- 2 Nisan 2015
- 1.521
- 1.442
- 83
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Kişiye göre değişir, karakter meselesi, o lafı söyleyenler aldatılan kadınlardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelleme yapmak yanlış olabilir fakat çoğu erkek aldatır artık bu işin erkeği kadını da kalmadı Kadınların erkekleri aldatma olayıda son yıllarda yapılan araştırmalara göre oldukça çoğalmış karakter meselesi ,eltinizin yaklaşımı çok cahilce çünkü boşanırsam onu alır o zaman yutsun herşeyi o bu şekilde yaklaştıktan sonra kocasıda her Boku yer nasıl olsa kabulleniyor diye Kadınlar kendini bu kadar düşürmemeli özgüven sahibi olmalı konu erkek yada kadın aldatması diyelim evliliğin birliğine ters bir durum ve her ne olursa olsun affedilecek bir şey değilKimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu![]()
O lafı söyleyenler aldatılan Kadınlar demişsiniz bir de aldatıldığını bilmeyen karda yürüyüp izlerini belli etmeyen bu sayede kocasını sadık gören kadınlara ne demeli işin bir de bu boyutunu düşünmek gerekKişiye göre değişir, karakter meselesi, o lafı söyleyenler aldatılan kadınlardır.
Ben genel konuştum o dediğiniz ayrı, zaten kadın bilmiyorsa bişi demezO lafı söyleyenler aldatılan Kadınlar demişsiniz bir de aldatıldığını bilmeyen karda yürüyüp izlerini belli etmeyen bu sayede kocasını sadık gören kadınlara ne demeli işin bir de bu boyutunu düşünmek gerek
Çok kötü şeyler yaşayıp susuyor bukadar ezilmrmeli ama seviyorum diyip susuyorGenelleme yapmak yanlış olabilir fakat çoğu erkek aldatır artık bu işin erkeği kadını da kalmadı Kadınların erkekleri aldatma olayıda son yıllarda yapılan araştırmalara göre oldukça çoğalmış karakter meselesi ,eltinizin yaklaşımı çok cahilce çünkü boşanırsam onu alır o zaman yutsun herşeyi o bu şekilde yaklaştıktan sonra kocasıda her Boku yer nasıl olsa kabulleniyor diye Kadınlar kendini bu kadar düşürmemeli özgüven sahibi olmalı konu erkek yada kadın aldatması diyelim evliliğin birliğine ters bir durum ve her ne olursa olsun affedilecek bir şey değil
Bi erkek hangi sebepten aldatır ki??herkes eşine güveniyorsa bu aldatan adamlar kimlerin eşleri .. ?!
Bi erkek hangi sebepten aldatır ki??
Aldatmayan erkek elbette vardır. Aldatmak ahlaki bir sorundur. Ahlaki çöküntü içinde olan sadece erkek değil kadın da aldatabilirKimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu![]()
Herşey in sorumluluğu kadınını üzerinde olmasaydı keşke hayat biz çalışan annelere okadar zor ki herşey bize zimmetli gibierkekler için bence sebebe gerek yok. Misal kimisi çocuğu olmuyor diye aldatır, kimisi doğum yaptı saldı kendini diye aldatır. Kimisi şişman diye aldatır kimisi çok zayıf diye aldatır. Kimi ev hanımı değil ev işlerinden anlamıyr diye aldatır bir diğeri evle uğraşmaktan bana vakit ayırmadı diye aldatır. Velhasıl kelam yaranmak zor.
Aldatmsyan illaki vardır.Kimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu![]()