Sizce görümce mi elti mi?

Eltım yok su anda. Gorumcelerım de eh ıste, sorunum yok gıbı... Sadece bazı davranıslarına takılıyorum, haberlerı bıle yok. Bu durumda gorumce dıyeyım.

İkisi de olmasın mümkünse.sempatiksalakcinni Tek çocuk olsun.:roflol:
Karakterleri düzgünse hepsinden de olsa benim için bir şey fark etmez.İyi niyetli olsunlar ,yeter.bayanssulusmile

ikisiylede sorunum olmadi 2 senedir...herkesin farkli illerde olmasininda payi vardir bunda...

ben kendimi bildikten sonra olabilcek ufak tefek seylerede takilmam...

burda okuduklarim bazen tuylerimi diken diken ediyor...Allah yardimcilari olsun...

elti çünkü görümce kadar herşeyime rahatlıkla karışamaz. :lepi:
hoş şimdi ikiside karışamıyo ama görümce biraz daha kendini rahat hisseder bu konularda

elti çünkü görümce kadar herşeyime rahatlıkla karışamaz. :lepi:
hoş şimdi ikiside karışamıyo ama görümce biraz daha kendini rahat hisseder bu konularda

bence de elti a.s sonuçta görümce eşim olacak kişinin kanından canından biri olucak.
ama tek çocuk olsaydı hiç de fena olmazdı kaydirigubbakcemile3

Ben elti diyorum...
Çok şükür aynı ilde yaşarken eltimle aramızda tek bir sorun olmadı...
Ama görümcem düşman başına...
Şimdi diğer kaynım da evlendi bir eltim daha oldu ama farklı illerde olduğumuz için şimdilik sadece telefonda görüştük henüz tanışmadık. Onunla da iyi anlaşacak gibiyiz...
En azından görümceden iyidir :)

anket acsaydin bari oy verirdik....sempatiksalakcinni

ne gorumce ne de elti hic biri.
ama bir eltim haric tabi
olumunekankayizsmile

Aslında ikisinide günahım kadar sevmem
Ama bi tercih gerekli olsa Eltim.. derim
Neden:
Eltim en azından etliye sütlüye karışmaz karışmaya kalksa da hallederim onu ben.. gelirim hakkından..

bence her ıkısı benım ıcın cok degerlı sorunum yok neguzel hatta eltım ve gorumcem kacgundur arıyolar eltım dogum yapacal hadı gel dıye yok rahatsız etmıyelım dememıze ragmen yenık duştum allah nasıp ederse yarın yola cıkıyorum ıyıkı varlar

iki görümcem var ikisini de çok severim.
henüz eltim yok, uzunca bir süre de olmayacak.
kaynım daha 11 yaşında
o evlenene kadar ben yaşalnırım herhalde
teyze filan der artık:))

bende bir elti var kızlar gözüyle gördüğünü görmedim der söylemediğin lafları söyledi der karı kocayı anneyle çocuğu kediyle köpeyi bile birbirine düşürür bazen derki neden beni kimse sevmiyo sonra güler pis pis
görümce eltinin abisinin kocasının kayınvalidesinin arkasından atıp tutar yanlarına gelince onlara öyle yağlar çeker aklınız şaşar açım der en pahalı sigarayı içkiyi içer ikisi,de birbirinden enteresan kıvrak zeka yarışmasına soksan berabere kalırlar ikisinide hiç tanımamış olamayı isterdim ama sayelerinde biraz gözüm açıldı:bbo:

ikisinide almıyım ..
bana bi zararları yok ama yinde bana dokunmayan yılan bin yaşasın...

Ne görümce ne elti bir BEN yeterim bana ...mümkünse ikiside olmasın (görümce var ama )
olanda haddini bilsin yeter........kaydirigubbakcemile3

2 görümcem 1 eltim var.
büyük görümcemle ve eltimle aram çok iyi.
ama küçük görümcemle pek konuşmayız.
çok soğuk davranır.
eltimi görümcemi derseniz.
eltimi seçerim.
çok iyi anlaşırız kendisiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…