başının üzerinden 1 buçuk yaşında koç bebesi yokuyanmazsam evde her an olay çıka bilir ya kendine zarar veriyo ya da bize
![]()