Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dugun sahibi kisi cagirdi mi sizi? Cagirmadiysa bence de garip olur gitmeniz..![]()
:) git o zaman tanisirsiniz nasilsa ayni yerde çalisiyorsunuz sonuçta :)Çağırmadı tanımıyo ki:)) ortak bi grubumuz var oraya herkesi davet ediyorum dedi bu çağırmak sayılırsa
Çağırmadı tanımıyo ki:)) ortak bi grubumuz var oraya herkesi davet ediyorum dedi bu çağırmak sayılırsa
Yemekli dugunse gitmeyin derim. Cok zor kisi ayarlaniyor.arkadaşlar yeni işe başladım. İş ortamında henüz tanışmadığın birinin düğünü var. Diğer arkadaşlar ısrar ediyor gel diye.
Sizce de garip olmaz mı tanımadığım birinin düğününe gitmek?
Ben olsam gitmezdim.
Kiz seni cagirmamis.
Gruba yazmis olabilir ama " sen cik bi caylak, arkadaslarima bisey diycem" diyemedige gore yazmis iste grupta.
Seni cagirmadi bil bunu.
Heralde çağırmado tanımıyo diyorumya yeni başladım :)
Ben çağrılsa da gitmiyorum yakınlarım dışında, zaten düğün sevmiyorum. Siz düğün seviyorsanız ve arkadaşlarınız değil de "düğün sahibi" özel olarak çağırdıysa gidebilirsiniz tabi ama zaten garip olur diye hissediyorsanız, gitseniz de orada rahat edemeyebilirsiniz.arkadaşlar yeni işe başladım. İş ortamında henüz tanışmadığın birinin düğünü var. Diğer arkadaşlar ısrar ediyor gel diye.
Sizce de garip olmaz mı tanımadığım birinin düğününe gitmek?
Tanımıyorsanız zaten gitmeyin tabi bence de, yanınızda konuşulduysa iş arkadaşlarınız nezaketen çağırıyordur belki, ya da işgüzarlıklarındanHeralde çağırmado tanımıyo diyorumya yeni başladım :)