- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.386
- 598
Hanımlar geçmişinde her haltı yemiş can yakmış adamları eş alıp avunuyorsunuz sizi tebrik ediyorum birde beni ilgilendirmez tavırlarınız var ya beni benden alıyor kullanılmış karakterler olarak iyi yorumlar yapmışsınız eşleriniz gençliğinde baya doymuş bu sizi mutlu ediyor değil mi nereden biliyorsunuz kilo aldınız diyelim huyunda çapkınlık olan adam sizi aldatmayacak mı huy değişmez ben geçmişe bakarım arkadaş adam akıllı ilişkilere lafım yok ama hokkabazlık asla benim karakterime uygun değildir
kendi eşimden bahsedecek olursam yakışıklı mı yakışıklı karizma mı karizma ama geçmişi 0 kendini çalışmaya vermiş harika bir insan hiç bir yanlışını görmedim demek isterdim ufak tefek sevmediğim huyları olsa da adam gibi adam
bende öyleyim bu bilinçle yaşadım ilişkim olmadı ben istemedim çünkü geçmiş hep geçmişte kalmaz o defterler elbet açılır diye düşündüm herkes kendini avutmuş ..... bravoo !
Herkesin yaşadığı, tercih ettiği hayat, içinde bulunduğu çevre farklıdır. Sizden farklı yaşayanlara hakaret edecek kadar kin güttüğünüze göre içinizde kalan bolca ukde olduğunu düşündüm ben.