• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce görüşmeli miyim?

ExcellentHuman

Sensin photoshop!
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
148
124
53
Merhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmış :D Ne özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.

Merhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmış :KK70: Ne özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.
Açık açık söylemişler özel konuşacağız diye gitmeyin o zaman sonuçta herkesin yanında konuşulmayan özel konular var ne özeli olur mu hiç, sizinde yokmudur özeliniz sadece belirli kişilerler paylaştığınız dertler.Belki anne,babası yada kardeşiyle ilgili sorunlar var belki maddi sorunları var para isteyecek,belki evlenecek ,belkide boşanacak özel konular yaz yaz bitmez.

Merhaba kızlar, iş yerinde arkadaşlarımla öğlen arasına çıkıyorum. Tabi onlarında kendi arkadaşları var. Onlarla oturuyorlar. Beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum. Sizce yüzsüz yüzsüz onların peşinden mi gideyim yoksa umursamayayım mı? Özel konuşacaklarmış :KK70: Ne özeliyse artık. İnsan merakta ediyor.
istenmiyorsan gitme.
özel konuşacağız demişler bi de zaten.
umursamamak iyi bir fikir değil.:))
ben olsam asla bir daha gitmem yanlarına mesela böyle diyecekler bir de:))

özel konuşacağız diyorlar gitmeyin tabi
bide hep mi böyle diyorlar
hep diyorlarsa bariz istemiyorlar demektir
boşverin..

onların kendi arkadaşı derken

yani ben iş arkadaşınım ama bir başka yerden arakadaşım geldi biz özel konuşacağız dedik ve sen peşimize mi takılacaksın

olur mu öyle tam ilkokul çocuğu kıvamı

aynı iş yerinde yenilen yemekte bile masaya otururken usulen müsait mi geleyim mi vs diye sorulur

Genel yaklaşımınız bu tarz ise bu nedenle istenmiyor olabilirsiniz.

Bazen iş yerinde bir şey olur, sormadığım için kızarlar "niye sormuyorsun ne olduğunu" diye. Tek cevap; bana ne??

Ayrıca ben olsam kimsenin peşinden gitmem. Oturun yiyin kendiniz.

Açık açık söylemişler işte daha ne desin insanlar?

ben gitmezdim

Özel konuşacaklarını söylemişlerse 'beni istemiyorlarmış gibi hissediyorum' demeyin bence.Çünkü 'istemiyoruz'un kibar hali bu.

Valla hiç bu şekilde düşünmedim. Çok safım herhalde. Ya da fesat mıyım bilemedim. Belki daha iyi fikrim var, belki bende para verebilirim. :110: İş yerinde tavır takınıyım o zaman.

Tutumunuz biraz tuhaf.
Açık açık söylemişler size. Neden zorluyosunuz ki?

Özel konusacagiz demis ler daha ne kadar acik söylesinlerki sana istenmedigini

Bunun senin üstelemen daha tuhaf bence , hic takmam gitmem oldu bitti

seni aralarında istemiyorlar daha niye yanlarına gidiyorsun ki

Back
X