sizce geri dönecek mi?

hmm o zaman bu iş daha ileriye gitmez gibi geldi baksana konuyu değiştirmiş felan .. yani uğraşmak istemiyo bencce yanlış bi insan hiç uğraşma... sevio olsa uğraşır nerde hatamız var düzeltelim der seven insan için kavga etmek tartışmak bile mutluluktur bence .. dahada aramaz gibime geldi baksana o yine laylay lom takılalım derdinde sorunumuz derdimiz tasamız olmasın çıkalım gezelim tozalım ... lafı geçiştiriosa bence durum bundan ibaret

hm bnde durum bumu degılmı dıye aramıyorum zaten gormek ıstıyorum napıcak.gormek ıstıyorum ugrasıcakmı dıye..eger hıcbıse gelmezse evet ne yazıkkı bu dedgın dogru cıkıcak o yuzden hıc aramıyorum eger bole dusunuosa bole dusunen bırının oyuncagı olamam arayarak
sevıyomu sevmıyomu goremk ıstıyorum

sen o insan için cepte bir kızsın...seni elde etmek için fazla uğraşmaya gerek yok...inşallah aksini kanıtlayabilirsin

baglar zaten kuvvetli degilken, ustune bir de yine anlasmazliklar eklenince o baglar iyicene kopar. Ki bi ayril bi baris, bosta kalinca geri don, sonra ilk tartismada yine git.. Bu isin sonu yok. Siz sorunlarda ayrilmaya alismissiniz, iliski yurumez boyle

kızlar bugun neler oldu sabah gunaydın dıe msj attı sonra ruyamda gordum senı kotuydu ıyımısın fılan dıye.sonra goruselım dedı kabul etmedım sonra cok ısrar ettı tmm bı yemek sadece dedım.
neyse yemek yıyoruz ayy kızlar napıcam bundan sonra akıl verın.yok bn hıcbıse cekmıyomusum halım cok ıyı gorunuyomus bunuda şort gıydıgım ıcın dıyo
o: bnm zaten cıktıgım var bos durcamımı sandın
ben: tmm ben derhal gıdıyorum
o:off olesıne dedım be valla yok kımse.bn karar aldım uzun bı sure kımseı almıcam hayatıma
o:sen zaten ayrılık yaramıs senın uzuldune ınanmam bak sortlar gıyılmıs oh valla.ne zaman evlencen buldunmu bırını
ben delırdım delırdım ben sen bana sunu sunu yaptın dıorum o nasıl yok yapmadım ne alakası var ole bıse dusunmedım solede bolede neyse kızlar bole kısır dongu konusmalar ıste
kavgalı ayrılmadık ama sızce bu ne sımdı bole.devamı gelcek bısemı :44:

Back
X