Sizce güzel kadınlar neden aldatılıyor?

:44: güzel veya çirkinlikle alakalı bulmuyorum ben pek yani karsındakiyle de alakalı olabilir adam hiçbir sorun yokkende aldatabiliyo sonrada eşimi seviyorum ayrılmam diyo karakter meselesi bence senin yaşamak istemediğini karşındakine de yaşatmıycaksın......

Son düzenleme:

doğru söylüyosun aslında ama ne zaman aldatıldım diyen kadınlara bakıyorum hepside çok güzel

Sayın maskar_a,
kurallar gereği açtığınız konuların uygun bölüme açılması ve açtığınız konuların başlıklarının içeriği yansıtır şekilde olması gerekir.
Lütfen konu başlıklarınıza ve doğru bölüme konu açmaya dikkat ediniz.

böyle bir genellemenin oldugunu bilmiyordum ama bence varsa bile belki adam böyle güzeli bile bana baktıysa ohooo ben bundan daha güzellerinide bana baktırırım diyor olabilir...? özgüveni falan geliyordur yani adamın... bilemedim ki?

ben de böyle düşünüyorum. özgüvensiz acizler güzel kadını elde edince ne oldum delisi olup saçmalıyor olabilirler, aldatılma konusunda güzel kadınlar ağır basıyorsa.

güzel kadınlar bence şunun için aldatılır;
adam ;ben bu güzeli elde ettiysem bir tık üstünü de elde edebilirim.der ve aldatır

ezme çabası, güç gösterisi.
ya da İNTİKAM

geçmişinde reddedilmişse orada ki durumun acısını şimdi yanında ki kadından çıkarıyor olabilir.

ya da şu mantıkta olabilir;

zaten güzel, başkasını bulup gidebilir hiç olmazsa ben önce davranayım.

Aldatılmanın güzellikle alakalı oldugunu sanmıyorum uçkuruna sahip cıkamayan erkek aldatır Ki benım bile bayıldıgım ivana sert bile aldatıldıysa ben dahada bişey demıyorum

erkegin hamuru mayası bozuksa güzelligin bi anlamı yoktur!

çok çirkin olsanda karşındaki seni nasıl gördüğü önemli, aldatmanın da güzellikle çirkinlikle alakası yok bence karşındaki karakterlimi karaltersizmi onla alakalı diye düşünüyorum ben

Denise Richardsı kocası olacak akıllı (!) hayat kadınlarıyla aldatmış onu
Jennifer da aldatılmıştı
Julia Roberts da aldatılmış ve bu yüzden ilişkisini bitirmiş
Jennifer Aniston da eşi brad tarafından angelina ile aldatılmıştı
Bunların hepsi çok güzel kadınlar aynı zamanda da aldatılan kadınlar.
Ve görüyoruz ki güzelliğin payı yok aldatma olaylarında.
Tamamen karakter meselesi
Ama bu karakter meselesinden brad pitti ayrı tutsak olur mu

Erkegin hayatında cinsellik sadece amaçsa elindeki hiçbir zaman yetmeyecektir.......kadın çok güzel olsa bile durduğu yerde yaşlanıyor olması dahi göze batıyor......herzaman söylüyorum doğru erkek için çok güzel olmaya gerek yok.......seçmeyi bileceksin
Şu feminizm safsatasını bile erkekler uydurmuş istedikleriyle yatabilmek için

Eşini yanlış seçenler aldatılıyor diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…