Sizce gerçekten Aldatmayan erkek yokmudur??

Kimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu😥😥😥
Genelleme yapmak yanlış olabilir fakat çoğu erkek aldatır artık bu işin erkeği kadını da kalmadı Kadınların erkekleri aldatma olayıda son yıllarda yapılan araştırmalara göre oldukça çoğalmış karakter meselesi ,eltinizin yaklaşımı çok cahilce çünkü boşanırsam onu alır o zaman yutsun herşeyi o bu şekilde yaklaştıktan sonra kocasıda her Boku yer nasıl olsa kabulleniyor diye Kadınlar kendini bu kadar düşürmemeli özgüven sahibi olmalı konu erkek yada kadın aldatması diyelim evliliğin birliğine ters bir durum ve her ne olursa olsun affedilecek bir şey değil

Kişiye göre değişir, karakter meselesi, o lafı söyleyenler aldatılan kadınlardır.
O lafı söyleyenler aldatılan Kadınlar demişsiniz bir de aldatıldığını bilmeyen karda yürüyüp izlerini belli etmeyen bu sayede kocasını sadık gören kadınlara ne demeli işin bir de bu boyutunu düşünmek gerek

O lafı söyleyenler aldatılan Kadınlar demişsiniz bir de aldatıldığını bilmeyen karda yürüyüp izlerini belli etmeyen bu sayede kocasını sadık gören kadınlara ne demeli işin bir de bu boyutunu düşünmek gerek
Ben genel konuştum o dediğiniz ayrı, zaten kadın bilmiyorsa bişi demez :KK49: yine söylüyorum karakter meselesi

Genelleme yapmak yanlış olabilir fakat çoğu erkek aldatır artık bu işin erkeği kadını da kalmadı Kadınların erkekleri aldatma olayıda son yıllarda yapılan araştırmalara göre oldukça çoğalmış karakter meselesi ,eltinizin yaklaşımı çok cahilce çünkü boşanırsam onu alır o zaman yutsun herşeyi o bu şekilde yaklaştıktan sonra kocasıda her Boku yer nasıl olsa kabulleniyor diye Kadınlar kendini bu kadar düşürmemeli özgüven sahibi olmalı konu erkek yada kadın aldatması diyelim evliliğin birliğine ters bir durum ve her ne olursa olsun affedilecek bir şey değil
Çok kötü şeyler yaşayıp susuyor bukadar ezilmrmeli ama seviyorum diyip susuyor 😣

Aldatılmayan kadın yoktur, yakalanmayan erkek yada görmezden gelen yani kemalim yapmaz diyen kadın vardır bence :KK51:

Bence tamamen şeytana uyma ile alakalı. Sonuçta kadınların da her zaman aldatma olanakları vardır. Aldatmak isteyen herkes mutlaka fırsatını bulur.
Eşi ile mutlu, aile hayatını seven, evine bağlı birisinin aldatma olasılığı daha düşüktür bence.
Tabiki 100% aldatmaz demek zordur - kendimiz için bile. Hayat size neler göstereceğini bilemezsiniz. Büyük konuşmamak lazım.

Bi erkek hangi sebepten aldatır ki??

erkekler için bence sebebe gerek yok. Misal kimisi çocuğu olmuyor diye aldatır, kimisi doğum yaptı saldı kendini diye aldatır. Kimisi şişman diye aldatır kimisi çok zayıf diye aldatır. Kimi ev hanımı değil ev işlerinden anlamıyr diye aldatır bir diğeri evle uğraşmaktan bana vakit ayırmadı diye aldatır. Velhasıl kelam yaranmak zor.

Kimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu😥😥😥
Aldatmayan erkek elbette vardır. Aldatmak ahlaki bir sorundur. Ahlaki çöküntü içinde olan sadece erkek değil kadın da aldatabilir

erkekler için bence sebebe gerek yok. Misal kimisi çocuğu olmuyor diye aldatır, kimisi doğum yaptı saldı kendini diye aldatır. Kimisi şişman diye aldatır kimisi çok zayıf diye aldatır. Kimi ev hanımı değil ev işlerinden anlamıyr diye aldatır bir diğeri evle uğraşmaktan bana vakit ayırmadı diye aldatır. Velhasıl kelam yaranmak zor.
Herşey in sorumluluğu kadınını üzerinde olmasaydı keşke hayat biz çalışan annelere okadar zor ki herşey bize zimmetli gibi

• Beğen
Reactions: bay
melasef hemen hemen her erkek meyilli bu işe kısaca şöyle diyim kızlar takibi bırakmayın ben yeni boşandım akbaba gibi evliler etrafımı sardı numaramı dahi değiştirdim en yakın dostum dediğim kişinin eşi bile yazdı.. yani takibi kesinlikle bırakmayın ben ona güveniyorum yapmaz demeyin takibide bırakmayın...

Babamın işi dolayısıyla toplumun herkesiminden, hatta farklı milletten, farklı eğitim seviyesinden, kültürden insanla muhatap oldum. Ve 40 buçuk yaşımda gördüklerim, duyduklarım ve yaşadıklarımla diyebilirim ki; aldatmayan erkek yoktur, diyemeyiz ama yüzdeye vurulursa küçük bir dilim.

Aldatmayan erkek yoktur diyen kadinlarimiz neden evleniyorlar acaba yada neden evliler madem bu kadar eminler?Böyle birsey yasayacagini bile bile neden evlenir insan yada evlendiyse nasilsa bunu yaşayacağim diye düşünüp nasil yaşar, evliliğini sürdürür,yetmez çocuk yapar?

Kendi fikrimi söyleyeyim.Aldatan kadin da çok fazla aslinda.Bunun cinsiyetle alakasi yok.Karakter meselesi.Ahlak meselesi.

ben inanmıyorum bu dediğinize. inşallah bir gün buraya gelip bu yazımı düzeltmek zorunda kalmam ama ben eşime gerçekten güveniyorum :)

Aldatmsyan illaki vardır.

Back
X