- Konu Sahibi sude_naz_12
-
1 yıldır kapalıyım ve haliyle evde açık ve şortla geziyorum :) eniştemler üst katımızda oturuyorlar ve bazen geliyorlar bizim eve ya da caddeye giderken bi uğruyorlar fln :) ama yani eniştemin şöyle bir huyu vardır tıklatır ve girer :/ normalde hazırlıklı oluyorum ama bazen iş yaparken fln hemen başımı kapatamadığımdan iki kez fln açık yakalandım tabi sonra hemen kaçtımama hani bu isteyerek olmadı ama yine de günah yazılır mı sizce :18:
Canım günaha girmek duruma göre değişir tabi bende bi iki kez yakalandım öyle. Öncelikle eniştenin senin evine tıklayıp girmesi hiç hoş değil acik ya da kapalı olmak farketmez.başta kibarca uyarmalısın. baktın rahatlık devam ediyo mecburen evin içinde tesettürlü olmak durumundasın çünkü artık yakalanma durumundan eminsin. Ama ne olursa olsun bu olayı karşı tarafla konuşarak çöz seni mağdur eden o sonuçta
Cnm sana değil ama enistene yazilir kuranda yazar enistenin
oyle girmeside hiç hoş değil sonuçta sen kapalisin ve hazirlanman uygun giyinmen gerek bilmesi gerek
Hem ayrica neden enisten pat die girio? Tiklatio diosun bu iyide tiklattiktan sonra cat die girmesi ne oluor? Sey gbi sanki o anda biriyle yakinlasmis olcaksinda o saniyede arana mesafe koyarsin yada ergen erkekler odalarinda busiler izliorsa ancak o bikac saniyede kendknj duzeltirlerama sen kapalisin cnm enistende bunu bilior. Tiklattiktan sonra beklemesi lazim. Sen ne zaman musait dersin oyle girer. Tiklarip ardindan direk dalacaksa hic tıklatmasin bi zahmet cok sacma. Bide anahtarinjz yokmu yani yoksa onda anahtarmi var nasil girio kapiyi calmadan vede uyarin kesinlikle. Evin icinde ole gezmek zorunda deilsinizki mecbur kapiyi calip beklemek zorunda ne zaman musait dersiniz ole girebilir anlatbildmmi. O kdr yakalanmaniza ragmen devam ediosa ayni sekilde bunda bi is var
___dega___
canım benim o eniştenin terbiyesizliği bence kapıyı tıklatıp müsait misiniz demesi lazım önce konuş baktın hala devam ediyor sende evde de tesettürlü olacaksın yapacak bir şey yok onun için günaha girme şimdi bir olur iki olur ama daha sonrası olmaz çünkü artık sen de biliyorsun eniştenin tık deyip içeri girdiğini sen önlemini alacaksın bence benim düşüncembu tesettürlü insanlar bu konuda çok dikkat etmeleri lazım ben de ramazan ayında kapanmayı düşünüyorum inşallah bir engelle karşılaşmam
yok sanmıyorum o da ztn hemen özür dileyerek kafasını çeviriyordu ikimizinde boş anımıza geldi belliki :)
içim rahatladı yorum için teşekkürler :)
benim de engelim var eşim istemiyor her kapanmak isteyişimde sorun çıkardı dün öğlen arası tesettür mağazalarını dolaşıyorum dedim onun cevabı ben yok dedikçe habire yapıyorsun yap bakalım oldu ne yapacağımı bilmiyorum ya ben kapanacağım kıyamet kopacak ya da kapanmayıp böyle devam edecek ama çok huzursuzum böyle de kapanınca rahatlayacağım sanki ramazana da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum oooooffffff
benim de engelim var eşim istemiyor her kapanmak isteyişimde sorun çıkardı dün öğlen arası tesettür mağazalarını dolaşıyorum dedim onun cevabı ben yok dedikçe habire yapıyorsun yap bakalım oldu ne yapacağımı bilmiyorum ya ben kapanacağım kıyamet kopacak ya da kapanmayıp böyle devam edecek ama çok huzursuzum böyle de kapanınca rahatlayacağım sanki ramazana da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum oooooffffff
sizin evin kapısının kilidi yokmu. açıkta olsan kapalıda bir eve tıklarılıp girilmez. sen kapıyı açarsın.1 yıldır kapalıyım ve haliyle evde açık ve şortla geziyorum :) eniştemler üst katımızda oturuyorlar ve bazen geliyorlar bizim eve ya da caddeye giderken bi uğruyorlar fln :) ama yani eniştemin şöyle bir huyu vardır tıklatır ve girer :/ normalde hazırlıklı oluyorum ama bazen iş yaparken fln hemen başımı kapatamadığımdan iki kez fln açık yakalandım tabi sonra hemen kaçtımama hani bu isteyerek olmadı ama yine de günah yazılır mı sizce :18:
sizin evin kapısının kilidi yokmu. açıkta olsan kapalıda bir eve tıklarılıp girilmez. sen kapıyı açarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?