• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sizce giriş(dans ) müziği olarak nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
sizce giriş(dans ) müziği olarak nasıl kızlar yardım edın luffennnnnnn

zekai tunca - gulu susuz senı asksız bırakmam​

tatlım aslında rafet el roman omrumun sahıbı yapacaktım ama oda cok hızlı oluor yabanc yapmak ıstemedım turkçe olsun ıstedım ve nısanlımla bunu sectık

bence çok güzel bende bunu yapmak istiyordum ama yakınımız yaptğt için dusunmuyorum artık

walla cnm bızım arkadastı yapmştı nolçakkı sankı yapamyız dıe bı sartmı war ben yapçam walla:1:

eğer son kararınızı vermediyseniz Bora Öztoprak-Seni seviyorum tavsiye ederim. benimde dans müziğim olucak 2 ay sonra kısmetse:) hayırlısı olsun

canm güzel bence seçtiğin müzik :) giriş dans aynı oluyor dimi ? bizede girişle dans arası kısa mesafe olduğu için bir tane yeterli olur dediler de giriş ayrı dans ayrı mı oluyor ve bir kere dans ediliyor ilk dimi ?

biz giriş olarak kimseyi yerinde oturtmayacak bişey istiyoruz ama karar veremedik hareketli olsun dedik biz aşağıdayken çalmaya başlicak zaten 2. kat çıkana kadar şarkı bter :1:
varsa aklınızda yardımcı olun kızlar bana. ve birde pasta müziği arıyorum

Slm kızlar, biz
Nişanda Kayahan-İpek Acar Seninle Her Şeye Varım Ben
Düğünde de Selami Şahin-Burcu Güneş- Ben bir tek adam/kadın sevdim şarkısını tercih ettik bakalım :16:
İkisi de erkek kadın düeti olduğu için hoş olur diye düşündük. Biri hareketli biri ağır olsun dedik.
Zuhal Olcay Pervane de güzel ve çok kullanılıyor hoş.
Gülü susuz seni aşksız bırakmam bana çok ağır geliyor ama tabiki tercih sizin tatlm:40:

Back
X