Sizce gitmeli miyim?

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Herkese iyi akşamlar. Dün sabahtan beri affedersiniz ishalim ve bu sabah kahvaltıdan sonra yine affedersiniz 1 kere kustum sonra yarım bardak kadar su içtim onu da bir saat falan sonra çıkardım, yine su içtim 2 yudum onu da yine çıkardım. Midemde hiçbir şey kalmadı ama hala midem bulanıyor. Sanırım ateşim de var derece olmadığı için anlayamıyorum ama yüzüm, boynum yanıyor. Hayatımda da hiç acile gitmedim ama korkmaya başladım ve çok halsizim uyumak istiyorum ama hala geçmediği için bulantım uyuyamıyorum. Sizce acile gitsem garip mi olur? Böyle bir durumda gidebiliyor muyuz ve tek başıma gidebilir miyim? Teşekkürler

Hemen gidin
Üşüttünüz ya da zehirlendiniz mi

Sormanız hata, enfeksiyon olabilir. Acile gidip muayene olmanızı öneririm.

Geçmiş olsun.:dua:

Gastrit değilde gastroenterit denir aslında.. besin zehirlenmesi ..

Ama evdekilerden hariç bir şey yemediyseniz üşüttüğünüz içinde olabilir ..

Acile gidin bu yüzden acile giden çok kişi var , ayıplamazlar.. su kaybı vücut için iyi değildir

Ben zamanında acile iki kez bu belirtilerden gitmiştim ateşim yoktu gerçi. Hemen serum takmışlardı. Beklemeden gidin bir de ateş varmis Allah korusun. Bir de mideniz bulanirken su içmeyin. Hemen geri çıkıyor. Ilık çay vs olabilir amasu bulantıyı tetikliyor.

Şu sıralar mide salgını diye birşey var. Herkes aynı. Vakit geçirmeden bir acile git. Geçmiş olsun.

Tek başına gidebilirsiniz tabi.
İshal, kusma, ateş, halsizlik.
Muhtemelen üşüttünüz ya da mikrobik bir hastalık. Sıvı kaybı çoğaldıkça daha da halsizleşeceksiniz.
Acile gidin bence..
Nane-limon, zencefil çayı da çok iyi gelecektir.

Üşütme,bir şeyden tiksinme,ya da mide ile bir sıkıntı olabilir.Serum verirler acilde zaten.ağırlaşmadan gidin

Back
X