• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce günah yazılır mı ?

yok bizim ev farklı burası normalde halamın eviymiş bize verdi tabi eski bir ev olduğundan kapısı bildiğimiz oda kapılarından çok tuhaf yaa kaç kere dedim eşime değiştirelim diye oralı olmadı çelik kapı fln değil yani sinir bozucu ztn eşimede kızıyorum bu yöndende dinleyen kim :20:

mesele kapının hangi malzemeden yapıldığı değil ki,
bulunduğu konum...

çelik olsun ahşap olsun, tahta olsun ama
o evin bir dış kapısı var öyle değil mi, kapalı olması gereken??

birisi geldiği zaman açılabilen???

Konu hakkinda birsey diyemem fakat lapi vurulup girilcek bir ortam cok gereksiz
zil calinir kapiyi uyhunsan acarsin okadar yani

1 yıldır kapalıyım ve haliyle evde açık ve şortla geziyorum :) eniştemler üst katımızda oturuyorlar ve bazen geliyorlar bizim eve ya da caddeye giderken bi uğruyorlar fln :) ama yani eniştemin şöyle bir huyu vardır tıklatır ve girer :/ normalde hazırlıklı oluyorum ama bazen iş yaparken fln hemen başımı kapatamadığımdan iki kez fln açık yakalandım tabi sonra hemen kaçtım :( ama hani bu isteyerek olmadı ama yine de günah yazılır mı sizce :( :18: :43:

Hayır günah olmaz tabii ki çünkü bilerek yapılan bir şey değil.
Ama bundan sonra dikkatli olun ne olur ne olmaz....

ne huyu canm bide enşte hiç bi bağın yok vence bu kapalıya yapılan bi patavatsızlık öle benm huyum diyipte sıyrılırmı insan . Sen ağırlığını koy bence ben bile burdn sinirlendm he . Yada sen bu şeklde enşteni kabullendiysen adap olarak ewde kapalı gezmek zorundasın ilkinde hata oldu ama 2 si 3ün affı olmaz canm

tatlım niye günah olsunnn kiiiiii:(((( bak senin bilerek yaptığın bir şey yok ki ortadaaa çatkapı gelinirse öyle olur yaniii:((((((( sen temiz kalpli birisin kapanmaya karar vermişsin öylesin de zatennnn e yani günah falan yazılmazzzz:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X