Anket Sizce gebelikte en zor dönem hangisiydi?

Sizce gebelikte en zor dönem hangisiydi?

• Ankete Katılan
    374
Muhteşem emojisi bırakırken çok zorlanıyorum hep önce beğen oluyo ya nası yapcas
Basılı tutmuyoz mu?

Benim için en zoru hamile kalmaktı. Hamileliğimde hiç zorlanmadım. Genel şikayetlerin mide bulantısı, kusma, uykusuzluk, mide yanması hiç birini yaşamadım. Çok keyifliydi tam bir prenses gibiydim 🥰 cinsiyetin hiç bir zaman önemi olmadı. Hayırlı ve sağlıklı olması önemli. Rabbim kız annesi olmayı nasip etti 💕

Bonus soru ;

- Bebeğin cinsiyetini öğrendiğinizde tepkiniz ne oldu?

• Hayalim buydu, çok mutlu oldum 🥰
  • Cinsiyet önemli değil, sağlık olsun dedim
  • Şaşırdım 😲
  • Öğrenmedim, sürpriz olsun istedim 🎁
Hiçbir problemimiz yokken kolay hamile kalamadım 18 aylık çabanın sonucunda hiç beklemediğim ay hamile kaldım😄 bebek yapmayı kafadan atınca otomatik hamilelik yükleniyormuş o kısım doğru🫠 cinsiyeti fark etmez dedik hep sağlıklı olsun yeter🙏🏻 bal gibi bir kızım oldu😍 Aylin’im canım kızım ay ışığım hayatıma ışık getirdi ✨ Ama ilk 15 hafta çok zordu mutfağın kapısını kapatmıştık görünce bile kusuyordum ve eşimi hep dövmek istiyordum😄😄 böyle bir istek gelmişti arada gidip iki tokat atıyordum😄😄

İlk 3 ay mide bulantısı, iştahsızlık ,ağızda farklı bir tat 14 haftaya gireceğiz bir kaç gündür iyiyim 🫣yarında hastane kontrolüm var iki kızım var buda saglikli bir şekilde dünyaya gelir inşallah cinsiyetini ister istemez merak ediyorum 😍

Kızıma hamileliğimde başından sonuna kadar gitmeyen o pis ağız tadı, mide bulantısı, tiksinme.
Bi de hepsinde yaşadığım son ay tansiyon yükselmesi..

Bonus soru ;

• Şaşırdım 😲
Yine teknik olarak doğuramayacaklarda bugün ve yine ben :)))
Sağlıklı olsun sağlıkla doğsun yeter dedim ama eşim cinsiyeti öğrenince sevinçten ne yapacağını şaşırdı, onun hayaliydi kız babası olmak.

Bonus soru ;

• Şaşırdım 😲
Ben planlama yapmıştım Allah da nasip etmişti çok mutlu olmuştum😍🤲

Suan hamileyim her sey cok ama cok zor bu kadar zor olacagini hic dusunmemistim.Gecmeyen mide sorunlari mi dersiniz agrilar mi dersiniz her seyden tiksinmemi dersiniz birde herkesin aa ilk trimester zor ya ikincide her sey guzel olacak demesine aldanip her seyin daha beter olmasimi dersiniz bu dunyaya bir can getirmek her bakimdan zor yani.

Beni en çok zorlayan şey 7 ay kesintisiz aşırı mide bulantısı ve halsizlikti, hep yatıyordum su içemiyordum susuzluktan kurumuştum o derece. Bebek bakımı bile daha kolay geldi çünkü kendim iyiydim. Hamilelikte tek iyi şeyim kimseye sorumluluğum yoktu 😊

Back
X