Sizce gitmem garip olmaz mı?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.291
179
123
arkadaşlar yeni işe başladım. İş ortamında henüz tanışmadığın birinin düğünü var. Diğer arkadaşlar ısrar ediyor gel diye.

Sizce de garip olmaz mı tanımadığım birinin düğününe gitmek?

arkadaşlar yeni işe başladım. İş ortamında henüz tanışmadığın birinin düğünü var. Diğer arkadaşlar ısrar ediyor gel diye.

Yemekli dugunse gitmeyin derim. Cok zor kisi ayarlaniyor.

Samimi değilsem muhabbetim yoksa gitmem. Görünce de hayırlı olsun der geçerim.

Bizim şirketteki uygulama şöyle davetiyeler panoya asılır zaten ayrı ayrı davetiye verilmez. Şirkette samimi olanlar gider. Zaten evlenen ve çocuğu olanlara para toplanır herkes 3 5 bir şey verir maddi olarak yardım yapılmış olur.

Ben olsam gitmezdim.
Kiz seni cagirmamis.
Gruba yazmis olabilir ama " sen cik bi caylak, arkadaslarima bisey diycem" diyemedige gore yazmis iste grupta.
Seni cagirmadi bil bunu.

Heralde çağırmado tanımıyo diyorumya yeni başladım :)

Benim dugunum olsa ben nezaketen derdim yine senide bklerim diye.
Eger yakin zamanda sana ozel mesaj olarak yada grupta hitaben" senide bekliyorum tabi dopamin" derse o zmn git.
Ama baska turlu gitme.

Is yerlerinde genelde şahıslara tek tek davetiye verilmez. Herkes davetlidir. Yada her bölüme bir davetiye verilir. Giden gider. Ben olsam başka isim yoksa giderdim eğer böyle bir davet ise.

İşe yeni girmişsin. Tanımıyosun amannn boşver. Ama evde gün boyu boş boş duracam başka da işim yok ne dersen. Git orda takıl :)

Ben çağrılsa da gitmiyorum yakınlarım dışında, zaten düğün sevmiyorum. Siz düğün seviyorsanız ve arkadaşlarınız değil de "düğün sahibi" özel olarak çağırdıysa gidebilirsiniz tabi ama zaten garip olur diye hissediyorsanız, gitseniz de orada rahat edemeyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Isyerlerinde herkes davetli olur , ayri ayri davetiye verilmez zaten. Ise yeni baslamissin, nasip olursa uzun sure ayni yerde calisacaksin ve dugunu olan kisiyle samimiyetin de ilerleyecek. Simdiden dugunune gitmen o kisiyi cok memnun eder, gelecege yatirim yapmis olursun ve hos bir is arkadasliginin temelini atMis olursun

Back
X