- 28 Aralık 2012
- 148
- 124
- 53
- Konu Sahibi ExcellentHuman
-
Açık açık söylemişler özel konuşacağız diye gitmeyin o zaman sonuçta herkesin yanında konuşulmayan özel konular var ne özeli olur mu hiç, sizinde yokmudur özeliniz sadece belirli kişilerler paylaştığınız dertler.Belki anne,babası yada kardeşiyle ilgili sorunlar var belki maddi sorunları var para isteyecek,belki evlenecek ,belkide boşanacak özel konular yaz yaz bitmez.Merhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmışNe özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.
istenmiyorsan gitme.Merhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmışNe özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.
Merhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmışNe özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.
ben gitmezdimMerhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmışNe özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.
Valla hiç bu şekilde düşünmedim. Çok safım herhalde. Ya da fesat mıyım bilemedim. Belki daha iyi fikrim var, belki bende para verebilirim.İş yerinde tavır takınıyım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?